Hirdetés

Linux rendszergazda Budapest (Hosting) (x)

 ( hup | 2018. március 18., vasárnap - 17:41 )

Magabiztosan mozogsz Linux környezetben? Jelentkezz dinamikusan fejlődő cégünkhöz most! A magyar tulajdonban lévő Docler Holding cégcsoport egyedülállóan izgalmas webes szolgáltatások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. A cégcsoportunkhoz tartozó DoclerNet Hosting Kft. az alábbi pozícióba keres új munkatársat:

A piszkos tizenkettő: felforgató startupok a FinTechShow-n (x)

 ( hup | 2018. március 12., hétfő - 10:19 )

Keressük a 12 fintech, insurtech, blockchain startupot, amelyek felforgatnák a bankok, biztosítók működését. Nevezés április 15-ig. Debütálás május 3-án a FinTechShow-n. További részletek »

Itt az idei HOUG, a 0. nap ismét a szakembereké! (x)

 ( hup | 2018. március 5., hétfő - 17:46 )

Idén április 9-11. között lesz a nagy hazai Oracle zarándoklat. Fókuszban a GDPR és a feltörekvő technológiák. Keynote lesz Eric Prevost, az Oracle feltörekvő technológiákért felelős globális vezetője. A 0. napon ismét lesz Oracle University, mélyebb workshop-jellegű tartalmakkal. További részletek »

Új helyszínnel bővült a RackForest (x)

 ( hup | 2018. március 5., hétfő - 9:43 )

Március első napjával elindult a RackForest új, budapesti gerinchálózata, mely 3 szervertermünket köti össze egy 40 Gbps MPLS gyűrűvel. Az MPLS gerinc felett EoMPLS és VPLS szolgáltatásokkal kötjük össze a különböző helyszíneken lévő szervereket. Ezzel elérhetővé vált egy harmadik helyszínünk, amely a Dataplex-ben került kialakításra.

Data Insight: svájci bicska a GDPR-megfeleléshez (x)

 ( hup | 2018. február 20., kedd - 20:14 )

Mély betekintés a vállalati adatvagyonba - ezt kínálja a Veritas Data Insight. A megoldás az adatok osztályozását, az adattal kapcsolatos tevékenységeket és a hozzáférést-jogosultságot is képes (szinte) tetszőleges mélységben elemezni, adatforrások széles spektrumán.

Tapasztalt hálózati mérnök vagy? Szakmai kihívásokat keresel? (x)

 ( hup | 2018. február 19., hétfő - 13:57 )

A DoclerHolding cégcsoporthoz tartozó DoclerNet Hosting Kft. tapasztalt, új munkatársat keres az alábbi pozícióba:

Hibrid felhő és hibrid backup QNAP NAS-okon (x)

 ( hup | 2018. február 19., hétfő - 7:57 )

A QNAP adattárók számára a hibrid felhő és a hibrid backup sem jelent akadályt.

Bitdefender: ez az antivírus kicsit többet ad (x)

 ( hup | 2018. február 12., hétfő - 15:13 )

Világszintű biztonság mellett gyors és "fullextrás" a Bitdefender kínálata. Mi különbözteti meg a fejlesztőt a többiektől?

Egy igazán jó lemeznek a B oldala is jó! (x)

 ( hup | 2018. január 29., hétfő - 13:03 )

A BSides gyökerei 2009-ig nyúlnak vissza, mikor az Egyesül Államokban a Black Hat rendezvényre annyi jó előadó érkezett, hogy nem tudtak a szervezők mindenkit beválasztani hely és idő hiányában, így elindították a BSides IT-biztonsági konferencia sorozatot. A BSides egy nemzetközi brand része, csak a tavalyi évben több mint ötven konferenciát szerveztek világszerte az ernyő alatt. Az idei BSides Budapest szervezését a Hacktivity tapasztalt konferenciás csapata végzi, ami garancia a jó minőségre. A konferencia március 1-én lesz a Lurdyban, ahová 14 előadó érkezik 7 különböző országból. További részletek »

Az IT biztonsági szakemberek nem alszanak téli álmot (x)

 ( hup | 2018. január 8., hétfő - 19:32 )

SecOps Europe nemzetközi kiberverseny és IT-biztonsági konferencia január 24-25-én! Nemzetközi előadók, CERT csapatok összecsapása Budapesten. A regisztráció ingyenes! További részletek »

A PR-AUDIT Kft. információbiztonsági szakértőt, pentestert keres hosszú távra! (x)

 ( hup | 2018. január 5., péntek - 18:10 )

Elvégzendő feladatok: betöréstesztek, sérülékenység vizsgálatok, forráskód elemzés.

Január végén rendezik a SecOps Europe nemzetközi kiberversenyt, IT-biztonsági konferenciát (x)

 ( hup | 2017. december 22., péntek - 14:45 )

Nemzetközi előadók és CERT csapatok összecsapása 2 napig Budapesten, ingyenes részvétellel! Január 24-25-én! További részletek »

Modern adatgazdálkodás Microsoft alapokon (x)

 ( hup | 2017. december 13., szerda - 15:50 )

Sokféle adat, egységes megközelítéssel. Strukturált-strukturálatlan, on-premises, nyilvános, hibrid.

