Hirdetés

Nyáron sem lassít a tempón a Gránit Bank (x)

 ( hup | 2019. július 16., kedd - 12:03 )

Nem ment nyári vakációra a Gránit Bank csapata, a hazai pénzintézet az elmúlt hetekben több innovációval is megsorozta a piacot: itt az online intézhető babaváró kölcsön és állampapír vásárlás, illetve az Apple Pay. A 2010-ben alapított bank indulásától a digitális üzleti modell mellett döntött. Lakossági ügyfeleinek elsősorban elektronikus csatornákon nyújtja szolgáltatásait, arra törekszik, hogy minél szélesebb szolgáltatás- és termékportfólió legyen elérhető a bank digitális csatornáin.

Szerverbérlési akcióval várja a Sysadminday-t az ELIN.hu (x)

 ( hup | 2019. július 15., hétfő - 14:35 )

A 2008-ban alapított hazai infrastruktúraszolgáltató már készül a rendszergazdák világnapjára.

IdMatrix NG - a díjnyertes magyar jogosultsagkezelő megoldás (x)

 ( hup | 2019. július 8., hétfő - 18:16 )

Megjelent a hazai fejlesztésű díjnyertes IdMatrix Identity Governance rendszer legújabb verziója, az IdMatrix NG. A friss termék számos új, hiánypótló funkciót biztosít az állami szervek, nagyvállalatok és vállalatcsoportok számára. A termék nemrégiben kapott nemzetközi díjat, amellyel bekerült az európai TOP10 megoldások közé.

Új kollégákat keres a Rackforest! (x)

 ( hup | 2019. június 11., kedd - 12:17 )

Érdekel a technológia világa, de ugyanakkor emberközpontú munkahelyet keresel? Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, szerverbérléssel, üzemeltetéssel és hosztinggal foglalkozó cége, a RackForest Kft. Rendszermérnök és Hoszting Operátor/ügyfélszolgálatos munkakörbe keresi új kollegáit Budapest szívében található irodájukba.

A PR-AUDIT Kft. Etikus hackert keres hosszú távra! (x)

 ( hup | 2019. június 3., hétfő - 13:08 )

Zuglói, nyitott, barátságos és fiatalos cég hosszú távra, megbízható és okos Etikus hackert keres.

99.9999% (x)

 ( hup | 2019. május 28., kedd - 12:37 )

Ennyi a rendelkezésre állási aránya a HPE legújabb storage megoldásának, a Nimble-nek. Hamarosan élőben is kipróbálhatja az emögött rejlő technológiát a Nimble Demo Day rendezvényen. További részletek »

Tárolórendszerekben is sokat nyújt a Lenovo (x)

 ( hup | 2019. május 20., hétfő - 9:47 )

Különféle szerverek, hiperkonvergens rendszerek, illetve szuperszámítógépek mellett önálló tárolórendszereket is kínál a nagyvállalat megoldásokban is otthonosan mozgó Lenovo.

TwinCAT 3: gépi tanulás az automatizálás összes területén (x)

 ( hup | 2019. május 20., hétfő - 9:25 )

A Beckhoff a TwinCAT 3 automatizálási szoftverbe tökéletesen integrált gépi tanulási (ML – Machine Learning) megoldást kínál, amely a nyílt és jól ismert PC-alapú vezérlés előnyeit aknázza ki ezen a területen. Ezenfelül valós időben támogatja a gépi tanulást, így kezelni tudja a legkifinomultabb feladatokat, például a mozgásvezérlést is. A géptervezők és -gyártók ezekre az optimális alapot nyújtó tulajdonságokra építve magasabb szintre fejleszthetik rendszereiket – például megoldásleíró karbantartással, önoptimalizáló folyamatokkal és azok esetleges rendellenességeinek automatikus észlelésével.

Így turbózza fel gépi tanulással fotóarchívumát az MTI (x)

 ( hup | 2019. április 15., hétfő - 12:20 )

Az Azure-re építő arcfelismerő megoldás háttere a Microsoft Tech Summit 2019-en mutatkozott be.

Simplivity Akadémia: Minden, amit a hiperkonvergens rendszerekről tudni kell (x)

 ( hup | 2019. április 15., hétfő - 7:59 )

A HPE egy félnapos konferenciával vár mindenkit, aki szeretne elmerülni a hiperkonvergens vállalati IT technológia világában. További részletek »

Svéd nemzetközi technológiai vállalat alkalmazás- és rendszerüzemeltetőt keres (x)

 ( hup | 2019. április 14., vasárnap - 19:24 )

A Semcon hazai leányvállalata a termékinformációs üzletágban bővül dinamikusan, s ennek a területnek a támogatására keressük új kollégánkat.

Hungarian Cyber Security Challenge 2019! A lehetetlen nem létezik! Bizonyítsd! (x)

 ( hup | 2019. április 8., hétfő - 7:29 )

Vegyél részt Te is Magyarország legnagyobb IT biztonsági versenyén, melyet a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szervez, és nyerj egy szakmai utat Las Vegasba vagy Londonba. Elődöntő 2019.04.19-21. között, döntő 2019.05.11-én. Részletekért látogass a www.hcsc19.hu oldalra »

Ökölnyi célhardver PC-alapú vezérlésekhez a Beckhofftól (x)

 ( hup | 2019. március 31., vasárnap - 20:43 )

A CX7000 típusú beágyazott PC a kompakt vezérlők világába is behozza a TwinCAT 3 szoftverkörnyezet által nyújtott kényelmi funkciókat és hatékonyságot, tovább fokozva a Beckhoff PC-alapú vezérléstechnikájának skálázhatóságát, széles választékot kínálva a rendkívül kis méretű PLC-k képességeitől a sokmagos ipari PC-kig terjedően. A korszerű 400 MHz-es processzorral és beépített, konfigurálható be/kimenetekkel rendelkező beágyazott PC-t optimális ár-érték arány jellemzi.

