Hirdetés

Az IT biztonsági szakemberek nem alszanak téli álmot (x)

 ( hup | 2018. január 8., hétfő - 19:32 )

SecOps Europe nemzetközi kiberverseny és IT-biztonsági konferencia január 24-25-én! Nemzetközi előadók, CERT csapatok összecsapása Budapesten. A regisztráció ingyenes! További részletek »

A PR-AUDIT Kft. információbiztonsági szakértőt, pentestert keres hosszú távra! (x)

 ( hup | 2018. január 5., péntek - 18:10 )

Elvégzendő feladatok: betöréstesztek, sérülékenység vizsgálatok, forráskód elemzés.

Január végén rendezik a SecOps Europe nemzetközi kiberversenyt, IT-biztonsági konferenciát (x)

 ( hup | 2017. december 22., péntek - 14:45 )

Nemzetközi előadók és CERT csapatok összecsapása 2 napig Budapesten, ingyenes részvétellel! Január 24-25-én! További részletek »

Modern adatgazdálkodás Microsoft alapokon (x)

 ( hup | 2017. december 13., szerda - 15:50 )

Sokféle adat, egységes megközelítéssel. Strukturált-strukturálatlan, on-premises, nyilvános, hibrid.

Feltárni a feltáratlant (x)

 ( hup | 2017. december 4., hétfő - 8:52 )

Egyre költségesebb probléma az adatfelhalmozás a nagyobb szervezetekben, a "mentsünk mindent, van hely bőven" hozzáállás egyre drágábban tartható fenn. De hol érdemes kezdeni a nadrágszíj összehúzását, egyáltalán hol keletkezik túl sok nem fontos adat? Na ez a kérdés, amire egyelőre nincsenek jó válaszok. A Veritas most lépett, és egy jól áttekinthető, letisztult grafikus felületen keresztül, az Information Map nevű termékkel teljeskörű betekintést nyújt a felhalmozott adatvagyonba.

A platformfüggetlenség a kliens oldalon pipa, a felhőben meg én döntök! (x)

 ( hup | 2017. december 1., péntek - 19:58 )

Angular, Electron, Firebase, Docker, Node.JS, Identity Server 4.0
December 5, I. NetAcademia Webfejlesztő konferencia élőben a Sugárban, és online is! További részletek »

A programozgatás helyett inkább ICT-karriered építenéd? (x)

 ( hup | 2017. november 27., hétfő - 7:19 )

Megvan benned az ambíció, hogy minden nap több legyél? Tedd próbára magad az IKnowIt játékban, és nyerj okosórát! További részletek »

Íme a legkisebb ipari számítógép! (x)

 ( hup | 2017. november 19., vasárnap - 19:57 )

Az idei Hannoveri Vásáron mutatták be a Beckhoff Automation mérnökei a világ minden bizonnyal legkisebb ipari számítógépét. Az új, ultrakompakt, C6015 típusú ipari számítógépet általános célú automatizálási, megjelenítő és kommunikációs rendszerekhez, valamit EtherCAT-alapú alkalmazásokhoz tervezték. A kedvező árfekvésű, kompakt és rugalmas rögzítési lehetőségekkel szerelt PC új távlatokat nyit meg az ipari számítógépes technika előtt, különösen a szűkebb költésvetésű vagy erősen helykorlátozott alkalmazások körében. A kifejezetten ipari környezetbe szánt, többmagos gép mérete csupán 82 x 82 x 40 mm. Ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy a Beckhoff PC-alapú vezérléstechnikai eszközeit az alkalmazások széles körében lehessen használni.

Felgyorsítjuk a MongoDB adatbázist! (x)

 ( hup | 2017. november 12., vasárnap - 20:05 )

Tudta, hogy a MongoDB-t IBM Power Systems szerveren futtatva 2-szer nagyobb ár/teljesítményarány érhető el, mint x86-os szerveren? További részletek »

Egy jó fejlesztői vagy UX feedback akár 15.000 eurót érhet (x)

 ( hup | 2017. november 1., szerda - 19:43 )

Nevezz a versenyre és teszteld MKB banki API-ját elsőként! A legjobb ötletek az inkubációs programba is bekerülhetnek. Jelentkezés november 10-ig. További részletek »

A RackForest Kft. RENDSZERGAZDA MUNKATÁRSAT keres! (x)

 ( hup | 2017. október 30., hétfő - 7:45 )

A RackForest folyamatosan növekvő csapatába keresi újabb Linux Rendszergazda munkatársait.

Objektumtárolóval újít a Veritas (x)

 ( hup | 2017. október 24., kedd - 14:53 )

Belép erre a piacra is a szoftverház, a Veritas Cloud Storage-dzsel teszi le a névjegyét.

