Készül a magasnyomású CO2 rendszer

 ( trey | 2014. január 26., vasárnap - 16:37 )

Ott tartottam, hogy megérkezett a SodaStream adapter a magasnyomású CO2 rendszerhez. Tegnap be akartam szerezni a szükséges SodaStream patront, de ahol kerestem, ott nem volt (volt, de csak cserére, nekem meg nem volt mit cserélni). Helyette volt azzal - állítólag - 100%-ban kompatibilis SodaCO patron. A boltban kértem egy üres patront, rápróbáltam az adaptert, passzolt. Megvettem. Talán jobb is a SodaCO nekem, mert ahogy nézem, győri a cég, ráadásul több helyen cserélik a patront, mint a SodaStream-et.

so

so
Grammos mérlegre állítva megnéztem, hogy mennyit nyom. Érdekes lesz az első patronnál figyelni, hogy naponta hány gramm gázt használ el a rendszer. Ebből kiokoskodható, hogy kb. meddig fog tartani egy patron.

so
A palackra pont passzol az adapter. Nincs meghúzva, csak óvatosan rátekerve, mert ha meg lenne húzva, így reduktor nélkül, akkor gáz lenne (vagyis ömlene a drága gáz) :)

Az adapterre megy a reduktor és a mágnesszelep. Megrendeltem az UP Aqua kompakt megoldását. Ha megérkezik, összerakom.

Folyt. köv.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az élesztő nem vált be?

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Az élesztő bevált, jelenleg is az megy. De ideje továbblépni. :)

--
trey @ gépház

Jol belejottel. Latvan mnnyire buzgon es elkotelezetten csinalod azt gondolom kar volt a nano cube-al kezdeni. Jobb lett volna egy minimum 200 literes cucc, de lehet kedvet kapsz egy nagyobbhoz is.

--
FeZo

Nem hiszem, hogy akarnék nagyobbal foglalkozni. Régen volt nagyobb cuccom, macerás volt. Azt hiszem, hogy megmaradok a nanonál. Persze, sose mondd, hogy soha :D

--
trey @ gépház