Három évet kell aláírni Kanadában az iPhone 3G-ért

 ( trey | 2008. június 28., szombat - 15:18 )

A Rogers Wireless névre hallgató kanadai szolgáltató bejelentette, hogy milyen előfizetési csomagokkal együtt lehet majd megvásárolni nála a hamarosan megjelenő iPhone 3G-t. A szolgáltatónál július 11-én debütáló zenefonhoz az előfizetési csomagok havi 60 dollártól 115 dollárig érhetők el 3 éves előfizetési szerződés megkötése mellett. A szolgáltató arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy mennyiért fogja adni a készülékeket.

A Rogers-nél a legolcsóbb havi előfizetési csomag 60 dollár. Ez 150 percnyi, csúcsidőben lebeszélhető, és korlátlan esti (este 9-től reggel 7-ig) és hétvégi (péntek este 9-től hétfő reggel 7-ig) hanghívást, 400MB-nyi adatforgalmat, 75 kimenő, korlátlan számú bejövő SMS-t és vizuális hangposta üzenetet foglal magában.

A 75 dolláros csomag 300 percnyi csúcsidőben lebeszélhető hívást, 750MB-nyi adatforgalmat, 100 kimenő SMS-t kínál.

A 100 dolláros csomag 600 percnyi csúcsidőben lebeszélhető hívást, 1GB-nyi adatforgalmat és 200 kimenő SMS-t tartalmaz.

A legdrágább, 115 dolláros előfizetés mellé 800 percnyi csúcsidőben elkövethető hívás, 2GB adatforgalom és 300 kimenő SMS jár.

A szolgáltató számításai szerint a 400MB-nyi adatforgalom elegendő 200 000 SMS elküldéséhez vagy 3 100 weboldal megtekintéséhez. Ehhez képest, a 2GB-os adatforgalommal 1 048 000 SMS-t küldhetünk el vagy 16 000 weboldalat nézhetünk meg a Rogers szerint.

Összehasonlításként, az Egyesült Államokban az AT&T - amely kizárólagosan fogja értékesíteni az iPhone 3G-t - ügyfelei 30 dollárért fizethetnek elő korlátlan havi adatforgalomra a 39.99 dollártól induló beszélgetési csomagjaik mellé. Az AT&T-nél két évet kell aláírni az iPhone 3G-ért.

A részletek itt és itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kíváncsi leszek, hogy nálunk mikor lesz, illetve itt mennyibe fog kerülni. Lehet, hogy elég lesz csak az egyik vesét leadni hozzá :) Mindegy, bármibe is kerüljön, egyet veszek, rohadjon meg...
:D

--
trey @ gépház

Te is elkaptad a kort :))

Ne is mondd. Muszáj leszek egyet venni, mert a konditeremben kinézik a csírák azokat, akiknek nincs. Azt csinálják, hogy lejönnek edzeni, majd beállnak a tükörbe az iPhone-nal mintha telefonálnának, közben meg lesik, hogy ki nézi őket. ;)

--
trey @ gépház

Najó, de te mit keresel ott? :)

anti-fitness :)

Hallgatja a konditeremből kiszűrődő zajokat...
(A fittneszt)

________________________________________
2B or not 2B, that is FF. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

HARRH#&@!!!

:))))

Szerencsére sose voltam túlsúlyos. Régen bármennyi zabálás mellett sem kellett foglalkoznom azzal, hogy mit eszek vagy iszok meg. 30 felett ha az ember szereti a sört, akkor törődnie kell az ilyesmivel. Ennek köszönhetően most sem vagyok túlsúlyos. A rendszeres mozgás mellett akármennyi sört megihatok, úgyhogy megéri. Nem beszélve arról, hogy a haverokkal is össze lehet futni egy héten egy-két alkalommal ilyen helyen. Talán próbáld ki. Neked sem ártana. :)

--
trey @ gépház

De én ott nem tudnék haverokkal összefutni... :)

Sosem ittam sort sot semmilyen alkoholt megis 26 felett felszedtem eleg tisztesseges sulyt noha egesz eletemben zabaltam es gizda voltam, szal nem az szamit. Amig az ember alszik es kajol ha tud es amennyit bir hogy birja energiaval addig sulyt nehez tartani.

