Izgalmas hálózati technológiák és kikapcsolódás a RelNet 20. születésnapján (x)

Címkék

Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott RelNet hasznos és érdekes szakmai előadásokkal és szórakoztató programmal várja vendégeit a Normafa Rendezvényházba.

A RelNet Technológia Kft. meghívja a viszonteladók és a végfelhasználók szakembereit, hogy 2024. szeptember 10-én egy klassz szakmai nap során együtt ünnepeljék meg a vállalat alapításának 20. évfordulóját. Regisztrálni itt lehet!

A Partnernap előadói az alábbi témákkal készülnek:

  • Censys: az internet legátfogóbb, legpontosabb és legfrissebb térképe segíti a biztonsági csapatokat, hogy megvédhessék a támadási felületeiket és vadászhassanak a fenyegetésekre

  • Exabeam és LogRhythm, két meghatározó SIEM gyártó egyesült: TDIR, forgalomanalitika és viselkedéselemzés MI-alapon

  • Profitap: forgalomrögzítés és -elemzés, az adatáramlás kezelése és optimalizálása, a forgalomhoz való hozzáférés és a biztonságos adathozzáférés TAP, Packet Broker és aggregátor eszközök felhasználásával

  • Juniper Networks: MI-natív kampusz és fióktelep - Zero Trust, SD-WAN, NAC és beltéri helyzetmeghatározás

  • PacketLight: DWDM az adatközponti kapcsolatokban

  • SolarWinds: a működési folytonosság támogatása kiterjedt menedzsment eszköztár segítségével

  • Skybox Security: kontextustudatos sérülékenységkezelés a hálózat modellje alapján

  • SSH Communications Security: NIS, Basel, PCII DSS megfelelőség és az OT/IoT kezelése

  • Extreme Networks: modern hálózatmenedzsment és biztonság a mesterséges intelligencia alkalmazásával

  • Tenda: 5G, WiFi 6 és az érkező WiFi 7 eszközök

  • A RelNet szakmai prezentációja keretében ezúttal Rácz László fog előadást tartani a cég automatizált behatolástesztelési szolgáltatásáról, a RelNethic-ről.

  • A RelNet Partnernap egyik hagyományává vált az is, hogy minden évben prezentációt tart a magyar informatikai piacon kulcsszerepet betöltő végfelhasználó. Idén Sági Gábor, a NISZ Zrt. SOC vezetője fog előadni a kiberfenyegetettségi információszolgáltatás (CTI) jelenéről és kihívásairól.

A RelNet Technológia Kft.-t 2004 augusztusában alapította Dávid András, aki azóta is a cég tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. A cég a Juniper Networks termékeinek magyarországi forgalmazásával kezdte meg a tevékenységét, és ezzel a vállalattal azóta is folyamatos az együttműködése. A gyártói portfólió azóta a dolgozói létszámmal arányosan, folyamatosan, megfontolt lépések mentén bővül, és jelenleg mintegy 25 tech vállalat megoldását tartalmazza. A vállalatban dolgozó 26 szakember folyamatos képzések révén képes megfelelni a speciális kiberbiztonsági, a komplex hálózati, valamint a komplett IT-menedzsment kapcsán felmerülő ügyféligényeknek és kihívásoknak.

Elmondható, hogy a versenytársaival szemben a RelNetnek jellemzően kevesebb gyártója van, mint ahány munkatársa. A tudatos építkezés célja az, hogy a RelNet minden általa kínált technológiához a lehető legmagasabb szintű kereskedelmi és mérnöki segítséget legyen képes nyújtani, beleértve például az eladást megelőző tanácsadást, tervezést, tesztelést, valamint az eladást követő implementációt, üzemeltetési támogatást és oktatást. Kiemelendő még a vállalat kiterjedt eszközparkja, demóeszköz-kölcsönzési és hidegtartalék szolgáltatása.

