Kék halál az olimpián

Az index.hu hozott egy érdekes cikket:

http://index.hu/tech/anyadat/2008/08/15/kek_halal_az_olimpian/

Csodás, hogy az Anyádat rovat rá tud kapcsolódni az olimpiára, mint egy vágtázó kullancs, rátapad, nemtelen módszerekkel törekedve a népszerűségre. De hát mi mást is tehetnénk, ha egyszer a megnyitóünnepség kellős közepén ütött be a kékhalál. Mutatjuk a képeket:

http://anyadat.blog.hu/media/image/200808/bsod1_600.jpg

http://anyadat.blog.hu/media/image/200808/bsod_nest_main2.jpg

http://anyadat.blog.hu/media/image/200808/bsod4.jpg

Nem, nem fake, pedig annak kéne lennie, de már több helyről is megerősítették, hogy a panellakásnyi Windows-reklám tényleg megjelent az akrobatikus mutatványokat végző Li Ning mögött a pekingi játékok megnyitóünnepségén. Persze a kék halál nem válogat, lecsap, ahol csak tud, még a zöld halál hazájában is, pont, amikor a gravitációs ingadozás első jelei mutatkoznak a híres kínai előadón.

Biztos vannak, akik az üzenetből meg tudják fejteni, mi volt a gép baja, senki ne fogja vissza magát, tudni szeretnénk, minek köszönhetjük a Windows 98 óta történt legnagyobb MS-blamát!
2008.08.15. 07:10 - mcs

megjegyzés:

Azért eléggé durva, hogy egy ilyen szervezés mellett, ahol még a tűzijátékot is leanimálják már 1 évvel korábban, hogy minden tökéletes legyen, amellett egy ilyen beüt nekik, ez eléggé cikis.

Hozzászólások

szok pici ócó kínai hárdvér.

[bár nem hinném, hogy ezen spóroltak volna.]

Vaze, ott van nekik a Redflag linux, miért a kapitalista-amerikai Microsoft szoftverét használták?