Hirdetés

Hirdetés

NetAcademia fekete péntek november 22-ig (x)

Címkék

Egy tanfolyam áráért az összeset, ezzel a "titkos" kuponkóddal: sw5enf6. 350+ informatikai tanfolyam online. Tanfolyami kínálatunkban a kezdő szinttől a vérprofi haladó szintig találhatók meg tanfolyamok az informatika széles világából. Programozás, webfejlesztés, ethical hacking, SQL, mesterséges intelligencia, office, IoT és még sorolhatnánk vég nélkül. További részletek »

XPlanar: légiesen könnyed mozgatás (x)

Címkék

A Beckhoff XPlanar rendszere tetszőleges elrendezésű lapok fölött szabadon lebegő, sík mozgatóegységekből épül fel, amelyek maximálisan rugalmas, pontos és dinamikus pozicionálást tesznek lehetővé, ezáltal rendkívül flexibilis és egyszerű gép-, illetve üzemtervezést biztosítva.

Lenovo ThinkBook: laptop örökmozgóknak

Címkék

Májusban új PC-s almárkát mutatott be a Lenovo. Az elsősorban kis- és középvállalkozásoknak szánt ThinkBookkal egy modern fogyasztóközpontú munkaeszköz létrehozását tűzte kis célul a piacvezető gyártó. A tervezők egy olyan ultravékony vállalati eszközt alkottak meg, amely ötvözi a modern stílust az üzleti szintű, beépített biztonsági szolgáltatásokkal. A ThinkBook lehetővé teszi, hogy a cégek modern, mégis költséghatékony eszközzel olyan előnyökhöz jussanak, amelyekkel könnyedén bevonzzák a technológia iránt érdeklődő fiatalokat.

Ők az energiaipar jövőjének fejlesztői (x)

Címkék

A klímaváltozás megoldása és a vele járó kockázatok minimalizálása a mai ember legnagyobb kihívása. Heves vita folyik arról, hogy az érdemi változáshoz a fogyasztók vagy a cégek oldaláról van-e szükség jelentős lépésekre. Az Itron Labs egyike azoknak a vállalatoknak, akik elsőként tűzték zászlajukra, hogy a fenntartható jövő érdekében elsősorban a vállalatoknak kell innovatív megoldásokat kínálnia.

Hun-CERT Workshop: Internetes szolgáltatások adatvédelme a gyakorlatban (x)

Címkék

Workshopunk témája az adatvédelem jogi szabályozása informatikus szemmel, informatikai szolgáltatói nézőpontból. A GDPR számos jogértelmezési problémát vetett fel informatikai szolgáltatók számára. Egymásnak ellentmondó értelmezések jelentek meg, ügyfelek és szolgáltatók között álláspontok ütköznek, szerződéskötési és végrehajtási nehézségek merülnek fel. Célunk a felmerült problémák és kérdések feltárása, megvitatása, és ezek adatvédelmi felügyeleti hatóság és a szakmai-szolgáltatói közvélemény felé történő bemutatása. A rendezvény a tavaszi hasonló workshopunk folytatása, de érthető lesz azok számára is, akik a tavaszit nem hallgatták. Részvétel díjmentes, de regisztációhoz kötött. További részletek »