Kispályás feladatok helyett te is inkább globális ICT-projekteken dolgoznál? (x)

 ( hup | 2017. október 23., hétfő - 14:46 )

Az IT Services Hungarynél lenne rá lehetőséged. Csatlakozz hozzánk, és segítünk megtalálni az ambiciózus éned. Mert nálunk mindennap több leszel. Kattints! »

Pályázzon az Invitech Innomax Díjra és segítünk valóra váltani ötletét! (x)

 ( hup | 2017. október 17., kedd - 11:32 )

A Díj célja, hogy érdemi támogatással segítsük minden olyan kreatív technológiai ötlet megvalósítását, melyek jobbá tehetik életünket. Pályázzon Ön is, hogy újításával változtathassunk környezetünkön! További részletek »

Kamerás megfigyelőrendszer QNAP NAS-okra építve (x)

 ( hup | 2017. október 4., szerda - 17:14 )

Bár a hálózati tárolókat jellemzően első számú felhasználási területük, tehát az adattárolás miatt választják a vásárlók, a NAS-ok egy része számos extra funkciót is kínál. A QNAP esetében több más mellett ilyen a QVR (Quality Surveillance Recording) fantázia névre keresztelt, gyakorlatilag a DVR (Digital Video Recorder), azaz a digitális videó rögzítők kiváltásához fejlesztett képesség.

FinTech, Blockchain, Bitcoin. (x)

 ( hup | 2017. szeptember 24., vasárnap - 18:58 )

"A fintechen túl" konferencián a blockchain, a kriptovaluták, az API-bankolás és a digitális darwinizmus kerülnek nagyító alá 2017.10.16-án. További részletek »

Te is lehetsz programozó! (x)

 ( hup | 2017. szeptember 18., hétfő - 7:12 )

A METU JUMP szoftverfejlesztői képzés elismert szakemberekből álló csapata rád vár! Olyan programozókat képzünk, akik azonnal el is tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon. HTML5, CSS, JavaScript, Java, Spring, Node, Angular nyelvek és keretrendszerek. Érdekel? Gyere el nyílt napunkra! További részletek »

#Hacktivity2017 - Az IT Biztonsági Fesztivál Közép-Kelet-Európában (x)

 ( hup | 2017. szeptember 18., hétfő - 7:09 )

Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szakmai IT biztonsági konferenciája, amely 2017. október 20-21-én várja látogatóit a MoM Kulturális Központban, Budapesten. További részletek »

Tegye még biztonságosabbá cége működését széles körű szolgáltatásainkkal! (x)

 ( hup | 2017. szeptember 11., hétfő - 7:59 )

Az Invitech Solutions megoldásai időt és pénzt spórolnak cégének, de nem spórolnak a biztonsággal! Ismerje meg szolgáltatásainkat, és tekintse meg, mennyit spórolhat! Kattintson a részletekért! »

Mérnökeink az önvezető autók jövőjét fejlesztik a budapesti Boschnál (x)

 ( hup | 2017. szeptember 11., hétfő - 7:58 )

Hogyan? Gyere el Automated Driving Meetupunkra szeptember 22-én és ismerd meg a mindennapi kihívásokat, jövőbeli technológiákat! További részletek »

Biztos, hogy jó szakember vagy? (x)

 ( hup | 2017. szeptember 7., csütörtök - 11:42 )

Biztos, hogy jó mezőben keresed a fizudat a Hays bértáblán? Mérettesd meg magad a legjobb hazai szakemberek által összeállított feladatokkal. Vesztenivaló nincs, a legjobbak még nyerhetnek is. További részletek »

Intel Xeon E3-as szerverek szuper áron a RackForest-nél! (x)

 ( hup | 2017. szeptember 4., hétfő - 11:23 )

A készlet erejéig, minden Supermicro MicroCloud E3-1230v3-as szerver bérlése esetén 8 000 Ft kedvezményt adunk a nettó havidíjból a teljes futamidő alatt! Garantált 1Gbit/s internet kapcsolat, Intel Xeon-E3 1230v3 / 1231v3 Haswell CPU (4/8 core 3.3 / 3.4GHz), 8 GB ECC RAM (32 GB-ig bővíthető), 2 db hot swap HDD / SSD, redundáns tápegység, IPMI IP KVM konzol. A kedvezmény igénybevételéhez a HUP-RF-MCL kódot kell használni a megrendelésnél. További részletek »

Korlátlan éves Ultimate előfizetés, most -60% kedvezménnyel a NetAcademiánál (x)

 ( hup | 2017. augusztus 28., hétfő - 11:00 )

CISSP, Android, iOS, Angular 2, WinServer, AWS, Websecurity, Java, C# és az összes (200+) tanfolyamunkra érvényes. További részletek »

Tárolórétegzés és pillanatképek QNAP NAS-okon (x)

 ( hup | 2017. augusztus 28., hétfő - 10:55 )

A komolyabb, modern adattárolók ma már szinte elképzelhetetlenek rétegezés és snapshot (pillanatkép) funkció nélkül. A technológiákat így természetesen a QNAP NAS-ok többsége is támogatja, a vállalat ráadásul a rétegzéshez egy saját, Qtier névre keresztelt architektúrát dolgozott ki, amely akár már egy olcsóbb, Celeron processzorral szerelt modellen is aktiválható. A megközelítés számos felhasználási területhez passzol, amire jó példát jelent egy komplexebb virtualizált környezet, ahol dinamikusan változik a rendszer terhelése.

Következő nagy dobás: a hibrid felhő (X)

 ( hup | 2017. augusztus 21., hétfő - 15:26 )

A virtualizációhoz fogható hatása van a nagyvállalati informatikára a hibrid felhős technológiák elterjedésének. A változás megkerülhetetlen, de egyelőre lassan közeledik, részben a fejlett menedzsment-eszközök hiánya miatt. Hiánypótlásra itt a Microsoft Operations Management Suite.