.ro bejegyzés gond (megoldva)

Megoldva, kösznöm az ötleteket, segítséget.
Az xservers.ro segítségével jegyeztem be a nevet 35 euróért "egy életre".

Sziasztok!

Ha esetleg valaki tud, ismer olyan romániai céget, ahol van magyar nyelvű ügyfélszolgálat és egy .ro regisztrációt még ma el tudnának indítani, akkor kérem, ossza meg velem a cég elérhetőségét.

Eddig a labs.ro-n keresztül intéztem az ilyen ügyeket, de sajnos őket hétfő óta nem érem el. Silihost.ro szintén elérhetetlen. Akiket elérek, azok pedig vagy a labs.ro vagy a silihost.ro viszonteladói. 22es csapdája.

Az elfogadható ár kb 35-40 euró lenne.

köszönöm a segítséget!

PZ

Hozzászólások

Talan http://www.ines.ro/index.php?l=en . Igaz hogy itt 50 EURO a regisztracio. Nem tudom van e magyar ugyfelszolgalatuk, de hogy magyar munkatarsuk van az biztos.

Szerk: nem 50 EUR hanem 50 USD +AFA (24%)
--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

En ujabban veluk szemezgetek: xServers. Elvileg 35euro + TVA (AFA) az ara.
Nem tudom mennyire megy nekik a magyar, de szerintem angolul siman irhatsz...

Sic Transit Gloria Mundi

Hogy a legtöbben silihost partnerek. A silihost.ro pedig elérhetetlen, a hívott szám nem kapcsolható. Bocs, de ilyen céggel nem szívesen kötök üzletet. Illetve találtam más cégeket is, akik szintén egy olyan cég alvállalkozói, akik pár napja folyamatosan foglaltak telefonon. Az xservers jónak tűnik, pár perc alatt reagáltak minden kérdésre, számla kiállítva, kifizetve, regisztráció elindítva fél órán belül.

Ha gondolod en tudok segiteni a romannal. Irjal emailt es megbeszeljuk mire van szukseged. puck [kukac] puck [pont] in

Igen, ez a mókás az egészben, erre figyelni kell. Van egy rakat hazai regisztrátor cég 14.000 - 29.000 Ft / év(!) díjért regelnek egy olyan domaint, ami kiskerből is megszerezhető 35 nettó euróért egy életre. (Amíg a román törvényhozás meg nem változtatja a .ro szabályozást. A változás után lehet, hogy majd éves díjat dobnak ki az örök életű nevekre. Bár ezt nem tartom valószínűnek)

Starting with March 1st, 2018, the .ro domains will be purchased and renewed for a limited time period, between a minimum of 1 year and a maximum of 10 years. The yearly registration and maintenance system will be available for payment from March 1st, 2018 through the authorized RoTLD partner that administrates the .ro domain.
The RoTLD clients can receive detailed information about the procedural changes and updates which will be implemented on March 1st, 2018 by accessing the web page www.rotld.ro.
The expiration date for .ro domains will be calculated by taking into account the principle that the old registration fee must cover at least 5 years of maintenance.

Az én élethosszig tartó domain nevem jövő júliusban lejár:-)