steak -közepesen átsütve

Most ettem életemben először. A pultnál láttam meg a két szép (kb2cm vastag) marhaszeletet, nem bírtam neki ellenálni. Vettem hozzá egy gyorspácot, megsütöttem, megettem. A közepe szép rózsaszín maradt.

Állati zamatos, és finom volt!

Hozzászólások

like, en Londonban isteni steakeket ettem, hiztam is vagy 5 kilot 2 het alatt, annyira finomak voltak. Magyarorszagon az a fo baj, hogy tejre tartjuk a tehenet, es tul oregen vagjuk le, de itthon is ettem mar majdnem teljesen tokeletes steaket, es meg az is nagyon finom volt. Kedvencem a steak, legjobb ami egy marhahussal tortenhet, en spec szivesebben megeszem, mint egy porkoltot (kotelre fel, kommentelotarsak :D)

------------
rm -rfv /* #puts the missing files to the console output
"Vegyel fel iwiwen, facebookon, opendesktopon"

a hétvégén 8db kacsacombot sütöttem kemencében. sajnos csak a fűszerezés után csináltam róluk képet, az állapotváltozásuk többi fázísát a folyamatos whiskey bevitel miatt nem sikerült megörökítenem. a feleségem csinált hozzá narancsmártást én pedig vörös diensztelt káposztát. másnap kacsazsíros kenyeret reggeliztem, hagymával. most 4 napig diétázok, de megérte. :-)

Ez inkább arcoskodásnak tűnik, mint véleménynek, de a kemencés kacsacombnak hatalmas +1 :)

A témához: Számomra a marha három részből áll. (táplálkozás szempontjából) Bélszín, (többféle módon, angolosan, bifsztek-nek, stb) lábszár, (only pörkölt) és persze a nyelv ami a legkirályabb főzve, füstölve... :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fejlődőképes hiperláma, és okleveles érdekfeszítő