HUP tábor - szavazás

 ( trey | 2005. augusztus 2., kedd - 12:30 )

A spontán szerveződött (köszönet a szervezőknek), és sikeresnek mondható HUP sörözés / Sysadmin day összejövetelek után (1, 2, 3, 4, 5) felmerült a gondolat a folytatásra. Ezúttal egy egy vagy több napos HUP ``tábor'' képében... A dologról még semmi konkrétum nincs, egyelőre csak egy felmérést készítünk arról, hogy egyáltalán lenne-e igény ilyesmire. Sem a helyszín (lehetőségként felmerült a Balaton, Szigeten HUP sátor?), sem az időpont (lehet, hogy csak jövőre), sem a programok (ha lesznek egyáltalán) nem biztosak. Az is lehet, hogy soha sem lesz ilyen összejövetel. De... elkezdhetünk ötletelni egy ilyenről, és ha megfelelő számú ember gondolja úgy, hogy ez nem már születésekor elvetélt ötlet, akkor akár lehet is...

Hol?
Tetszőleges. Lényeg, hogy a legtöbb embernek megfeleljen a helyszín, legyen hideg ital a környéken, legyen áram (ha a programok megkívánják), lehessen bográcsban főzni?, stb.

Mikor?
Tetszőleges. Amelyik dátum a legtöbb embernek megfelel.

Kiknek?
A HUP olvasóknak, és családtagjaiknak? Vagy csak az olvasóknak? Vagy bárki érdeklődőnek, aki el szeretne tölteni egy kis időt köztünk? Tetszőleges.

Programok?
Kellenek? Lehetnének game compók (LAN party), ha van valakinek kedve és tehetsége, akkor bizonyos témakörökből előadások könnyed formában, probléma megoldó ``szakkör'', stb.

Ha a dolog érdekel, akkor azt jelezd itt. Vélemények, ötletek, stb. jöhetnek a fórumba ide.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hát, lehet velem van a probléma, de én látok némi különbséget... :D

Ugye a betegségeknél sem mindegy, hogy van némi bajod vagy esetleg nemi bajod van...

A tabor sikerehez elengedhetetlen lenne nemi kooperacio.
A fizikus-bolcsesz golyataborok mintajara kellene valasztani egy erosen notobbsegu partneroldalt, es veluk kozos tabor csinalni.;)

háhháá, remek ötlet! ;DD

Velvet stáb? ;)

a stáb az elég kevés lehet... esetleg a fórumozók, ha van ott olyan.
esetleg az NLC :)

Ez VALÓBAN remek ötlet... Gyorsan, egy korsó sört a kollégának!

Sor, sor... annyit beszeltek rola, hogy bontottam is egyet... :-) Ebben a b..i melegben...

doh :)
nekem meg csorog a nyalam, amig a sze-n voltam, nekem is jo vilag volt, kiugrottunk egy korsora csak ugy, de sajna ennel a cegnel mar nem megy igy, a fene, de majd megprobalom megdolgozni a vezetoseget, hogy vegyunk egy sorcsapot a hutott szerverszobaba :)

Jah, a lapos isten aldasa a SZE-nek. Azt hiszem regebb ota ott van, mint a regi SZIF. Nem is tudom mi lenne, ha egyszer bezarnak... :-D

Nemi kooperációra gondolsz, vagy némi kooperációra?
Nem teljesen világos.

nem mindegy?
:)