Hirdetés

Közeleg az idei Hacktivity IT-biztonsági konferencia! (x)

 ( hup | 2019. szeptember 16., hétfő - 12:27 )

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak! További részletek »

EtherCAT G: 1 Gb/s az új sebességszint (x)

 ( hup | 2019. szeptember 9., hétfő - 14:18 )

Az EtherCAT technológiát új sebességszintre emelő EtherCAT G rendszerkiegészítés Gigabit Ethernet sebességet biztosít nagy adatmennyiségekkel dolgozó alkalmazásokhoz. A megoldás kompatibilis a világszerte használt 100 Mbit/s sebességű EtherCAT technológiával, és a megszokott, egyszerű kezelhetőséget nyújtja. Ezenfelül az új, EtherCAT G rendszerű ágvezérlő lehetővé teszi párhuzamos hálózatszegmensek hatékony üzemeltetését is.

Ingyenes ethical hacking webinar jövő csütörtökön a Kockaképzőn (x)

 ( hup | 2019. szeptember 9., hétfő - 8:23 )

Hogyan vezet egy apró hiba a hálózat teljes elvesztéséhez? A gyakorlati előadáson Zsíros Péter és Deim Ágoston bemutat egy támadást, amely egy webalkalmazás hibáját kihasználva indul, és egy teljesen friss, ismert sérülékenység nélküli Active Directory szerver adatainak megszerzésével ér véget. További részletek »

Már a kisboltban sem kuriózum a mobilfizetés (x)

 ( hup | 2019. augusztus 26., hétfő - 15:44 )

A mobilfizetéses technológia rohamosan terjed, mára hazánkban is elérhető mindkét nagy mobilos platform felhasználói számára. Így is vannak ugyanakkor, akik kételkednek a hasonló szolgáltatások biztonságában – pedig azok jóval erősebb védelmet nyújtanak, mint a bankkártyát óvó farzseb.

A PR-AUDIT Kft. Etikus hackert keres hosszú távra! (x)

 ( hup | 2019. augusztus 2., péntek - 8:56 )

Zuglói, nyitott, barátságos és fiatalos cég hosszú távra, megbízható és okos Etikus hackert keres.

Nyáron sem lassít a tempón a Gránit Bank (x)

 ( hup | 2019. július 16., kedd - 12:03 )

Nem ment nyári vakációra a Gránit Bank csapata, a hazai pénzintézet az elmúlt hetekben több innovációval is megsorozta a piacot: itt az online intézhető babaváró kölcsön és állampapír vásárlás, illetve az Apple Pay. A 2010-ben alapított bank indulásától a digitális üzleti modell mellett döntött. Lakossági ügyfeleinek elsősorban elektronikus csatornákon nyújtja szolgáltatásait, arra törekszik, hogy minél szélesebb szolgáltatás- és termékportfólió legyen elérhető a bank digitális csatornáin.

Szerverbérlési akcióval várja a Sysadminday-t az ELIN.hu (x)

 ( hup | 2019. július 15., hétfő - 14:35 )

A 2008-ban alapított hazai infrastruktúraszolgáltató már készül a rendszergazdák világnapjára.

IdMatrix NG - a díjnyertes magyar jogosultsagkezelő megoldás (x)

 ( hup | 2019. július 8., hétfő - 18:16 )

Megjelent a hazai fejlesztésű díjnyertes IdMatrix Identity Governance rendszer legújabb verziója, az IdMatrix NG. A friss termék számos új, hiánypótló funkciót biztosít az állami szervek, nagyvállalatok és vállalatcsoportok számára. A termék nemrégiben kapott nemzetközi díjat, amellyel bekerült az európai TOP10 megoldások közé.

Új kollégákat keres a Rackforest! (x)

 ( hup | 2019. június 11., kedd - 12:17 )

Érdekel a technológia világa, de ugyanakkor emberközpontú munkahelyet keresel? Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, szerverbérléssel, üzemeltetéssel és hosztinggal foglalkozó cége, a RackForest Kft. Rendszermérnök és Hoszting Operátor/ügyfélszolgálatos munkakörbe keresi új kollegáit Budapest szívében található irodájukba.

A PR-AUDIT Kft. Etikus hackert keres hosszú távra! (x)

 ( hup | 2019. június 3., hétfő - 13:08 )

Zuglói, nyitott, barátságos és fiatalos cég hosszú távra, megbízható és okos Etikus hackert keres.

99.9999% (x)

 ( hup | 2019. május 28., kedd - 12:37 )

Ennyi a rendelkezésre állási aránya a HPE legújabb storage megoldásának, a Nimble-nek. Hamarosan élőben is kipróbálhatja az emögött rejlő technológiát a Nimble Demo Day rendezvényen. További részletek »

Tárolórendszerekben is sokat nyújt a Lenovo (x)

 ( hup | 2019. május 20., hétfő - 9:47 )

Különféle szerverek, hiperkonvergens rendszerek, illetve szuperszámítógépek mellett önálló tárolórendszereket is kínál a nagyvállalat megoldásokban is otthonosan mozgó Lenovo.

TwinCAT 3: gépi tanulás az automatizálás összes területén (x)

 ( hup | 2019. május 20., hétfő - 9:25 )

A Beckhoff a TwinCAT 3 automatizálási szoftverbe tökéletesen integrált gépi tanulási (ML – Machine Learning) megoldást kínál, amely a nyílt és jól ismert PC-alapú vezérlés előnyeit aknázza ki ezen a területen. Ezenfelül valós időben támogatja a gépi tanulást, így kezelni tudja a legkifinomultabb feladatokat, például a mozgásvezérlést is. A géptervezők és -gyártók ezekre az optimális alapot nyújtó tulajdonságokra építve magasabb szintre fejleszthetik rendszereiket – például megoldásleíró karbantartással, önoptimalizáló folyamatokkal és azok esetleges rendellenességeinek automatikus észlelésével.

