egy órája van benn 150 fokon, rácson,
elötte serpenyőben körbesütve
így még sose csináltam, izgulok ;)
Nagyszerűen sütök 1-1.5 kilós husokat (tarja, karaj, comb) fazékban, zsir alatt, sütő nem is kell. Ropogós omlós, stb.
teljes főzéstudásom a husok körül forog:
egybe sütl hús fazékban,
szabadban, flekkentárcsán tarja/kolbász,
bográcsban gulyás
izé.. ezenkívül van még a tarsolyomban rántott hús, meg kenyér meg túrospite, de azok valahogy sose lesznek überek, csak elfogadhatók. Mondjuk a kenyér még így is nagy élmény.
- egeresz blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 822 megtekintés
Hozzászólások
Most már egy-két fényképet igazán mutathatnál erről a konyháról, mert lassan egy éve követem nyomon a készülését és annyit tudok már róla, hogy majdnem a magaménak is érzem egy kicsit a projektet :D
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mondom, körvonalazódik már az avató vacsora :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
tudod, ez olyan hobbi project.
A padlolapbol par meter fuga hianyzik, a plafonlamberiabol a szegelylec,
de, ha felkerul a felsoszekreny, istenbiz'a lesz avato ;)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Screenshot or didn't happened? :-)
De tenyleg, lehetne mar par foto. Ha belekezdek a felujitasba, en tuti csinalni fogok.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
azt a memet meg tessek megguglizni
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ügyes, modern szabadvers lett! A cím illik, a központozás (hiánya) eredeti.
Nagyszerűen pusztítok el 1-1.5 kilós "husokat" (tarja, karaj, comb) fazékból, zsír alól; sütő nem is kell. A "ropogós omlós, stb." a kedvencem!
(Na jó, a másfél kilóval túloztam, de félkilós steak-et győztem már le.)
Teljes étvágyam a "husok" körül forog;
egybe "sütl" hús fazékban,
szabadban, flekkentárcsán (azmegmijaz) tarja/kolbász,
bográcsban gulyás
Knédli, párolt káposzta legyen! Morva bort vihetek?
:)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
finom lett.
:-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Én meg harmadik napja virslit meg parizert eszek... Most csorog a nyálam, hullámzik a gyomrom... :(
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
parizer
magyar tarka 3 eves bikajanak hatszinebol
egy 1920-beli receptet betartva olya 12000 Ft/kg korul jon ki az ara
egyszer megcsinalom.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
inkabb valami jo steak tippet adj, husok mestere :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Amit meg tudok venni, annak az ára 750ft/kg...
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
ha szójáról írnál, én biztos nem olvasnám:)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni