Csökkentett mód: ON

Visszavonásig.

Hozzászólások

Ennyire problémásak az ügyfelek? :)

Pedig tök tanulságos volt, amikor az volt az önismereti feladat, hogy mindenki jellemezze magát az önérvényesítés és együttműködés függvényében, majd miután megjelölte mindenki, hogy szerinte ő milyen konfliktuskezelési stratégia mentén mozog általában, egyes kollégákról kiderült, hogy mennyire az erdőben vannak saját magukkal kapcsolatban, mennyire nem ismerik saját magukat.

Én 100%-ban betaláltam az enyémbe.

--
trey @ gépház

Konfliktust nem kell kezelni, mert akkor tovabb el.
A streszre meg a legjobb az okozo felet megkezelni. Tovabb elsz mert megnyugtat. :)

btw, ez ilyen "minikurzus" nem? EU* támogatott cucc ? Én is voltam egy ilyenen (bár nálunk 2 napba belesűrítették)

Nem egy Ámbris nevű emberke tartotta? :)

"btw, ez ilyen "minikurzus" nem?"

Nálunk tréning néven fut.

"EU* támogatott cucc ?"

Valami olyasmi, komolyan veszik. Óránként fénykép készül a hallgatókról, kötelező hangfelvétel és tegnap szúrópróbaszerűen megjelentek valahonnan komoly arcú ellenőrök ellenőrizni, hogy tényleg megy-e a tréning.

"Én is voltam egy ilyenen (bár nálunk 2 napba belesűrítették)"

Itt három nap.

"Nem egy Ámbris nevű emberke tartotta? :)"

Nem, egy Beatrix.

--
trey @ gépház

Lehetne ehhez hasonló tréning autóvezetőknek is, kötelezően. 30-as, szűk úton megyek szépen, út végén ahol 20-as tábla van, befordul a nagy autóval, én közben odaértem egy parkoló autóhoz ami az én oldalamon volt, elkezdem kikerülni mert a másik autó még messze volt és ha lassan jön bőven beférek még előtte. Na, de nem, mert vállalkozó Béla erre gyorsít mint állat és úgy rámhúzta, hogy majdnem nekem jött... Pedig volt még elég helye oldalt, húzódhatott volna nyugodtan egy kicsit és még koszos sem lett volna.
Lehet én vagyok vezetek túl "bátortalanul", de fordított esetben én lassítok és húzódok egy kicsit, hogy elférjen a másik, nem pedig vérben forgó szemmel tolom le az útról.
Nekem arra lenne jó egy ilyen tréning, hogy az ilyen esetek után ne legyen a vérnyomásom egész nap a plafonon, neki meg arra, hogy ne harcra készüljön ha beül az autójába.

Nem hiszem, hogy azért, mert tudom mi az az erőszakmentes kommunikáció, holnaptól folyamatosan "te-üzenetek" helyett "én-üzeneteket" fogok pl. a HUP-ra írni, szóval látókör szélesítésnek jó, meg manapság annyira fókuszba helyezett "soft skillek" reszelésére, de ez nem csodaszer. Ebben meg is egyeztünk az oktatóval.

--
trey @ gépház