Kiadta az Amazon a Kindle Fire forrását

 ( trey | 2011. november 17., csütörtök - 9:39 )

A napokban jelentette be az Amazon legújabb, 7 inches, androidos tabletjét, a Kindle Fire-t. A vállalat most elérhetővé tette a termékben használt operációs rendszer forrását. Letölthető innen.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Köszi

Ezzel nyilvan jo pontokat szerez, a versenytarsat http://yro.slashdot.org/story/11/11/15/171201/barnes-noble-names-microsofts-disputed-android-patents itt nagyon eloterbe helyezik.

Majd őket is megkeresik a Microsoft védelmi pénzel foglalkozó legényei, ha eddig nem történt meg. M$ maffia szokásaihoz híven, már a zsarolás folyamatát is szerződésben titkosítják. :)

nem biztos, hogy jól tudom, de az eddigiekhez képest mintha az amazon azért elég nagy falat lenne. Biztos vagyok benne, hogy ha az MS nagyon ugrálna, akkor volna olyan terület, ahol meg az amazon tudna alávágni.

várható volt. nyílt forrásként kapta készen az Amazon az Androidot és így is adja tovább. hosszabb távú következménye lehet ezeknek az eseteknek, hogy a más nyílt forrást elutasító IT piacon mozgó szereplők is belatják, hogy a nyílt forráskód nincs az üzleti érdekeik ellen.