Hirdetés

Ultrakompakt ipari PC számos interfészopcióval és egy másodperces szünetmentes táppal (x)

 ( hup | 2018. szeptember 22., szombat - 7:58 )

A Beckhoff univerzális, rugalmas és ultrakompakt ipari PC-k legújabb generációjával ideálisan megoldható minden automatizálási, megjelenítési és kommunikációs feladat. A termékcsalád legújabb tagja a C6017 típusú ipari PC, amely rendkívül kompakt kialakítású, nagyon rugalmasan telepíthető, illetve még több interfészopcióval és beépített szünetmentes tápegységgel is rendelkezik.

#Hacktivity2018 – Az IT Biztonsági Fesztivál Közép-Kelet-Európában (x)

 ( hup | 2018. szeptember 6., csütörtök - 18:51 )

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szakmai IT biztonsági konferenciája, amely 2018. október 12-13-án várja látogatóit a MoM Kulturális Központban, Budapesten. További részletek »

Mérettesd meg IT tudásod, akár 24 kategóriában! (x)

 ( hup | 2018. augusztus 25., szombat - 10:40 )

A legjobb IT szakemberek által összeállított feladatok, 24 kategória az üzemeltetéstől és DevOps-tól az IT-biztonságon és BigData-n át, egészen a .NET, Java vagy Javascript fejlesztésig. Nem veszíthetsz, a legjobbak pedig még nyernek is! További részletek »

Industry X.0: aki lemarad kimarad (x)

 ( hup | 2018. július 4., szerda - 7:17 )

Az ipari forradalom mára állandó és egyre gyorsuló folyamattá vált, amely kíméletlen tempót diktál a piaci szereplőknek, lényegében minden iparágban, az értéklánc elsőtől utolsó láncszeméig. A mindent átfogó digitalizáció mára nem csak átrajzolja a jelenlegi iparágakat, de egészen újakat is létrehoz. A jelenséget az Accenture kutatói is közelről követik, és egyszerűen Industry X.0-ként emlegetik.

Végre egy izgalmas módja az álláskeresésnek! (x)

 ( hup | 2018. június 27., szerda - 14:47 )

Töltsd le a SkillMatch alkalmazást, és nézd meg, hogy mennyi mindent kezdhetsz a tudásoddal az IT Services Hungarynél! Kattints, és indítsd be a karriered! További részletek »

Belépő a nagyvállalati tárolók világába (x)

 ( hup | 2018. június 18., hétfő - 8:55 )

Agresszív árazás mellett kínálnak nagyvállalati képességeket a Dell SC3000-es tárolói.

Új VPS csomagok RackForestnél (x)

 ( hup | 2018. június 11., hétfő - 13:03 )

Dupla RAM, kedvezőbb ár, választható helyszínek, Intel Xeon Gold 6126 Processorok + Intel Enterprise SSD-k. Próbáld ki ingyen! Győződj meg a a minőségről!

QNAP: 10 gigabitet mindenkinek! (x)

 ( hup | 2018. június 11., hétfő - 12:54 )

Lassan, de biztosan szériafelszereltség lesz a NAS-oknál a 10 gigabites átviteli sebességet ígérő Ethernet.

DevOps a felhőben Terraformmal (x)

 ( hup | 2018. június 4., hétfő - 12:05 )

Hogyan használja a Terraformot a Magyar Telekom DevOps csapata nyilvános felhőben? Erről adtak elő a cég szakemberei a HWSW májusi DevOps meetupján.

TwinCAT Speech: hatékonyabb automatizálás hangbevitellel (x)

 ( hup | 2018. május 29., kedd - 7:34 )

Az emberi test egymással tökéletes összhangban működő funkcionális egységek rendszerévé fejlődött. Átvitt értelemben igaz ez az automatizálásra is, ami tökéletes harmóniában egyesíti a helyzetfelismerést, az érzékelőket, a mozgásvezérlést és a gépi látást. A TwinCAT Speech szoftverrel az automatizálási rendszerek most már hallani és beszélni is megtanulhatnak.

Így neveld a chatbotodat (x)

 ( hup | 2018. május 28., hétfő - 6:17 )

A csevegőbot (vagy chatbot) egyidős az internetes csevegéssel. Ki ne emlékezne például az IRC aranykorából a csatornákat felügyelő és különböző extra szolgáltatásokat nyújtó botokra?

OpenStack Days Budapest, Akvárium Klub, Június 6. (x)

 ( hup | 2018. május 22., kedd - 7:47 )

Nyílt forráskódú infrastruktúra konferencia nemzetközi előadókkal, cloud és container szakértőkkel az Akvárium Klubban. További részletek »

Egy este mindent megváltoztathat az életedben. Töltsd a Nokiával! (x)

 ( hup | 2018. május 22., kedd - 7:44 )

Legújabb Star Wars mozi - csak fejlesztőknek, informatikusoknak! Regisztrálj és legyél Te is Nokia Jedi! További részletek »

Kézenfekvő megoldás a fejlesztői munkaerőhiányra (x)

 ( hup | 2018. május 15., kedd - 7:52 )

Több mint 300 junior fejlesztő végzett és helyezkedett el eredményesen a Training360 Karrier Start Programjában.