Feltárni a feltáratlant (x)

 ( hup | 2017. december 4., hétfő - 8:52 )

Egyre költségesebb probléma az adatfelhalmozás a nagyobb szervezetekben, a "mentsünk mindent, van hely bőven" hozzáállás egyre drágábban tartható fenn. De hol érdemes kezdeni a nadrágszíj összehúzását, egyáltalán hol keletkezik túl sok nem fontos adat? Na ez a kérdés, amire egyelőre nincsenek jó válaszok. A Veritas most lépett, és egy jól áttekinthető, letisztult grafikus felületen keresztül, az Information Map nevű termékkel teljeskörű betekintést nyújt a felhalmozott adatvagyonba.

A platformfüggetlenség a kliens oldalon pipa, a felhőben meg én döntök! (x)

 ( hup | 2017. december 1., péntek - 19:58 )

Angular, Electron, Firebase, Docker, Node.JS, Identity Server 4.0
December 5, I. NetAcademia Webfejlesztő konferencia élőben a Sugárban, és online is! További részletek »

A programozgatás helyett inkább ICT-karriered építenéd? (x)

 ( hup | 2017. november 27., hétfő - 7:19 )

Megvan benned az ambíció, hogy minden nap több legyél? Tedd próbára magad az IKnowIt játékban, és nyerj okosórát! További részletek »

Íme a legkisebb ipari számítógép! (x)

 ( hup | 2017. november 19., vasárnap - 19:57 )

Az idei Hannoveri Vásáron mutatták be a Beckhoff Automation mérnökei a világ minden bizonnyal legkisebb ipari számítógépét. Az új, ultrakompakt, C6015 típusú ipari számítógépet általános célú automatizálási, megjelenítő és kommunikációs rendszerekhez, valamit EtherCAT-alapú alkalmazásokhoz tervezték. A kedvező árfekvésű, kompakt és rugalmas rögzítési lehetőségekkel szerelt PC új távlatokat nyit meg az ipari számítógépes technika előtt, különösen a szűkebb költésvetésű vagy erősen helykorlátozott alkalmazások körében. A kifejezetten ipari környezetbe szánt, többmagos gép mérete csupán 82 x 82 x 40 mm. Ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy a Beckhoff PC-alapú vezérléstechnikai eszközeit az alkalmazások széles körében lehessen használni.

Felgyorsítjuk a MongoDB adatbázist! (x)

 ( hup | 2017. november 12., vasárnap - 20:05 )

Tudta, hogy a MongoDB-t IBM Power Systems szerveren futtatva 2-szer nagyobb ár/teljesítményarány érhető el, mint x86-os szerveren? További részletek »

Egy jó fejlesztői vagy UX feedback akár 15.000 eurót érhet (x)

 ( hup | 2017. november 1., szerda - 19:43 )

Nevezz a versenyre és teszteld MKB banki API-ját elsőként! A legjobb ötletek az inkubációs programba is bekerülhetnek. Jelentkezés november 10-ig. További részletek »

A RackForest Kft. RENDSZERGAZDA MUNKATÁRSAT keres! (x)

 ( hup | 2017. október 30., hétfő - 7:45 )

A RackForest folyamatosan növekvő csapatába keresi újabb Linux Rendszergazda munkatársait.

Objektumtárolóval újít a Veritas (x)

 ( hup | 2017. október 24., kedd - 14:53 )

Belép erre a piacra is a szoftverház, a Veritas Cloud Storage-dzsel teszi le a névjegyét.

Kispályás feladatok helyett te is inkább globális ICT-projekteken dolgoznál? (x)

 ( hup | 2017. október 23., hétfő - 14:46 )

Az IT Services Hungarynél lenne rá lehetőséged. Csatlakozz hozzánk, és segítünk megtalálni az ambiciózus éned. Mert nálunk mindennap több leszel. Kattints! »

Pályázzon az Invitech Innomax Díjra és segítünk valóra váltani ötletét! (x)

 ( hup | 2017. október 17., kedd - 11:32 )

A Díj célja, hogy érdemi támogatással segítsük minden olyan kreatív technológiai ötlet megvalósítását, melyek jobbá tehetik életünket. Pályázzon Ön is, hogy újításával változtathassunk környezetünkön! További részletek »

Kamerás megfigyelőrendszer QNAP NAS-okra építve (x)

 ( hup | 2017. október 4., szerda - 17:14 )

Bár a hálózati tárolókat jellemzően első számú felhasználási területük, tehát az adattárolás miatt választják a vásárlók, a NAS-ok egy része számos extra funkciót is kínál. A QNAP esetében több más mellett ilyen a QVR (Quality Surveillance Recording) fantázia névre keresztelt, gyakorlatilag a DVR (Digital Video Recorder), azaz a digitális videó rögzítők kiváltásához fejlesztett képesség.

FinTech, Blockchain, Bitcoin. (x)

 ( hup | 2017. szeptember 24., vasárnap - 18:58 )

"A fintechen túl" konferencián a blockchain, a kriptovaluták, az API-bankolás és a digitális darwinizmus kerülnek nagyító alá 2017.10.16-án. További részletek »