[POL] Igy mukodik a fidesz, a maffia

Hozzászólások

Valójában minden nagy nyugati pártnak van ilyen oldala. Ha azok nem maffia, akkor a Fidesz sem. Ha azok is maffia, akkor a nyugati típusú képviseleti demokráciát általánosságban minősítetted az "a maffia" kifejezéssel.

:)

Az amcsi kormány per és halálbüntetés nélkül, gond nélkül ölet meg embereket. Akkor kezdj aggódni, ha fidesz drónokat kezd vásárolni. Hogy közelebbi példát mondjak, a baloldal meg kilöveti a szemed, ha tüntetsz ellene.

Olyan szintű benned a gyűlölet, hogy nem látod, nem a pártokkal, hanem a rendszer alapjaival van gond. Az oldalasdi (jobb-bal) parasztvakítás, mindenki a pénz istenét szolgálja.

A demokrácia egy szar rendszer. Minden párt egy rakás hataloméhes, korrupt, hitvány alakból áll.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Na igen, de itt nem erről van szó.

A költő a fenti "van akváriumod" vicc szintű logikáját mutatja be. A felvétel amiről ez a thread szól, az az, hogy a hazádban azzal fenyegetnek meg a munkájukat végző embereket, hogy ha nem követnek el bűncselekményt a Fidesz érdekében akkor a munkájuk veszélybe kerül. Majd sikerül is elveszíteni a munkát. 

De a "költő" sikeresen eljut lóugrásban a szarul választott vezetőktől a demokrácia szarságáig. Egyértelmű, hogy a megoldás ez :)

Összetéveszti a populizmust a valós demokráciával.  A megélhetési politika és a hatalmi játékok arról szólnak, hogy ne engedj túlhatalmat. De sajnos az "istenadta nép" elég retardált ahhoz, hogy lássa, a demokráciához a képviseltben is versenyre van szükség. A nép inkább vezetőt és atyuskát akar aki mindent is megold. Ez egy olyan játék amelyet nem csak a politikusok, hanem pont ezek az orrukig nem látó szereplők indikálnak. 

Ne láss már ebbe filozófiát.

Egy hatalmat gyakorló, a szavazók többsége által erre megválasztott csoport, soha nem mondhat le azon eszközökről amelyek a célja felé viszik. Ha a cél jó, a társadalom többsége nem keresi mögötte a demokráciát. Sehol a világon. (Akkor sem, ha ez keveseknek, - az ezekkel a célokkal gyökeresen ellentétes célok vezérelte kisebbségnek, - nem teszik. Hát még, ha meg sem lettek választva vezetésre!)

Akkor sem, ha a cél az nem egyezik meg azzal amire őket megválasztották? 
A nép azért szavaz Viktor csapatára mert olyat ígér nekik amit egyébként is megkapnának, a hatalmat pedig  a hatalom továbbépítésére használja. Ezt teszik úgy, hogy a társadalom minden területét leuralnak, gazdasági és irányítási szinten (a közel 50%-os támogatottságuk okán). És ahogy a fenti ábra mutatja jól láthatóan bűncselekményt is elkövetnek (lásd fenn). Felismerhető a minta? Ezt hívják maffiának.

De mint írtam, csak nem akarod értelmezni, ezt a problémát valójában nem egyedül idézik elő, hanem a sok csodaváróval akik rájuk szavaznak, és nem engednek teret annak, hogy legyen valódi versengés a képviselet tekintetében. Fel kell ismerni a konkurencia jóságát. 
 

De mint írtam, csak nem akarod értelmezni, ezt a problémát valójában nem egyedül idézik elő, hanem a sok csodaváróval akik rájuk szavaznak, és nem engednek teret annak, hogy legyen valódi versengés a képviselet tekintetében. Fel kell ismerni a konkurencia jóságát.

A szorosan vett fajtád nem vállalja a versenyt, ezért ti nem vagytok konkurencia, csak a parton ugató kutyák. A tágabban vett fajtád meg DK-t és Momentumot volt képes kiizzadni magából (az országgyűlésbe való bejutási küszöb alatti támogatottságú, valaha szép reményű pártjaitokat nem sorolom), így ezen értelmezésben sem állítottatok konkurenciát, csupán bábokat, akik hajlandók elfogadni a külföldi pénzt és ukázt, és akikre Orbán mutogathat. Egyszerre vagytok a külföld és Orbán alázatos ribancai.

Tehát abszolút egyetértek veled: "fel kell ismerni a konkurencia jóságát". Legalábbis kellene. Csak hát ahhoz veszélyes területen keresztül vezetne az utatok: a valóságtagadástól mentes önkritikán keresztül.

:)

A politika már rég nem elvekről szól, hanem nagyhatalmi érdekek kiszolgálásáról, a saját lakosság elárulásáról, tehát hazaárulásról.

A németeknek az őket energiával ellátó csővezeték felrobbanása után sem állt módjukban kinyomozni, mi is történt. Illetékesség hiányában másnak sem, az oroszokat meg nem engedik oda, noha az övék az infrastruktúra legalább részban. A németek, ha kell, inkább veszik az amerikai palagázt drágán. A kormányuk kiszolgálja az amerikai érdekeket a saját lakosságuk érdekeivel szemben. A német külügyminisztert nem érdekli a saját választói, miközben 360 fokos fordulatokat tesz. Hiába, jó szakember.

Magyarországon is az szúrja egyesek szemét, hogy nem sikerült a jelenleginél jobban, akadálymentesen kiszolgáltatni az amerikai elitnek a magyar társadalmat.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

A demokrácia, mármint az eredetileg kitalált cserépszavazás miről is szólt, mi volt a kérdés? "Kit rakjunk ki Athénból". Ebből lett a "ki tud mindenben is jól képviselni téged" alapon összejött szedett-vedett társulatok által irányított "képviseleti demokrácia", ahol minél nagyobbat tudsz hazudni, pontosabban minél inkább a szavazók által hallani kívánt dolgot tudod r=1 alakok számára is felfoghatóan harsogni, annál nagyobb esélyed lesz bejutni ebbe a díszes kompániába. És onnantól már te vagy a hatalom egy szeletének a részese, és ugye a kéz hajlása meg a szentek témakörben ismert mondás alapján...

"a valakit"

A "nem mindegy" az, hogy kit! - (Mert a világon azért bőven vannak olyanok, akiket eltávolítva, jobb világot élnének a megmaradók.) - Az írott jog ismeri, - még ebben az esetben is, - a "társadalomra veszélyesség" fogalmát! -- Bár hasonlóan fontos lenne ismernie a "társadalomnak hasznos" fogalmat is.

- Tudom.., a kereszténység meg.., a "tartsd oda a másik orcádat is" kifejezést...! :)

Olvastam, csak nem az egészet elejétől végéig. Illetve nem feltétlen emlékszem mindenre abból, amit olvastam. Szerintem kevesen vagyunk, akik egy könyv elolvasását követően fejből elmondják szószerint az egészet.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

emberek politikusok

De Orban messze nem csinalja meg putyini magassagokban az ablakon kiesos baleseteket, azt azert vegyuk eszre. :)

De bolond inkabb arra akart ravezetni, hogy mafia ellen csak mafia tud hatekony lenni, amit hiaba hivsz demokracianak, attol meg mafia marad. Ha a vadkapitalizmus gyoztesei mafiakent viselkednek, a politikusoknak is akkent kell, kulonben gyengek, es nem ok iranyitanak, hanem a semmilyen nep altal nem valasztott nagyvallalatok - szinten akar mafia szeruen mukodve.

Én azt mondtam, ami a hozzászólásomban szerepel.

Az ember annyiban különbözik bármelyik, az erőforrásokért versengő emlőstől, hogy szebb körítést talál ki az ellenfél legyilkolásához, ellehetetlenítéséhez. Meg persze abban, hogy tudatos eszközökkel hatalmas környezetpusztítást képes végrehajtani.

:)

Mindenki ennyire naiv? Minden párt úgy működik, mint a maffia!

Itt a fidesznek hívott, nemzeti jól szervezett bűnszövetkezet a téma. Tökmindegy, milyen a többi.

Konkrétan az a téma egy ideje, h a fidesz

- pedofilokat véd

- lop

- csal

- hazudik

- zsarol

- emberek életét nyomorítja meg

- embereket mérgez szándékosan

- aktívan segíti, h határontúli magyarok egy háború során ne tudják megvédeni az érdekeiket

- aktívan dolgoznak azon, hogy egy háború minél tovabb tartson emberek százezreinek a halálát okozva

 

 

Szép teljesítmény:)

 

 

Csak jó tudni róla:)

pedofilokat véd

Nem.

lop

Kifejtésre szorul, kérdés, mi a lopás definíciója. Ha egy lángost a piaci ár kétszereséért adok el, akkor lopok, vagy jó az üzleti érzékem?

csal

Nem tudok róla.

hazudik

Szükségképpen. Próbálj meg titkosszolgálatot úgy működtetni, hogy minden aktuális valós információt közzéteszel.

zsarol

Erről sem tudok. Ugyan mondhatod a Spar példáját, de az az eltévelyedés csak egyesek fejében létezik, hogy a szabad piacnak szabadnak kell lennie és a lakosság azért van, hogy érdekérvényesítő képesség nélkül magát beáldozva kiszolgálja a piac érdekeit. Az államnak van szabályozó funkciója, csak a liberálisok nem nyúltak ehhez az eszközhöz, és ez szokatlan nekik.

emberek életét nyomorítja meg

Erről nem hallottam.

embereket mérgez szándékosan

Nocsak! Osztogatják a cián kapszulákat? Nem hallottam efféle hülyeségről.

aktívan segíti, h határontúli magyarok egy háború során ne tudják megvédeni az érdekeiket

Nem tudom, mire gondolsz ezzel kapcsolatban.

aktívan dolgoznak azon, hogy egy háború minél tovabb tartson emberek százezreinek a halálát okozva

Nem éppen. Azon dolgoznak aktívan, hogy mielőbb vége legyen a háborúnak. Talán furcsa, de amíg van fegyver és lőszer, addig van háború, ezek hiányában pedig nincs.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem.

Tehát a Novák Katalin teljesen feleslegesen mondott le?

Kifejtésre szorul, kérdés, mi a lopás definíciója. Ha egy lángost a piaci ár kétszereséért adok el, akkor lopok, vagy jó az üzleti érzékem?

Milyen üzleti érzék az, hogy az én adóforintjaimat a kormányfő a saját vejének adja? Ezt én simán lopásnak hívom. Csak hogy egy teljesen szembeötlő példát mondjak

Nem is folytatom, mindegyikre még bírósági ítélet, vagy folyamatban lévő ügyek sorozata fűzhető fel, csak mivel nehéz tudomásul venni, hogy ilyen görényeket támogatsz ezért ezeket megmagyarázod magadnak, hogy "ezek nem azok ám amiknek látom"

Álszent világban élünk. Novák Katalin azért mondott le, hogy lecsillapítsa a kedélyeket, nem pedig azért, mert pedofilt védett. A pedofil intézményvezetőnek senki sem adott kegyelmet. Kegyelemben a neki falazó kollégája részesült, aki történetesen nem pedofil. Továbbá azt gondolom, a kegyelem a megbocsátásról szól, amelyet nem csak tévedésből elítélteken lehet gyakorolni, hanem valóban bűnt elkövetetteken is, amennyiben azt gondolja a kegyelmet gyakorló, hogy tanul az illető a tévedéséből. K. Endre mondjuk tényleg nem tanult semmit, mert újra hamis tanúzásra akart bírni valakit, de ez csak utólag derült ki.