A RelNet csapata a hosszú távra történő tervezést tartja elsődlegesnek és ez a partnerekkel, azaz a gyártókkal, a viszonteladókkal és a végfelhasználókkal való együttműködésekre is igaz; ezekre is jellemző a sok éves – több esetben az elmúlt 20 évet végig kisérő - sikeres kapcsolat. Ugyancsak e szemléletnek köszönhető, hogy a dolgozói fluktuáció - az iparágra nem jellemző módon - kifejezetten alacsony: a munkatársak számottevő része több, mint 10 vagy akár 15 éve erősíti a RelNetet.

A RelNet évek óta együttműködik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel például teszteszközök és oktatások kapcsán, illetve sok egyetemista szerezte meg e vállalkozásnál a diplomához szükséges szakmai tapasztalatot. A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) kollektív tagjaként és támogatójaként, illetve a NIS2 irányelv sikeres magyarországi alkalmazása érdekében is aktív szerepet vállal a RelNet csapata, mely disztribútori tevékenysége részeként ugyancsak fontosnak tartja a viszonteladók és a végfelhasználók folyamatos képzését, például a magyarországi B2B informatikai piacon útmutató eLearning programja révén.

Az IT-szakma előremozdításának igényén túl, a RelNet ugyancsak fontosnak tartja a közhasznú alapítványok működését, így évek óta több szervezetet is jelentős adományokkal segít. Ehhez kapcsolódóan köszöntheti a szeptember 10-i Partnernap előadói között L. Ritók Nórát, a szegénységben élő gyerekeket segítő Igazgyöngy Alapítvány vezetőjét, aki motivációs előadást tart a célok kitűzéséről és megvalósításáról.

Aki regisztrál a szeptember 10-i RelNet Partnernapra, akár ezekben a témákban is beszélgethet a vállalat szakembereivel és az esemény többi résztvevőjével.

[Az RelNet kft. megbízásából készített, fizetett anyag.]

Hozzászólások

Sajnos nem vagyok kapcsolatban a céggel, pedig érdekes előadások lesznek. Lesz esetleg összefoglaló, legalább prezentációk egy része megosztásra fog kerülni?

ezt a valaszt kaptam:

"Az előadásokról felvétel készül, ezek bekerülnek a bárki által elérhető eLearning rendszerünkbe: https://relnet.hu/kepzesek/ Viszont az, hogy még nem áll kapcsolatban velünk, nem kizáró ok. Ha regisztrál szervezeti vagy céges email címmel, amely számunkra nem irreleváns, akkor jóvá fogjuk hagyni a regisztrációját."

Az előadásokról felvétel készül, ezek bekerülnek a bárki által elérhető RelNet eLearning rendszerbe: https://relnet.hu/kepzesek/

Azonban, ha jelzi a részvételi szándékát, azaz regisztrál a szervezeti vagy céges email címével az eseményre, akkor visszajelzést kap, hogy részt tud-e rajta venni.

http://szolarenergia.hu

A hálózatépítést csak elkezdeni lehet, befejezni soha

Háát 1 héttel az esemény előtt hírdetni... ahol én vagyok (még) ha 1-nél több napra akar(nál) szabadságot kivenni, a totál bestresszelt főnököd téged is addig idegel amíg minden párhuzamosan futó munkára nem könyörögsz valamelyik kollégádat szívességi helyettesítésre. Érted, én oldjam meg, akinek nincs beosztottam h. valaki vállalja el anélkül h. konkrétan parancsba adhatnám bárkinek. Azt meg kezdheted már hetekkel a jeles nap előtt intézni, aztán ha senkinek nem akaródzik a saját munkáján felül a te szarodat is bevállalni puszira, akkor benned is nő az ideg. Hogy a végén még nem enged el a főnököd vagy a valamelyik melódon a  nemfőnököd projectmanager kezdi el verni az asztalt h. akkor márpedig nem mehetsz el.