Állásajánlat

 ( Anonymous | 2003. október 13., hétfő - 10:20 )

Üdv mindenkinek!

Cégünk rendszer- és alkalmazásüzemeltetőt keres linux, solaris, java rendszerre.Csapatmunka, önállóság, tapasztalat, adatbázis és java ismeret fontos.
Ha érdekel valakit, önéletrajzot a hrebenku.ferenc@magyarorszag.hu címre küldhet.

bye
HF

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez itt nem hirdetofal, szerintem ezzel a ceg szegenysegi bizonyitvanyt allit ki magarol.

Miért? Az én állásom is hup-ról van. Igaz fórumból.

Szvsz az megint mas, ha valaki forumban - megfelelo topic alatt - hirdet, ebben egyet kell ertenem az elottem szoloval, es elnezest, ha valakit a pontatlan fogalmazas miatt megbantottam volna, teljesen pontosan ugy gondoltam, hogy hirkent bekuldeni azt, hogy alkalmazottat keresunk, a szegenysegi bizonyitvany.

Hijaszu

Regen volt egy ``Allasajanlatok'' modul, a kutya nem hasznalta, ugyhogy megszuntettem. Mivel mas kategoria nincs, igy ide kerult. Azt hiszem, evente egy-egy ilyen allasajanlt elfer. Vegyuk ezt "Informatikai Tarsadalmi celu hirdetesnek". A helye mindenkeppen a forumban lenne, meg is csinalom az Allasajanlatok kategoriat. Azonban tudom, hogy lehet olyan ember akinek szuksege lehet munkara (nem egy embernek szereztem mar) ezert tettem ki. Lehet, hogy neki ez nagy segitseg.

Hi!

Két fikázás közben gondolkozzatok el azon, hogy lehet, hogy egyszer nektek is nagy segítség lesz egy ilyen, és akkor majd más lesz a véleményetek. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy naponta 2 ilyen hirdetés kell; ez mégiscsak egy Unix portál.)

Antiemes/TBS

ezzel 100%-ban egyetertek.

Szerintem jo helyen van ott ahol van, nem hiszem hogy barkit is komolyan zavarna. Masreszt ha egy cegnek informatikusra van szuksege, akkor a legjobb hely ahol kereshet egy informatikai portal.

Laci