Szóval kérdésedre az a válaszom, hogy igen, erkölcsi értelemben teljesen feleslegesen mondott le Novák Katalin, de igazodva az álszent nyugati társadalmi-politikai rendszer standardizált elvárásaihoz, politikai értelemben helyesen cselekedett.

adóforintjaimat a kormányfő a saját vejének adja? Ezt én simán lopásnak hívom.

Van olyan költségvetési tétel, hogy mennyit ad a vejének a kormányfő? Mi több, van olyan költségvetési tétel, amellyel a kormányfő rendelkezik? Ez nekem új.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Tehát volt egy világítástechnikában járatlan mérnök, aki hibázott, alulméretezte a világítást. Kínosan derengő maradt néhány utca. Ebbe a műszaki problémába belekapaszkodott az ellenzék, és politikai ügyet kreált belőle.

Egyébként az szerintem normális, ha a pályázó cég súg a kiírónak, mit kellene kiírni. Azért, mert a cég indulna a támogatásért, a minisztérium meg miből induljon ki? Mondjuk kiírja, hogy „Kerámia cserépedények felületi érdessége és ütésállósága közötti korreláció vizsgálata elektronmikroszkópos mérések alkalmazásával”, ez így nagyszerű, csak senki sem fog pályázni, mert teljességgel értelmetlen, céltalan az egész. Esetleg valaki pályázik, mert kell neki elektronmikroszkóp, beszerzik drágán az elektronmikroszkópot, elvégzik a vizsgálatokat, amelynek semmi értelme, meglesz a féloldalas konklúzió a doksi végén, majd valaki beleköt, hogy mi került ebben néhány százmillióba, meg semmi haszna. Hát ja, de akkor meg hadd súgjanak témákat azok, akiknek tényleg kell a pénz. Így lesz aztán az, hogy jó eséllyel viszont arra lesz kiírva, aki segít témaválasztásban.

Úgy is mondhatnám, hogy rosszul van ez kitalálva, mert vagy értelmetlen a pályázósdi, vagy bárki beleköt, hogy ez micsoda korrupció. Nyilván általánosabb esetben egyszerű, mert ha száz tekercs WC-papírra, vagy mentőautók ablaktörlő lapátjainak cseréjére írnak ki pályázatot, azt lehet nagyon objektíven, de vannak olyan dolgok, ahol nincs jó megoldás, mert valamelyik irigy hülye csak azért beleköt, mert neki nem lett pénze.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Tehát volt egy világítástechnikában járatlan mérnök, aki hibázott, alulméretezte a világítást. Kínosan derengő maradt néhány utca. Ebbe a műszaki problémába belekapaszkodott az ellenzék, és politikai ügyet kreált belőle.

 

Hát inkább hagyj fel az olvasással, mert pocsékul csinálod. Az OLAF elmeszelte Tiborcz cégét mert tudatosan túlárazva kapta a megrendeléseket úgy, hogy csak ő nyerhetett, a teljesítés 0 volt, és a csimborasszója a problémának: Viktor visszafizette a támogatást, hogy csak itthon indulhasson ügy, és itthon persze elsinkófálták. 

visszafizette a támogatást

Ha nem ez történt volna, még most is azon pörögnél, hogy micsoda következmények nélküli ország ez, ahol lehet csak úgy lopni. Ha meg visszafizették, akkor nem érte kár az EU-t, és ha jól értem, éppen ez fáj neked, hogy megszűnt ezáltal a probléma, nem habosíthatod tovább. Tudniillik, ha megtérítették a kárt, akkor nincs kár. Milyen kár, hogy ezt nehezedre esik belátni. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

"Ha meg visszafizették, akkor nem érte kár az EU-t, és ha jól értem, éppen ez fáj neked, hogy megszűnt ezáltal a probléma,"

És szerinted miből fizették vissza, te rettenetesennagyonokos? Igen, az államkasszából. És az pontosan miből tevődik össze? Bingo. Az adókból és más közterhekből... Amit te, én meg mi, mindannyian befizetünk sarcként.

