Hirdetés

A túlélést segítheti most a Telenor Hiperline (x)

Címkék

A jelenlegi helyzetben a túlélést biztosíthatja a digitalizáció a vállalatok számára, legyen szó bármekkora cégről vagy szervezetről. A Telenor részben a koronavírus világjárvány okozta kihívásokra válaszul indította el kifejezetten közép- és nagyvállalatok számára megoldásokat kínáló vezetékes hálózati portfólióját, a Hiperline-t.

Home office-ban sem lehetetlen visszarázódni a munka világába (x)

Címkék

Gyermekvállalás, betegségből való felépülés vagy akár tanulással töltött évek után nem könnyű visszatérni a munka világába. Az újrakezdőknek segít a Morgan Stanley Return to Work – Vissza a munkába! nevű programja. A globális pénzintézet budapesti informatikai és elemző központja immár ötödik éve várja az újrakezdőket. A program segítségével azok is sikeresen rázódtak vissza a munka világába, akik a tavaszi lezárások miatt főként virtuálisan tudtak kapcsolatot tartani új kollégáikkal és mentoraikkal.

Itt az ipari PC-s rendszerek svájci bicskája FreeBSD alapokon (x)

Címkék

A Windows CE leköszönésével sok vállalat kénytelen új operációs rendszer után nézni ipari számítógépein – a Beckhoff eszközein erre most kézenfekvő választ ad, a cég ugyanis már saját rendszert is kínál, amely több fontos előnyt is felvonultat az eddig használt platformokkal szemben. A frissen rajthoz álló TwinCAT/BSD nem csak a búcsúzó Windows CE-t válthatja le, de akár az ipari környezetben használt Windows 7 vagy Windows 10 helyett is megoldást jelenthet.