Hirdetés

Elindult az AWS hazai online meetup-sorozata: 80 perc generatív AI-jal kezdünk! (x)

Címkék

A sorozat október 17-i, első állomásán az AWS-ben már elérhető generatív AI megoldásokat vesszük nagyító alá, illetve bemutatjuk, hogyan támogatja a felhős platform saját modellek futtatását. Sőt egy ígéretes, hazai felhasználásméréssel foglalkozó startup is itt debütál majd! További részletek »

Tudj meg mindent az EU új kiberbiztonsági irányelvéről! (x)

Címkék

Megfelelőség vagy radikális átalakulás? Szakértőink kísérletet tesznek arra, hogy megválaszolják ezt a kérdést. Ha érint az EU-s NIS2-megfelelés, és már most látod a szervezeted számára a kihívásait, akkor gyere el az online meetupunkra, és jelöljük ki az utat együtt a szabályozás útvesztőjében. További részletek »

DevOps kollégát keresünk! (x)

Címkék

Szeretnél üzemeltetésben és egy fejlesztő csapat Ops jellegű támogatásában részt venni? Keresünk egy tehetséges, legalább medior szintű, tapasztalt DevOps kollégát, aki nem csak saját rutinjait követi, hanem alkalmazkodó képességei segítségével a mi infrastruktúránk adottságaihoz is rugalmasan tud igazodni, és nyitott az új ismeretek megszerzésére.

Fontos, hogy olyan szabadúszó ember legyél, akinek nincs teljes állása, mert tapasztalatunk szerint ahhoz túl sok a tennivaló. Az utolsó két szeretett kolléga is azért ment el, mert teljes állás mellett túlterheli ez a munka. Maximum másik részmunkaidő mellé ajánlott!