Így turbózza fel gépi tanulással fotóarchívumát az MTI (x)

 ( hup | 2019. április 15., hétfő - 12:20 )

Az Azure-re építő arcfelismerő megoldás háttere a Microsoft Tech Summit 2019-en mutatkozott be.

Simplivity Akadémia: Minden, amit a hiperkonvergens rendszerekről tudni kell (x)

 ( hup | 2019. április 15., hétfő - 7:59 )

A HPE egy félnapos konferenciával vár mindenkit, aki szeretne elmerülni a hiperkonvergens vállalati IT technológia világában. További részletek »

Svéd nemzetközi technológiai vállalat alkalmazás- és rendszerüzemeltetőt keres (x)

 ( hup | 2019. április 14., vasárnap - 19:24 )

A Semcon hazai leányvállalata a termékinformációs üzletágban bővül dinamikusan, s ennek a területnek a támogatására keressük új kollégánkat.

Hungarian Cyber Security Challenge 2019! A lehetetlen nem létezik! Bizonyítsd! (x)

 ( hup | 2019. április 8., hétfő - 7:29 )

Vegyél részt Te is Magyarország legnagyobb IT biztonsági versenyén, melyet a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szervez, és nyerj egy szakmai utat Las Vegasba vagy Londonba. Elődöntő 2019.04.19-21. között, döntő 2019.05.11-én. Részletekért látogass a www.hcsc19.hu oldalra »

Ökölnyi célhardver PC-alapú vezérlésekhez a Beckhofftól (x)

 ( hup | 2019. március 31., vasárnap - 20:43 )

A CX7000 típusú beágyazott PC a kompakt vezérlők világába is behozza a TwinCAT 3 szoftverkörnyezet által nyújtott kényelmi funkciókat és hatékonyságot, tovább fokozva a Beckhoff PC-alapú vezérléstechnikájának skálázhatóságát, széles választékot kínálva a rendkívül kis méretű PLC-k képességeitől a sokmagos ipari PC-kig terjedően. A korszerű 400 MHz-es processzorral és beépített, konfigurálható be/kimenetekkel rendelkező beágyazott PC-t optimális ár-érték arány jellemzi.

Hun-CERT Workshop: Internetes szolgáltatások adatvédelme a gyakorlatban (x)

 ( hup | 2019. március 31., vasárnap - 20:30 )

Workshopunk témája az adatvédelem jogi szabályozása informatikus szemmel, informatikai szolgáltatói nézőpontból. A GDPR számos jogértelmezési problémát vetett fel informatikai szolgáltatók számára. Egymásnak ellentmondó értelmezések jelentek meg, ügyfelek és szolgáltatók között álláspontok ütköznek, szerződéskötési és végrehajtási nehézségek merülnek fel. Célunk a felmerült problémák és kérdések feltárása, megvitatása, és ezek adatvédelmi felügyeleti hatóság és a szakmai-szolgáltatói közvélemény felé történő bemutatása. További részletek »

Kéz a kézben az open-source és a Microsoft (x)

 ( hup | 2019. március 26., kedd - 20:15 )

Az április 10-i TechSummit résztvevői olyan architektúrákat ismerhetnek meg, amelyek a Microsoftra épülnek, de nem függenek tőle. További részletek »

Így lehetnek sikeresek a magyar startupok (x)

 ( hup | 2019. március 18., hétfő - 9:51 )

Több mint száz pályamunkából választott ki nyolc döntős csapatot az MVM Edison startup-versenyének szakértői stábja. A környezetbarát és energiahatékony innovációk alkotói komoly képzésen ismerhetik meg a piacon is sikeres startuppá válás útját.

Java használatának új licencelési szabályai a HOUG-on. Április 8-10. Siófok (x)

 ( hup | 2019. március 11., hétfő - 9:59 )

Mikor kell előfizetni és mikor ingyenes? Az idei HOUG-ból nem maradhat ki az új Oracle Java SE subscription modell értelmezése. További részletek www.houg-2019.hu ».

BSidesBUD2019 - Nemzetközi IT biztonsági konferencia harmadszor Budapesten! (x)

 ( hup | 2019. március 3., vasárnap - 20:49 )

2019. március 28-án ismét megrendezik a BSidesBUD konferenciát a Lurdy Rendezvényközpontban, ahol 14 előadás és 5 átfogó workshop várja a kiberbiztonság iránt érdeklődőket. További részletek »

Cloud Revolution - rendezvény a Cloud migrációról a Groupama Arénában. (x)

 ( hup | 2019. február 14., csütörtök - 19:22 )

Találkozz a legnagyobb felhőszolgáltatókkal, akik bemutatják a nagyvállalati felhőmegoldások szinte teljes spektrumát. Előadnak: AWS, Redhat, SAP HANA, Dynatrace, EY. Regisztrálj most! További részletek »

Bitdefender: mélységi védekezéssel a mezőny élén (x)

 ( hup | 2019. február 4., hétfő - 7:49 )

Itthon a végpontvédelem piacán viszonylag új belépőnek számít a Bitdefender, ez pedig inkább a cég üzleti stratégiájának köszönhető: ezen a néven 2001 óta fut az IT-biztonsági portfólió fejlesztése – sok évtizedes tudás és fejlesztés áll tehát mögötte. A cég 2007-ben kezdett a vállalati felhasználók felé fordulni, ma pedig már komplett enterprise portfóliót kínál.