OpenOffice 10.3 alatt nem indul

Fórumok

Hello mindenkinek
nemrég telepítettem a 10.3 verziót, de az OpenOffice nem indul, a KDE hibakezelője azt állítja, bugos a program. Tapasztalt valaki már hasonlót? Nagyon jó alternáció a MSoffice helyett, csak nem működik. Kísérleteztem újratelepítéssel is...
A linux a KDE CD-ről lett telepítve, mindenféle online frissítéssel.
Ha valakinek van erről tapasztalata, szívesen venném ha megosztaná velünk. Mielőtt írtam, válogattam a témák közt,de nem találtam ilyen témát.
Üdv: libatoll

Hozzászólások

Próbálkoztál már a .ooo-2.0 könyvtár törlésével?
OpenOffice_org-kde csomag fent van?

kicsit több infó jól jönne....
indíts egy konzolt majd " oowriter ", és másold ide amit kiír

hello Gabb3r
és mindenki, köszi a hozzászólásokat
"default" telepítés volt, KDE CD-ről. Miután nem indulta magát, install minden kézzel válogatott ooo tartozék, és miután így sem ment, uninstall minden ooo csomag. Még nem kísérleteztem új telepítéssel, mert akkor már a GNOME és más is felkerülne, ugyanis nem tudom letölteni a 10.3 DVD ISO-ját. (4,2 GB az egész, négyszer vert át úgy, hogy 4 GB-nál hibajelzéssel megállt a letöltés, (az ftp is és a torrent is) a szolgáltatóm lecsökkentheti a sávomat ha meghaladja a letöltés mértéke a 30 GB-t és most 35-nél tartok). Ja és 64 bites a lelkem, dual core procival, ATI grafikus kártyával 2D módban, ha ez esetleg számít (mint a GIMP esetében).
Ha valaki tud segíteni, átutalnám a dvd és posta árát, ha elküldene egy hibátlan 64 bites DVD-t.
Kapcsolat: netmelo@dotnet.ms (06/66/400-023)
Üdv: libatoll (Papa)

Hello Gabb3r és mindenki
megoldva a probléma úgy, hogy használtam a rendszerfrissítést, de most már a GNOME Cd is fel lett véve telepítési forrásnak, abban voltak hiányzó dolgok, és persze az interneten. Tehát tegnap egész délután rendszert frissítettem, problémákat oldottam meg a segítségetekkel, amit nagyon köszönök.
Üdv: libatoll (Papa)

nekem sem indult, amíg be volt kapcsolva a 3D gyorsítás a videókártyán. Valahol olvvastam, hogy az az Ooo kényes a videobeállításokra... 3D kikapcs után elindult.

Sokat sirtam, ha megváltoztatom a gnome kinézetet nemmegy az ooo.
Megoldás hogy leszedtem az ooo-gtk és gnome-t
Ha Neked KDE van, próbáld azt leszedni és ugy megnézmi...

pch