torolt file [megoldva]

Mplayerrel megnyitottam egy filmet, amit aztán a könyvtárban található többi sallanggal együtt véletlenül letöröltem. Jelenleg a lejátszás működik, a film nézhető, de a könyvtár üres. A /tmp-ben nem találom. Van valakinek ötlete, honnan lehetne visszaszerezni?

Hozzászólások

"Ha az összes hard link törlésre kerül és egy folyamat sem tartja nyitva a fájlt, akkor a fájl által elfoglalt terület szabaddá válik, így azt később más fájlok vehetik használatba."

innen

"elvileg" lehet rá módszer :)

--
Szabad Linuxot

Még a hdd-den, csak ne zárd be az mplayert, amig ki nem "guglizza" valaki:D [de mondom, hogy csak elvileg lehet visszahozni, ilyet soha nem csináltamh......lehet nem is lehet..]

itt már nézted biztos?

/home/felhasznalonev/.Trash-*
/home/felhasznalonev/.local/share/Trash/
/root/.local/share/Trash/

?

--
Szabad Linuxot

"The fd (file descriptor) directory has maps to the files open by the program. So you can see that there are many file descriptors open (0, 1, 2... 10, and 12), /proc tries to show information in the most useful UNIX-like way. Although it looks like /proc/10153/fd/10 is a symlink to the file '/tmp/reegen_hula.avi (deleted)', when you try to copy this file, it will give you the actual bits still on disk because the file hasn't been permanently removed from the hard drive."

~wiki

--
SZ.L.