.NET programozói képzés az IT Factorytól – akár online is (x)

 ( hup | 2009. január 12., hétfő - 8:43 )

Kedvezőek a tapasztalatok az informatikai hiányszakmák oktatására létrehozott IT Factory kapcsán. A 2008 novemberében megkezdődött hálózatbiztonsági képzéshez 168 résztvevő csatlakozott, közülük több mint százan a NetAcademia Oktatóközpont által kidolgozott új online képzési formát választották. A január végén induló .NET programozói képzés újabb hiányszakma oktatását célozza meg.

A NetAcademia azzal a céllal hozta létre az IT Factoryt, hogy gyors választ adjon a magasan képzett informatikusok hiányából fakadó munkaerő-piaci problémákra, ezért a hagyományos tantermi képzés mellett speciálisan kialakított online részvételi lehetőséget is kínál. A novemberben megkezdődött hálózatbiztonsági képzés eddigi tapasztalatai alapján a hallgatók nem félnek az új megoldásoktól: a 168 résztvevőből több mint százan választották az online képzési formát, így ők az interneten keresztül követik figyelemmel az élő tantermi előadásokat.

Az oktatóközpont a január végén induló .NET fejlesztői tanfolyamon még több, közel 250 résztvevőre számít. A hallgatók a 14 hetes képzés során gyakorlatias feladatokon keresztül elmélyülhetnek például a honlap- és webáruházkészítés, a desktop és bővíthető alkalmazások világában, míg a tanfolyam végén ingyenes, nemzetközileg elfogadott MCP vizsgát tehetnek.

„A .NET programozói képzést azon fejlesztői beállítottságú, informatika iránt érdeklődő személyeknek javasoljuk, akik szeretnének programozni, programozóként elhelyezkedni, vagy akár garázscéget alapítani a "nagy ötlet" megvalósítására.” – mondta Fóti Marcell, az IT Factory megálmodója, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója. A .NET programozói képzéséről további információ az IT Factory weboldalán található.

(A hirdető által készített anyag.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Törölve, mert baromság, amit írtam.

A certifikációk általában nem is annyira az egyéneknek (munkavállalók) fontosak Magyarországon, hanem a munkaadónak, hiszen a zsíros bödönök (tenderek, állami beszerzések) közelébe azok a cégek nem is nagyon mehetnek, akik az adott témába nem mutatnak fel X darab ilyen-olyan certifikációval rendelkező embert. Mivel a munkaadónak ez fontos, előnyben részesíti az olyan munkavállalókat, akik a) minél több ilyen papírral rendelkeznek b) hajlandóak ilyen papírokat megszerezni.

--
trey @ gépház

ismertek olyat aki resztvesz a mar elindult itfactory tanfolyamon?
es foleg, hogy milyen velemennyel van...?

Ez engem is érdekelne, erősen gondolkodok hogy befizetek a most induló C#/asp.net-re, csak ugye jó lenne némi infó, hogy mennyire használható is ez a tudás, és hogy megéri-e a 100 ruppót

Hát hogy neked megér-e, azt más nagyon nehezen fogja megmondani.
--
geri / otperc.net

A .NET programozo miota hianyszakma?

gondolom azóta, hogy kurva nagy rá a kereslet

---------------
mpu.buzz.hu

Magam is kb. így becsülném (konkrétabban: mióta többen keresnek .net programozót, mint ahány .net programozó munkát, azóta).
--
geri / otperc.net

kik keresnek ilyen mertekben es ilyen tudassal embereket? (.net programozot:)

Elérhető lesz-e a tananyag, vagy tud-e valaki jó minőségű oktatóanyagot (lehet angol is)?

milyen szintek vannak és ezért mennyit hajlandóak a munkaadók fizetni havonta nettóban?

Mitől dotnot fejlesztő valaki? Vagy itt most csak a látványcérács és a látványalap (meg gondolom az elloptukajávátrács) alapjait mutatják meg (olyan mint a jáva, olyan mint a BASIC, ugyanaz mint a jáva) és a maradék 90ezerért odaadják díszkötésben az msdn-t?
Egy mcse-ért mintha kicsivel többet kérnének el.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

A linken megtalálható a részletes tematika, napi bontásban, mint ahogy az is, hogy a 70-528-as MCTS vizsgának mehetsz neki jobb eséllyel a képzés után.

MCSE címet már 2-3 éve nem lehet szerezni, kicsit át lett szabva a minősítések rendszere. A meglévő MCSA/MCSE címek továbbra is "élnek", és van upgrade path az új MCITP minősítések felé (a fenti vizsga viszont technology specialist vizsga, ami tök más - lásd MCP @ WikiPedia).

Dotnet fejlesztő attól lesz valaki, hogy tud dotnetben fejleszteni, gondolom.

--
geri / otperc.net

"Dotnet fejlesztő attól lesz valaki, hogy tud dotnetben fejleszteni, gondolom."

Mivel én tudok, ezek szerint az vagyok. QED, akkor nekem nem kell ez a tanfolyás. (igen, megnéztem a linket)
Kérem a papírt.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

>> Kérem a papírt.

nyomtasd ki magadnak a kommentedet

csak elő tudtalak csalogatni :)

A bunkó parasztság koronázatlan királya megjelent színünk előtt.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

A személyeskedést fejezzük be. Ha nem akarod látni a kommentjeit, arra van megoldás.

--
trey @ gépház

Az előző hozzászólásoddal a korona már amúgy is a tiéd lehet. :)

valaki esetleg "ikerparnak" a jelentkezeshez? 10%

Én gondolkodom rajta. Vasárnap estig visszajelzek.

--------------------------------------------------------------
"Tegnap reggel addig röhögtünk a főnök viccén, míg ki nem derült, hogy az a napi feladat."