Biztostű tesztelés alatt

 ( shanky | 2003. szeptember 25., csütörtök - 12:22 )

Épp az előbb próbáltam megnézni a www.biztostu.hu oldalt, melyet elég sok kritika ért. Mivel már jártam az oldalon, igazán csak arra voltam kíváncsi, hogy merre tartanak a fiúk. Változott-e valami a tartalom, a portál jelleg, ésatöbbi ésatöbbi.


Hát változás van bőven.Például egy rövidke kis üzenetet lehet olvasni, mely szerint a bejelentés hamis volt. Nem elindult az oldal, hanem a tesztelés indult be. Tehát akik bírálták az oldalt, lehet, hogy a teszt befejezése után, és a hivatalos megnyitáskor meg fogják változtatni véleményüket az oldallal kapcsolatban.


Tehát a minket fogadó üzenet a következő:

Biztostű

"Iránymutató az IT biztonság területén"

Ezen az oldalon hamarosan egy informatikai biztonságot oktató portál jelenik majd meg.

Jelenlegi állapotban a tartalom tesztelés alatt ál. Sajnálatos, hogy a tesztelésre felkért egyik személy idő előtt a velünk való egyeztetés nélkül hivatalos bejelentésnek tűnő cikket jelentetett meg egy szakmai fórumon, ami számos félreértést eredményezett. Annak érdekében, hogy a széles célközönség már csak a végleges, javított változatot ismerje meg és az esetleges hibák ne okozzanak problémákat úgy döntöttünk, hogy a teszt oldalakat a továbbiakban csak belső hálózatról tesszük elérhetővé.

A végleges oldalak elkészültéről, a szolgáltatás hivatalos megindításáról számos híroldalon be fogunk számolni. Addig is az érdeklődők türelmét és az esetleges kényelmetlenség miatt megértésüket kérjük.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

>tesztelés alatt ál.
Az all az nem ket l? Kijavithatnak.

A cikk a HUP-on (is?) valoban megjelent. Valoban kritikaval illettem, de imho csak a jobbitast szolgalta, igy tekintheto pozitiv kritikanak. A cikk forrasarol nem tudok, nyilatkozni, mivel nem en irtam.

Nem azert irtam, hogy az oldalt vagy teged szoljalak le, mivel naponta olvasom a hup-ot , es ez nem veletlen. Igazan mar nem is emlexem pontosan, ki illette kritikaval a "portal" jelleget, ami tenyleg nem volt portal jelleg. Csupan azert irtam a cikket, hogy akik magukban leirtak teljesen az oldalt, azok tudjak, hogy csak tesztverzioval futottak ossze(bar ezt jelolhettek volna az oldalon).

Jaja, nem vedekezeskent mondtam el, csak reagaltam a cikkben leirtakkal. Az akkori cikkenel levo hozzaszolasokat most is vallalom, jobban jarnak, ha tegyleg valami kozossegi portalt hoznak letre, hiszen az sokkal interaktivabb, gyorsabb mint statikus oldalakon levo doksikat feltenni. Foleg a security vilagaban, ahol percenkent valtoznak a dolgok.

Ezert javasoltam akkor hogy valami WIKI (ilyen world writable oldal, termeszetesen moderatorokkal) szeru stuff jobb lenne, ami akar tenyelg frissulhetne percenkent is, mert a kozosseg tartana karban.

Egyebkent biztos, hogy hianypotlo lenne az oldal, csak ossze kene jol rakni. Az meg visszajelzesek nelkul nagyon nehez.

A forrás a KFKI-s security-l, Kincses Zoli levele alapján, ha jól emlékszem.