Szóval valóban, azt, aki az EU-s pályázati pénzt adta, azt nem érte kár, ellenben a magyar adófizetőket igen. Méghozzá duplán: egyrészt mert a támogatást mi fizettük vissza, másrészt meg azért, mert ezt a támogatást értelmesen is el lehetett volna költeni, de mivel visszament, így odaadták másnak.

Bonuszként még át is kellett építeni a xarul kialakított közvilágítást, ami szintén az adófizetők zsebéből ment...

Azért hadd ne sírjak ezen akkor, amikor magukat magyarnak hazudó ellenzéki pártok sírják ki az EU bürokráciánál, hogy politikai okok miatt ne kapjuk meg az EU-s támogatásokat, amelyek amúgy semmiképp sem feltételhez kötöttek, de politikaihoz végképp nem, hiszen a választáson dönthet az állampolgár a politikai irányról. Már akkor, ha feltételezünk valami minimális szabadságot.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Namost mégegyszer, te nagyonokos... Kaptunk mondjuk 100 batkát jól megcsinált közvilágításra. Elköltöttünk rá első körben további 100-at, mert papíron 200-ért tudtuk megcsináltatni. 
Aztán kiderült, hogy az a 200 valójában 130, de hogy ne legyen belőle EU-s szinten botrány és komolyabb eljárás, visszafizettük az államkasszából azt a 100-at, amit az EU beleadott. Azaz elköltöttünk 200 batkát egy maximum 130 batkáért megvalósítható valamire, amit az érintett önkormányzatok ebbe a nagyságrendbe eső plusz költséggel tudtak valóban használható állapotra hozni.
Azaz első körben elment 200 batka, amiből mondjuk 70 ment khm. nertársi költségekre, aztán az önkormányzatok is elköltöttek több tíz batkát.

Szóval miért nem kéne sírni ezen, amikor alsó hangon 250-300 batkát költöttünk el végül arra, ami valójában (ha elsőre jól csinálják meg) került volna 130-ba - amiből nekünk csak a felét kellett volna állni? 65 batka vs. 250-300 batka...

"politikai okok miatt ne kapjuk meg" - Ha a szabályokat betartva tisztán játszana a kormányzat, ha vállalnák azt, hogy az, aki a pénzt adja részletesen vizsgálhassa a magyarországi ügyeket (Eu-s ügyészség), akkor senkinek nem lenne velük baja. De sajnos nem így tesznek, úgyhogy nem igazán kell sok győzködés arról, hogy az ide küldött pénzeket khm. messze nem az elvártak szerint költenék el...

visszafizettük az államkasszából azt a 100-at

Akkor ez még nem így volt. Akkor azt a 100 egység pénzt el lehetett költeni egy másik pályázatra, az ország legfeljebb időt vesztett vele, de pénzt nem. Persze ettől nem lett jobb semmi, mert jó eséllyel az a 100 egység pénz megtalált egy másik hasonló projektet.

A mostani 7 éves ciklusban ilyet már nem lehet csinálni. Ilyen esetben annak a 100 egység pénznek már kampó. Nem mintha lenne bármi jelentősége, hiszen a pénz nem jön...

Na, akkor tisztázzuk így megy a terelés, így kezdődött:

adóforintjaimat a kormányfő a saját vejének adja?  https://hup.hu/comment/3049980#comment-3049980

Te kiszűrted, tudatosan rosszul kérdeztél vissza, ez van erre telik:

Van olyan költségvetési tétel, hogy mennyit ad a vejének a kormányfő? https://hup.hu/comment/3049983#comment-3049983

Pontosan specifikáltam mi történt egy linkkel: https://hup.hu/comment/3049986#comment-3049986

Te erre el se olvasod, nem is érdekel, ha már nem tudod, hanem zavaros butaságokat írsz:

Tehát volt egy világítástechnikában járatlan mérnök, aki hibázott, alulméretezte a világítást. Kínosan derengő maradt néhány utca. https://hup.hu/comment/3050010#comment-3050010

Erre én leírom:

 Az OLAF elmeszelte Tiborcz cégét mert tudatosan túlárazva kapta a megrendeléseket úgy, hogy csak ő nyerhetett, a teljesítés 0 volt, és a csimborasszója a problémának: Viktor visszafizette a támogatást, hogy csak itthon indulhasson ügy, és itthon persze elsinkófáltákhttps://hup.hu/comment/3050090#comment-3050090

Erre te előadod "bezzeg mi lett volna terelést" holott enne se helye nincs itt se értelme:

Ha nem ez történt volna, még most is azon pörögnél, hogy micsoda következmények nélküli ország ez, ahol lehet csak úgy lopni.

