Steve McIntyre a Debian projekt új vezetője

 ( trey | 2008. április 13., vasárnap - 19:20 )

A Debian Project Leader (DPL) ezévi választását Marc Brockschmidt és Raphaël Hertzog előtt befutva Steve McIntyre nyerte. Steve 1996 óta Debian fejlesztő. Amióta közreműködik a Debian projektben, foglalkozott kisebb-nagyobb csomagok karbantartásával, de a legemlítésreméltóbb, hogy részt vett a debian-cd csapat munkájában. Saját bevallása szerint közreműködött szinte az összes release és pointrelease kiadásában a Hamm óta.

Steve 2006-ban és 2007-ben is jelölt volt a DPL választáson, ahol mindkét alkalommal a második helyre szorult szoros versenyben. 2006-ban Anthony Towns felkérte, hogy vállalja el a Assistant Project Leader pozíciót, amely kérésnek eleget is tett. Kommunikáció, sajtóval való kapcsolattartás, összejöveteleken való képviselet területeken segítette a DPL munkáját.

Steve választási programja itt érhető el.

A bejelentés itt olvasható.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

pont valamelyik nap nezegettem, hogy "szegeny" mar ketszer is nagyon-nagyon szoros versenyben maradt alul, szoval ideje volt, hogy nyerjen.

Tyrael

Uuú! A szelídekrõl beszél - lelkendezett a felesége - Boldogok a
szelídek. Ez nagyon szép, nem? - Egészen elérzékenyült. - Nagyon örülök,
hogy kapnak valamit, mert nem könnyû nekik.

:)

Legutóbbi választások során volt az a kijelentés hogy a "Debian weblapja újra szexi lesz".. azóta is csak az install cd-ken lévő manual újult..de ..tényleg tetszik. Remélhetőleg azért most már más változás is bekövetkezik. (Biztos sokat tettek az elődök is, nem így értem..nem szidni akartam.)

Fix: nem a DPL hanem a Debian munkáját segítette, nem?

Anthony Towns, az akkori DPL, felkérte helyettes DPL-nek (Assistant Project Leader) -> a DPL munkáját segítette.

--
trey @ gépház

Igaz, csak furán hangzott.