Hun-CERT Workshop: Internetes szolgáltatások adatvédelme a gyakorlatban (x)

 ( hup | 2019. március 31., vasárnap - 20:30 )

Workshopunk témája az adatvédelem jogi szabályozása informatikus szemmel, informatikai szolgáltatói nézőpontból. A GDPR számos jogértelmezési problémát vetett fel informatikai szolgáltatók számára. Egymásnak ellentmondó értelmezések jelentek meg, ügyfelek és szolgáltatók között álláspontok ütköznek, szerződéskötési és végrehajtási nehézségek merülnek fel. Célunk a felmerült problémák és kérdések feltárása, megvitatása, és ezek adatvédelmi felügyeleti hatóság és a szakmai-szolgáltatói közvélemény felé történő bemutatása. További részletek »

Kéz a kézben az open-source és a Microsoft (x)

 ( hup | 2019. március 26., kedd - 20:15 )

Az április 10-i TechSummit résztvevői olyan architektúrákat ismerhetnek meg, amelyek a Microsoftra épülnek, de nem függenek tőle. További részletek »

Így lehetnek sikeresek a magyar startupok (x)

 ( hup | 2019. március 18., hétfő - 9:51 )

Több mint száz pályamunkából választott ki nyolc döntős csapatot az MVM Edison startup-versenyének szakértői stábja. A környezetbarát és energiahatékony innovációk alkotói komoly képzésen ismerhetik meg a piacon is sikeres startuppá válás útját.

Java használatának új licencelési szabályai a HOUG-on. Április 8-10. Siófok (x)

 ( hup | 2019. március 11., hétfő - 9:59 )

Mikor kell előfizetni és mikor ingyenes? Az idei HOUG-ból nem maradhat ki az új Oracle Java SE subscription modell értelmezése. További részletek www.houg-2019.hu ».

BSidesBUD2019 - Nemzetközi IT biztonsági konferencia harmadszor Budapesten! (x)

 ( hup | 2019. március 3., vasárnap - 20:49 )

2019. március 28-án ismét megrendezik a BSidesBUD konferenciát a Lurdy Rendezvényközpontban, ahol 14 előadás és 5 átfogó workshop várja a kiberbiztonság iránt érdeklődőket. További részletek »

Cloud Revolution - rendezvény a Cloud migrációról a Groupama Arénában. (x)

 ( hup | 2019. február 14., csütörtök - 19:22 )

Találkozz a legnagyobb felhőszolgáltatókkal, akik bemutatják a nagyvállalati felhőmegoldások szinte teljes spektrumát. Előadnak: AWS, Redhat, SAP HANA, Dynatrace, EY. Regisztrálj most! További részletek »

Bitdefender: mélységi védekezéssel a mezőny élén (x)

 ( hup | 2019. február 4., hétfő - 7:49 )

Itthon a végpontvédelem piacán viszonylag új belépőnek számít a Bitdefender, ez pedig inkább a cég üzleti stratégiájának köszönhető: ezen a néven 2001 óta fut az IT-biztonsági portfólió fejlesztése – sok évtizedes tudás és fejlesztés áll tehát mögötte. A cég 2007-ben kezdett a vállalati felhasználók felé fordulni, ma pedig már komplett enterprise portfóliót kínál.

A megbízható partner a sikeres ipari IoT-bevezetés kulcsa (x)

 ( hup | 2018. december 17., hétfő - 13:05 )

A Microsoft szerint a hazai üzemek nagy része már egy éven belül lépni fog a területen – az ipar 4.0 tempója feszített, nem érdemes lemaradni.

Itt a NetAcademia Mikulás! 60% kedvezmény! (x)

 ( hup | 2018. december 5., szerda - 11:49 )

1 éves előfizetés 350+ tanfolyam, CISSP, JAVA, .NET, Angular, VUE Magyarország legnagyobb online oktatóközpontja! További részletek »

Izmos, testreszabható POS terminál a Posiflextől (x)

 ( hup | 2018. november 26., hétfő - 13:45 )

Az RT-5015-tel a Posiflex a városi boltokon túl a vízparti vendéglátóhelyeket, sőt a gyárakat is célba veszi.

Engem irritál csak cefetül az inviteches YouTube reklám az 'igénytelen, bunkó rendszergazda'-val a főszerepben?

 ( banyek | 2018. november 21., szerda - 11:49 )
Igen, csak téged, engem nem.
55% (167 szavazat)
Nem, engem is bosszant.
29% (89 szavazat)
Egyéb, leírom.
16% (48 szavazat)
Összes szavazat: 304

Az OTRS Group bemutatja az OTRS szolgáltatásmenedzsment szoftverének 7-es verzióját (x)

 ( hup | 2018. november 19., hétfő - 10:59 )

Az új ügyfélfelület és az új funkciók hatékonyabb folyamatokat biztosítanak

A merev struktúrák már a múlté. Ma az OTRS Group, a folyamat- és kommunikációmenedzsment megoldások vezető szolgáltatója, a piacon elérhetővé tette az OTRS 7-et. A szolgáltatásmenedzsment csomag legfrissebb verziója teljes mértékben összhangban van a digitális transzformáció koncepciójával, és segíti a vállalatokat folyamataik és munkafolyamataik hatékonyságának növelésében. Az új verzió optimalizált, modern ügyfélfelületet és számos új funkciót kínál.