SceneCON 2009 #2, Programajánló

Lassan összeáll a SceneCON party programja, már a timetable is kikerült a honlapra, de lássuk az érdekességeket részletesen.

A szokásos demoscene compok mellett három hosszabb előadás lesz a nagyszinpadon, és emellett néhány rövidebb a konzolos (mármint játékkonzol:) szobában. Az első a party főtámogatójáról a LogMeInről szól, de sokkal kevésbé marketingszagúnak ígérkezik, mint amilyennek elsőre hangzik. A cég - hazai fejlesztésű - technológiája nagy vonalakban, a hozzá tartozó fejlesztés közbeni sztorikkal, anekdotákkal és aztán a végtermék érdekesebb, és szokatlan felhasználási területeivel. Érdemes lesz meghallgatni.

A második előadás a Perpetuumról, az első teljesen magyar fejlesztésű sci-fi MMORPG-ről szól. A fejlesztőcsapat két tagja mutatja be a játékot, és itt is számíthatunk kellő mennyiségű érdekességre és fejlesztői sztorira, plusz a partyn lehet majd kulcsokat szerezni a publikus betahoz, szóval érdemles lesz erre is figyelni.

A harmadik előadás főleg az alternatív és retro hardverek szerelmeseinek szól. A készítője fogja bemutatni az itt a blogon is nagy sikerrel megénekelt Amigás ScanJuggler, legújabb inkarnációját, amely egyebek között teljesen új videomódokat is ígér, valamint egy jóval letisztultabb, kisebb, elegánsabb, stbstb konstrukció. Bitvadászoknak, retrohardver és assembly mániásoknak kötelező.

Közben a konzol szobában sem lesz unalmas az élet, a kitelepült PS3, XBox360, Wii, Nintendo DS, PSP és más gépek mellett, itt is előadások lesznek a közelmúlt és a közeljövő sikerjátékairól, valamint a legújabb konzolos hardverekről.

Ezen kívül sok más egyéb és meglepetés mellett lesz sörkert, büfé (meleg ételekkel is), Rock Band compo, retro és a legújabb masinák, jó hangulat és persze demok és egyéb scene-produktumok minden mennyiségben. Gyertek.

Annak aki még nem látta, itt a party invitációja is. (Letölthető futtatható formában Win32-re és OSX-re innen.)

(Szerk@15:13 - a webes marketing elsőszámú Murphy-törvénye: minél fontosabb hogy menjen egy oldal, annál nagyobb eséllyel döglik meg alatta a szerver (vagy a hozzávezető drót). Javítás in progress.)

(Szerk@16:20 - Megjavult. (?) (Hol kell lekopogni.) Köszi az illetékesnek a fixet. :)

Hozzászólások

Edhellon nem tud menni. Hogyan bővítjük így a fotósorozatot róla? :)

--
"How do you work in a team situation when all the other team members are fools and idiots?"