Ez történt. Az EUs pályázatokból kivonták ezeket a célpályázatokat, az EU-s részt átvállaltuk az EU helyett, a EU pénz elveszett. A helyben indított ügyben sok idő után _bűncselekmény_ hiányában lezárták. A probléma csak az, hogy több olyan önkormányzat jelentkezett, akinél ez megtörtént (közben megváltozott az addigi Fideszes vezetés) hogy az önkormányzatot a nyomozó hatóság meg sem kérdezte (így nehéz ám eredményt elérni egy nyomozásban). Megjegyzés: a legtöbb helyen ezeket az _önkormányzat saját pénzén_ átépítették, mert nem csak baleset veszélyes volt, hanem konkrétan balesetet okozott. 

Itt vagy mint Travolta a képen, nem érted mi történik, de véleményed (információ nélkül) az van. 

Ha meg visszafizették, akkor nem érte kár az EU-t, és ha jól értem, éppen ez fáj neked, hogy megszűnt ezáltal a probléma, nem habosíthatod tovább.

Az a jó, hogy mindent megmagyarázol. Tehát azzal meg van oldva a probléma, hogy vissza lett fizetve a pénz az EU-nak? Ettől hirtelen világos lett a sötét utcákban?

Annak a világítástechnikában járatlan mérnöknek tudatában kellett volna lennie, hogy léteznek erre vonatkozó szabványok, amiknek meg kéne felelni... Mondjuk, ha úgy lett meg a vizsgája, mint a MOL vezír lányának, akkor nincs több kérdésem :)

Ha már felsőoktatás, ne feledkezzünk meg Rácz Zsófikáról sem, akit Novák Katalin pusholt valamilyen államtitkári pozícióra és kitaposták az utat, hogy diploma se kelljen hozzá :)

Lehet, nem mondták el neked a gazdáid, de a fajtádnak nincs joga, sem valós lehetősége eldönteni, hogy mások kizárólagosan arról beszéljenek, amit ti kijelöltök számukra. Persze jó kommunistaként ti folyamatosan törekedtek rá, de a végső győzelmetek még várat magára. Egy általános jelenség esetén nem kéne meglepődni azon, hogy az emberek nem az általatok kijelölt egy esetet kívánják megvitatni. Jelen esetben talán azért sem akarják, mert ismerik az elmúlt évtizedekben nyújtott pocsék teljesítményeteket.

:)

legyetek másmilyenek

De nem épp az a csodálatos az emberi fajban, hogy nem mindenki egyforma? Nem ezért van a genetikai sokszínűség a kurva sok variációs lehetőséggel? Ki legyen szerinted a mesterpéldány, akiről klónozunk majd mindenkit?

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

te igazából ilyen bayer zsolt szinten vagy. nincsenek érveid, nincsen normális véleményed csak amit a szádba adnak. akik nem értenek veled egyet azoknak csak ilyen és hasonló "választ" tudsz adni. mindenki egy nyomorult senkiházi aki nem a fideszre szavaz ugye, a végkonklúzióm tehát az, hogy te egy igazi aljas fasszopó vagy.

nincsenek érveid

~14 évnyi kétharmad.

A fajtád sirámai alapján olyan helyzet van az országban, amit kb. így lehet tömören és könnyen érhetően összefoglalni: Orbán a hátadon keféli az édesanyád, a feleséged és a lányod, te pedig közben ugatsz, mint egy kutya.

 

mindenki egy nyomorult senkiházi aki nem a fideszre szavaz ugye

Hol írtam ilyet? :o A fajtád áll senkiházi szarokból, nem általánosságban azok, akik nem a Fideszre szavaznak.

