Hirdetés

Már a küszöbön a beltéri helymeghatározás új generációja (x)

Címkék

Az Ericsson fejlesztésével hamarosan búcsút inthetünk a Bluetooth és Wi-Fi alapú beltéri helymeghatározásnak: a létező mobilhálózati infrastruktúrára épül fel az új generációs, pontos helymeghatározás, amelynek munkába állításához elég lesz egy szoftverfrissítést elvégezni.

A 4iG ismét ott van a Dell legkiválóbb hazai partnerei között (x)

Címkék

Virtuális partnereseményen jutalmazta legjobb eredményeket elérő hazai partnereit a Dell Technologies, amely elismerésből a 4iG is kiemelten részesült: a vállalat a „Workforce Transformation Partner of the Year” azaz az év munkaerőpiaci átalakulásban, fejlődésben leghatékonyabban közreműködő partnere címet vihette el.

Dell EMC PowerStore: a tárolópiac új mércéje (x)

Címkék

Még az IT-piac viszonylag gyorsan változó termékkínálatában sem mindennapos, hogy egy alapjaiban újragondolt, meghatározó fejlesztéssel álljon elő valamelyik szereplő. A nagyvállalati tárolómegoldások piacát utcahosszal vezető Dell EMC ugyanakkor a közelmúltban épp egy ilyen megoldást mutatott be. Az új, PowerStore elnevezéshez hűen a friss tárolókat gyakorlatilag nulláról építette fel a vállalat. A PowerStore amellett, hogy látványosan leegyszerűsíti a gyártó midrange termékkínálatát, új referenciapontot is jelent a tárolók térképén.

Nagyvállalati védvonalak, krízishelyzetekre (x)

Címkék

Az elmúlt néhány hónap rávilágított arra, hogy egy-egy váratlan esemény szinte egyik pillanatról a másikra, világszerte át tudja alakítani a vállalatok életét. A koronavírus-járvány okozta globális veszélyhelyzet rengeteg céget ért felkészületlenül - pedig a megfelelő eszközök birtokában egy hasonló kaliberű krízis sem kell, hogy fájdalmasan érintse a vállalat működését.

Továbbképzés: win-win a munkavállalók és munkaadók számára (x)

Címkék

A dolgozók továbbképzése biztos, mérhető előrelépést hoz a vállalati működésben, mint az az EPAM és Microsoft partnersége is mutatja, melynek keretében idén nyáron több mint 400 új Azure szakértő és DevOps mérnök fog kikerülni a képzésekből.

Join us for Security SOS Week Webinars and win a fantastic Sophos tumbler! (x)

Címkék

3 days, 3 webinars, 3 security topics – Sophos security expert, Branko Pujic is stepping up each day in a live session to share his expertise in such topics as hacker alert, data privacy, and malware. Register once for all three webinars! When: 30th June - 2nd July 2020 | 10:00 - 11:00 am CEST Every Day. További részletek »

Már a középvállalatoknak is alternatíva a HCI (x)

Címkék

A konvergens IT infrastruktúrák iránti igény manapság talán minden korábbinál nagyobb mértékben jelentkezik, ahogy a vállalatoknak egyre rugalmasabban kell alkalmazkodniuk sokszor előre nem látható piaci kihívásokhoz. A hiperkonvergens rendszerekkel ráadásul hosszú távon lényegesen hatékonyabban üzemeltethető a közép- és nagyvállalatok IT háttere.