A sör ellen -> mozgás igencsak jó ötlet, ahogyan az iPhone vétel is. Az nem csak EGY telefon hanem az egyik új dinamikusan fejlödő szoftware platform IS. Már most annyi cool app -van hozzá hogy elképesztő :D

--

"No trees were destroyed in the sending of this message. However, a large number of electrons were terribly inconvenienced."

Hát eddig az iPhone vétel számomra nem volt egy nagy csábítás. Adtam már korábban is 100+ ropit egy telefonért (annak idején 150K-ért vettem Nokia 9110i-t 2000-ben amikor az még elég nagy zsé volt, de a Motorola V3-am is 120 volt, amikor megvettem) szóval nem az ár miatt nem vettem meg. Ma már kapsz 70 ropiért zsír újat.
Az első generációs iPhone-ból nekem elég sok minden hiányzott. A második generációs stuff - azokból a hírekből ami eddig eljutott - már egy olyan termék lesz, ami nem csak divatcikk, hanem értelmesen használható termék számomra. Meglátjuk.

--
trey @ gépház

Már csak a T-Mobil -ra várunk, hogy lépjen. Ők direkt nem is kezdték el a régi forgalmazását. Gondolom pont olyan okokból várnak ki -> mint amit te is írtál :-)

--

"No trees were destroyed in the sending of this message. However, a large number of electrons were terribly inconvenienced."

Ugyan, minek ilyen vese jellegű kicsinségekkel foglalkozni, ha a rajongók a lelküket is eladnák egy ilyen cuccért...

--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ezt írta a barátom erre ->

Bro: Van már Magyarországon is iPhone?
Emlékszem, amikor itt kijött. Ez volt az egyetlen cucc, amiért sorban állni láttam emberekt.

--

"No trees were destroyed in the sending of this message. However, a large number of electrons were terribly inconvenienced."

Lehet faradt vagyok, de ugy ertelmeztem a cimet, h 3 ev bortonert csereb jar eme "csoda" telefon.
---
/* No comment */
Ketchup elementál megidézése a sajt síkra

Pedig mar Bryan Adams miatt is bocsanatot kertek :)))

Majdnem teljesen offtopik, de tudja valaki, hogy Kanadában is úgy megy-e a dolog, mint az USA-ban, hogy a fogadott hívásokért és SMS-ekért is számláznak? Mert úgy ezek a csomagok már sem néznek ki annyira jól.

igen van ilyen. egyik ismerosom most kapott egy 400$ -s szamlat mert felhivtuk egymast parszor 1-2 percre amig ott voltam....

2GB -> 1millió SMS
Magyarul egy SMS 2KB? Elhiszem, hogy sok járulékos adat utazik a 160 karakter mellett, de ennyi?

<irónia>
Jó is ez a három év:

    * Fél éven belül kijön egy kétszer ekkora tudású, fele ennyibe kerülő verzió.
    * Egy éven belül az apple megszűnteti a 3G támogatását

</irónia>

________________________________________
2B or not 2B, that is FF. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Az 1. pontod nem irónia, hanem rögvalóság.

az sms-t általában gsm-en küldik a telefonok, nem? mondjuk lehet gprs-en is, csak ez nem tudom, miért jó... de az sms itthon nem számít adatforgalomnak (mivel nem gprs/wap)
ott ez nem így megy?

lehet így is/ úgy is. Sok készülélben van beállítási lehetőség az sms gprs-en való elküldésére. Ilyenkor adatforgalmat számláz.

Németh Ákos [sokahtemen]

Úgy tűnik sokaknak ott sem tetszenek a feltételek, mert már petíciót indítottak:
http://www.fuckyourogers.com/dearsteve.php

Már petíciót is meg weboldalt is? Megmutatták nekik!
--
HUP Firefox extension