Hungarian Cyber Security Challenge 2019! A lehetetlen nem létezik! Bizonyítsd! (x)

Címkék

Vegyél részt Te is Magyarország legnagyobb IT biztonsági versenyén, melyet a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szervez, és nyerj egy szakmai utat Las Vegasba vagy Londonba. Elődöntő 2019.04.19-21. között, döntő 2019.05.11-én. Részletekért látogass a www.hcsc19.hu oldalra »

Hozzászólások

Kezdem rohadt öregnek érezni magam... (Értsd: mi értelme van egy ilyet felső korhatárhoz kötni?)

Ez tényleg nagyon gáz szerintem, de inkább diszkriminatív és nagyon, még ha legális is. Szerintem a korosztály semmilyen élettani korosztállyal nem hozható összefüggésbe, így egyedül egy válogatónak tudnám felfogni, hogy a szervekfel tudják tölteni a létszámot fiatal emberanyaggal.

Aki tud és akar az induljon rajta, de nagyon olvassa el, hogy mit ír alá akár már 18 évesen.

OFF: Csak a korral van gond vagy a súllyal is? :D

Szerintem siman vedheto, tekintve, hogy ez nem egy assessment center, barki jelentkezhet oda anelkul is, hogy reszt venne ilyen versenyeken. Ez nem olyan, mint a filmekben, siman be lehet kuldeni a CV-t. https://govcert.hu/intezet/karrier/

szerk: amugy ha itt nyersz, es az egyik partnerceg megkeres egy gyakornoki ajanlattal, az illegalis? https://verseny.c3.hu/2018/ elvileg ez is eletkor alapon szurt mezony

> Aki tud és akar az induljon rajta, de nagyon olvassa el, hogy mit ír alá akár már 18 évesen.

Miert, mit lehet alairni 18 evesen? Ez nem az idegenlegio

Illetve never mind, ebben az orszagban a jelzalog-szerzodest is szorol szora fel kell olvasnia a kozjegyzonek, mert az atlagparaszt akkor sem olvassa el, ha az elete mulik rajta. Szoval igy belegondolva, a "nagyon olvassa el, hogy mit ír alá" a legtobb embernek NKI-tol fuggetlenul is nagyon jo tanacs.

A három dobogóst itthon meg lesittelik. :)