- akkos blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1091 megtekintés
Hozzászólások
muuuuu
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1 a (tehén)csordaszellem jegyében;]
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
like, en Londonban isteni steakeket ettem, hiztam is vagy 5 kilot 2 het alatt, annyira finomak voltak. Magyarorszagon az a fo baj, hogy tejre tartjuk a tehenet, es tul oregen vagjuk le, de itthon is ettem mar majdnem teljesen tokeletes steaket, es meg az is nagyon finom volt. Kedvencem a steak, legjobb ami egy marhahussal tortenhet, en spec szivesebben megeszem, mint egy porkoltot (kotelre fel, kommentelotarsak :D)
------------
rm -rfv /* #puts the missing files to the console output
"Vegyel fel iwiwen, facebookon, opendesktopon"
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kedvencem a steak, legjobb ami egy marhahussal tortenhet, en spec szivesebben megeszem, mint egy porkoltot
Ennél szebben én sem tudtam volna kifejezni :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
hát ez a hús amit vettem direkt steak-nek volt hirdetve, és elég drága is volt (5000 kilója)
Két szeletet hoztam, az volt fél kiló. Gondolom akkor ez a jobbik féle volt. Én legalábbis finomabbat már el sem tudok képzelni :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
ember vagy, ha betoltál egy ültő helyedben fél kiló sztéket:)))
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
nekem is siman megy, nagyon jo kaja
------------
rm -rfv /* #puts the missing files to the console output
"Vegyel fel iwiwen, facebookon, opendesktopon"
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
köretet nem csináltam mellé, már nagyon éhes voltam :)
pár szelet friss kenyér azért lecsúszott mellé.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
>tejre tartjuk a tehenet, es tul oregen vagjuk le
bezzeg a kobe marhát sörrel itatják meg masszírozzák (pampasban olvastam). vagy nem.
én egyébként a disznóhúst jobban szeretem, lehet azt szoktam meg.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
a marhapörkölt nincs is a kedvenceim között. valahogy egészen más íze van a húsnak, mint így.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
a hétvégén 8db kacsacombot sütöttem kemencében. sajnos csak a fűszerezés után csináltam róluk képet, az állapotváltozásuk többi fázísát a folyamatos whiskey bevitel miatt nem sikerült megörökítenem. a feleségem csinált hozzá narancsmártást én pedig vörös diensztelt káposztát. másnap kacsazsíros kenyeret reggeliztem, hagymával. most 4 napig diétázok, de megérte. :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ez inkább arcoskodásnak tűnik, mint véleménynek, de a kemencés kacsacombnak hatalmas +1 :)
A témához: Számomra a marha három részből áll. (táplálkozás szempontjából) Bélszín, (többféle módon, angolosan, bifsztek-nek, stb) lábszár, (only pörkölt) és persze a nyelv ami a legkirályabb főzve, füstölve... :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fejlődőképes hiperláma, és okleveles érdekfeszítő
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
nem arcoskodásnak szántam, de ezt igen. :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni