Javasolt feladat nyilvántartó sw vezetett csoportmunkához?

Fórumok

Olyan alkalmazást keresünk linux szerver környezetbe, amiben a csoportban a főnök által kiosztott feladatok nyilvántarthatók, követhetők.

Pl. legyen lehetőség a feladat kiosztására, nyilvántartására, milyen határidővel kell elvégezni, hol tart a munkatárs benne, mi a feladat prioritása, a process előrehaladása, státusza, mikor lett készre jelentve (és ennek viszonya a határidővel), a feladat végzés során a megjegyzések hozzáfűzhetők legyenek, stb. Lehessen szűrni a feladatokat felelősökre, ki-ki a magáét lássa (bár az sem baj ha egymásét is látják), a főnök mindenkiét, de igény szerint szűkíthetően. Ha kell, a feladat átadható legyen vagy több emberhez is rendelhető.

A neten hihetetlen sok ilyen jellegű programot találtunk, fizetőset, ingyenest. Érdekelne ki melyiket használja hasonló célra, mert eddig nem találtam olyant amire egyből azt mondtam, hogy ez kell nekünk.

A nagy projekt menedzselő szoftverekkel az a gondom, hogy túl bonyolultak a nálunk felmerült konkrét "problémára". Mi pont csak egy-egy projekt részletet szeretnénk önmagában vizsgálni, egyszerűen, gyorsan, célirányosan. Nekünk egy egyszerűen csak task menedzselő valami kellene, ellenben ezen a szinten egy okosabb képességű.

Az eddig talált collaboration szoftverek talán túl egyenrangúak, és inkább kommunikációt segítő környezetek, sem mint feladat nyilvántartók.

A bug tracker rendszerek nagyon szoftverfejlesztésre specializáltnak tűnnek nekem, és nem találtam eddig olyant ami a fenti igényeinket teljesen lefedte volna.

A webes php, sql szerver oldal és böngésző kliens teljesen jó környezet, a legtöbb ilyen amúgy is ebben működik. Lehetőleg free legyen.

Megköszönök minden javaslatot, amivel jó tapasztalatotok van.

D.

Hozzászólások

ScrumWorks! :^)

---------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

Szerintem a Redmine jó lenne erre, bár valóban sokkal többet tud, viszont nem kötelező mindent használni belőle, az egyes projekteken ki lehet kapcsolni azokat a funkciókat, amikre nincs szükség. Van benne kényelmes tömeges szerkesztés funkció, ami a projektvezető munkáját nagyon meg tudja könnyíteni.

Üdv,
Gergely

Igaz mi fejlesztesre hasznaljuk, de a felsorolt funkciok kozul mindet tudja, sot meg sokkal tobbet is :)
http://www.atlassian.com/software/jira/
------------------
- The Question is: What is mahna mahna?!
- No! The question is: Who Cares!

Köszönöm az eddigi javaslatokat, utánuk nézek mit is tudnak. Esetleg ha valakinek még van további ötlete, ne fogja vissza magát :-)
D.