Retro, de mégsem

Kapcsolódva a múltkori retro témához... Gyerekkoromban volt utoljára Tisza cipőm. Vagy zöld-fehér, vagy piros-fehér. Erre már nem emlékszem pontosan. Arra sem, hogy akkoriban mennyibe került, csak arra, hogy viszonylag tartós volt. Meg arra, hogy nem volt akkor nagy szám, mert akkoriban mindenki külföldit - Adidas, Nike, Reebok stb. - akart. Volt is azoknak a szerencséseknek, akiknek volt erre valutakeretük. Mondjuk ez is retro. Mármint a valutakeret.

Retro: Tisza cipő Retro: Tisza cipő

A napokban belefutottam egy Tisza márkaboltba (nyílt egy nemrég felénk), gondoltam benézek. A termékek jó minőségűnek látszottak. Úgyis kellett cipő, gondoltam, miért ne? Egy próbát megér.

Made in Hungary.

Hozzászólások

elkoptattam parat az "ujkori" cipöikböl, szerettem mindegyiket, jok voltak es tartosak.

kedves elmeny, hogy egyszer MO-tol tavol, leült mellem a buszon egy lany, majd egy perc mulva megkerdezte, hogy "bocsi te magyar vagy?". a cipö arulkodott :)

Itthon alaposabban szemügyre vettem és látszik, hogy nem összehányt cucc, hanem figyelnek a részletekre. A lényeg, hogy kényelmes legyen. Az elmúlt 10 évben főként Caterpillar-t hordtam. Valahogy az vált be. Ha megközelíti, akkor nem lesz bajom vele.

Egyébként kényelmes.

--
trey @ gépház

Na jo, de mindenrol keszult kep, csak a ciporol nem... :D

Király! Nem is tudtam, hogy létezik még!
Nekem van egy száras, teljesen fekete, "csík" nélküli, nem igazán sport tiszám, már az idejét sem tudom mikor vettem, de 10+ az biztos, és máig kifogástalan állapotban van!

> BERUS
Motor: Mageia 4.

Na, nekem meg Taiwan-ról kellett rendelnem Adidas Superstar II cipőt, mert itthon csak fekete csíkosat a fehérből. Én meg sötétkék csíkosat akartam :D Árban ugyanott volt, sőt talán picit olcsóbb volt postával. 5 nap alatt ideért, ugyanolyan minőségű, mint a korábbi superstar-jaim.

http://www.kixpress.com/kixpressebay/images/products/adG17070/01.jpg

Kurvára imádom :D

Nekem a Superstar minőség szempontból csalódás. Az elmúlt két évben jó párat elszaggattam. Én is nagyon szeretem, kényelmes, de azért messze nem olyan tartós, mint ahogy az ember várná. A gumi az orrán meg csúnyán besárgul egy idő után bármit csinálsz. :(

Most van egypár, amit már csak motorozni használok. Arra viszont első osztályú! :D

--
trey @ gépház