Konyha...használat

Húst sütök,
egybe, mert úgy nehéz
tarját, mert azt könnyű

egy órája van benn 150 fokon, rácson,
elötte serpenyőben körbesütve

így még sose csináltam, izgulok ;)

Nagyszerűen sütök 1-1.5 kilós husokat (tarja, karaj, comb) fazékban, zsir alatt, sütő nem is kell. Ropogós omlós, stb.

teljes főzéstudásom a husok körül forog:
egybe sütl hús fazékban,
szabadban, flekkentárcsán tarja/kolbász,
bográcsban gulyás

izé.. ezenkívül van még a tarsolyomban rántott hús, meg kenyér meg túrospite, de azok valahogy sose lesznek überek, csak elfogadhatók. Mondjuk a kenyér még így is nagy élmény.

Hozzászólások

Most már egy-két fényképet igazán mutathatnál erről a konyháról, mert lassan egy éve követem nyomon a készülését és annyit tudok már róla, hogy majdnem a magaménak is érzem egy kicsit a projektet :D

--
trey @ gépház

Ügyes, modern szabadvers lett! A cím illik, a központozás (hiánya) eredeti.

Nagyszerűen pusztítok el 1-1.5 kilós "husokat" (tarja, karaj, comb) fazékból, zsír alól; sütő nem is kell. A "ropogós omlós, stb." a kedvencem!

(Na jó, a másfél kilóval túloztam, de félkilós steak-et győztem már le.)

Teljes étvágyam a "husok" körül forog;
egybe "sütl" hús fazékban,
szabadban, flekkentárcsán (azmegmijaz) tarja/kolbász,
bográcsban gulyás

Knédli, párolt káposzta legyen! Morva bort vihetek?

:)

ha szójáról írnál, én biztos nem olvasnám:)