C++ platformfüggetlen id3 v1/2 manipuláló libet keresek

Fórumok

Sziasztok!

Hosszú ideje visszatérő probléma, hogy az egyik hobbiprojektemhez nem találok működő platformfüggetlen id3 tag olvasó függvénykönyvtárat.

Amikkel próbálkoztam: id3lib - windows alatt nem fordul, TagLib - windows alatt nem fordul

Szóval mielőtt feltalálnám a spanyolviaszt és nekiállnék valami sajátot összegányolni, megkérdezlek Titeket, hogy tudtok-e valami értelmes és egyszerűen használható lib-et ajánlani?

Elsősorban tag-ek olvasására kellene, az írás támogatás egyelőre nem létszükséglet, illetve fontos lenne, hogy nagy mennyiségű (~8-10.000 mp3) fájl végigolvastatása se tartson 3 hétig... (persze, rajtam is múlik, hogy miként végzem el az információ kinyerést, de jó, ha konfigurálható, hogy mikor-mit olvasson ki első körben)

Minden javaslatot köszönök!

Hozzászólások

Az id3lib weboldalán azt írja, hogy céljuk, hogy krosszplatformok legyenek és működik is windows NT-n
(http://id3lib.sourceforge.net/).

Biztos, hogy eleget küzdöttél vele, hogy lefordítsd? Mivel próbálkoztál? Visual Studioval vagy MinGW-vel?

Bocs, hogy nem konkrét javaslatot adok, de az nincs :-(. Csak azt tudom, hogy egy program lefordítása windowson nem triviális és gondoltam megkérdezem, mivel próbáltad.

Szia! MinGW-vel csinálom, próbáltam az előre fordított lib-et is, de egyik sem működött. Nem tudom, konkrétan mi volt a gondja, de küzdöttem vele pár délutánt, ha lesz egy kis időm ma/holnap megnézem mégegyszer.
Nomeg kb. 5 éves a legutóbbi kiadás...
--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.