Bug bounty program a Magyar Telekomnál (x)

 ( hup | 2018. május 14., hétfő - 12:33 )

Rengeteg előnye lehet a közösségi tesztelésnek, a bug bounty programnak a hagyományos penetrációs tesztekkel szemben. De a bejelentések kezelésére fel kell készülni és a megfelelő folyamatokat még indulás előtt ki kell találni. Erről beszélt Hári Krisztián a HWSW infobiztonsági meetupján.

Éles a Proptech Hungary konferencia teljes programja! (x)

 ( hup | 2018. május 14., hétfő - 12:33 )

Ismerd meg az ingatlan szakmát, leendő ügyfeleidet május 30-án, az első hazai ingatlan digitalizációs konferencián! További részletek »

Ismerd meg az önvezető autók fejlesztésének érdekességeit és kihívásait! (x)

 ( hup | 2018. április 16., hétfő - 11:57 )

Gyere el Automated Driving Meetup sorozatunk következő állomására április 26-án és tudj meg többet arról, hogyan zajlik az önvezető autók kutatása és fejlesztése az autópályás közlekedés esetében! További részletek »

Saját vízerőmű is dolgozik az Aruba legnagyobb adatközpontjában (x)

 ( hup | 2018. április 15., vasárnap - 20:40 )

Megújuló energia biztosítja az Aruba Cloud tavaly ősszel átadott észak-olaszországi, sorban a nyolcadik, és eddigi legnagyobb adatközpontjának áramellátását. A nagyjából 20 hektáron fekvő, 17 500 négyzetméteres összterületű adatcsarnokban több, mint 165 000 fizikai szervernek van hely, amely központra kapacitásából adódóan európai felhőszolgáltatási csomópontként tekint az Aruba. Ennek megfelelően az elérhető szolgáltatások palettája igencsak széles, az önálló dedikált szervertől egészen az összetett fizikai és felhős infrastruktúramegoldásokig terjed, miközben az adatközpont a GDPR összes követelményének is megfelel.

Nyíltnapoznak a budapesti tech-startup cégek! (x)

 ( hup | 2018. április 12., csütörtök - 20:01 )

Április 19-20-án ismét indul a legnagyobb hazai IT-s zarándoklat: 70+ helyszín, 250+ program Budapesten! Ezen a szafarin te vagy a vadász! További részletek »

DR gombnyomásra: kiszámíthatóságot kínál a Veritas Resiliency Platform (x)

 ( hup | 2018. április 5., csütörtök - 8:04 )

A Veritas Resiliency Platform a cég megoldása olyan alkalmazások számára, ahol elvárás a magas rendelkezésre állás - ráadásul mérhető, ellenőrizhető, auditálható formában, kiváló multicloud-támogatással.

Tudtad, hogy a fejlesztőknek és az internetnek is van védőszentje? (x)

 ( hup | 2018. április 4., szerda - 7:00 )

Ő Szent Izidor, és ma ünnepeljük a napját! Milyen hagyományai vannak? Kattints a részletekért »

Sokmagos gépvezérlő: komplex funkciók akár 256 processzormagra (x)

 ( hup | 2018. március 29., csütörtök - 12:01 )

A jövőben a sokmagos vezérlők nem csak a gépgyártásban fognak központi szerepet betölteni, hanem az Ipar 4.0 projektekben is. Annak érdekében, hogy ez utóbbi által felállított követelményeknek eleget lehessen tenni, az intelligens gépekkel és termelőberendezésekkel ellátott okos gyárakban nagy teljesítményű vezérlőkre van szükség. Erre a célra jelent ideális megoldást a Beckhoff C6670 ipari szervere, amelyhez következetes támogatást biztosít a TwinCAT 3.1 automatizálási szoftver, amellyel hatékonyan kiaknázható a kiszolgálóban rejlő roppant nagy számítási teljesítményt.

Linux rendszergazda Budapest (Hosting) (x)

 ( hup | 2018. március 18., vasárnap - 18:41 )

Magabiztosan mozogsz Linux környezetben? Jelentkezz dinamikusan fejlődő cégünkhöz most! A magyar tulajdonban lévő Docler Holding cégcsoport egyedülállóan izgalmas webes szolgáltatások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. A cégcsoportunkhoz tartozó DoclerNet Hosting Kft. az alábbi pozícióba keres új munkatársat:

A piszkos tizenkettő: felforgató startupok a FinTechShow-n (x)

 ( hup | 2018. március 12., hétfő - 11:19 )

Keressük a 12 fintech, insurtech, blockchain startupot, amelyek felforgatnák a bankok, biztosítók működését. Nevezés április 15-ig. Debütálás május 3-án a FinTechShow-n. További részletek »

Itt az idei HOUG, a 0. nap ismét a szakembereké! (x)

 ( hup | 2018. március 5., hétfő - 18:46 )

Idén április 9-11. között lesz a nagy hazai Oracle zarándoklat. Fókuszban a GDPR és a feltörekvő technológiák. Keynote lesz Eric Prevost, az Oracle feltörekvő technológiákért felelős globális vezetője. A 0. napon ismét lesz Oracle University, mélyebb workshop-jellegű tartalmakkal. További részletek »