 

te egy igazi aljas fasszopó vagy.

Te meg egy diplomás ember.

:)

Kérlek, akkor gyere vissza, amikor a fajtád felelősségteljes munkával (vagy csupán nagy mázlival) tisztességes úton (vagy csupán törvényesen) jogosultságot szerzett arra, hogy kormányt alakítson. Egyelőre az elvégzett munkátok értékét a sorban negyedik orbáni kétharmad jellemzi. Elhiszem a megállíthatatlanul áradó könnyeiteket, hiszen kurva nagy égés lehet, hogy egy Orbán (egy kibaszott Orbán, baszod!, egy 'csuti cigány!) négyszer tönkreverte a lusta, a térdelésen és heherészésen túl a gyakorlatban kb. semmire nem képes hordáitokat. Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy nekem és a – hozzám nem hasonló – ~normális embereknek jobban fáj, mint a semmirevaló fajtádnak.

:)

Tudod, aki "a fajtád" stílusban szólal meg, azt én valahova a papucsállatka alá sorolom be az élővilágban... Sajnos az a gond, hogy az ország jelentős része (nem 2/3, elég hozzá jól irányzottan meghúzott körzetekkel huszonpár% is) a kellően hosszú és tervezett agymosás miatt ide sorolható...

Majd ha legalább a gerincesek szintjére fejlődsz az evolúciós utadon, akkor válaszolok neked érdemben bármire is.

Látod, épp ezzel a felsőbbrendűséggel van baj. Te is „fajtázol” a papucsállatkával, te sem figyelsz a másik mondanivalójára, csak lenézel másokat. Ez pont ugyanaz a fajtázás, legfeljebb más szavakat használsz. A lényegen nem változtat.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Tudod, aki "a fajtád" stílusban szólal meg, azt én valahova a papucsállatka alá sorolom be az élővilágban...

És ettől hogyan lesz a fajtádnak több szavazata 2026-ban? :o

 

Sajnos az a gond, hogy az ország jelentős része (nem 2/3, elég hozzá jól irányzottan meghúzott körzetekkel huszonpár% is) a kellően hosszú és tervezett agymosás miatt ide sorolható...

Szerintem szomorú, hogy demokráciában éltek, de a térdelés annyira kitölti az időtöket, hogy amikor "szabadok" vagytok, akkor "mindig más a hibásozáson" kívül nemigen telik másra tőletek.

 

Majd ha legalább a gerincesek szintjére fejlődsz az evolúciós utadon, akkor válaszolok neked érdemben bármire is.

Kérlek, ne fáradj. A sorban négy orbáni kétharmad a leglényegesebb dolgokat már elmesélte a fajtádról.

:)

Sajnos te menthetetlenül agyhalott vagy...

Szerintem a sorozatban négy orbáni kétharmad tény, nem pedig hallucináció. Szintén tény, hogy a fajtád nem kínál egy színvonalas párt képében sem értelmes választási lehetőséget. Mivel képviseleti demokrácia van, így a sztori itt véget ér. Ugatással látszólag valamiképpen betölthetitek az űrt, de a nagyszerűségeteket a fületekbe visszhangzó ugatás nem megy el rátok szavazni.

 

Majd rájössz...

Szerintem ez ellentmond a "menthetetlenül agyhalott" állapotomra vonatkozó kijelentésednek. Úgy látszik, napi térdelésed során elvtársaidhoz hasonlóan te sem eszet szívsz magadba.

 

De ha neked jó a seggnyalásra épülő rendszer, hát tedd...

Nekem az lenne jó, ha a fajtádnak lenne töke, esze és szíve. Attól tartok, a térdetek és a szátok önmagukban kevésbé hasznosak.

 

Csak ne fintorogj majd akkor se, ha hígf0st kapsz a szemed közé nyalakodás közben.

Köszönöm, hogy elsőnagyarcból származó tapasztalattal igyekszel segíteni a boldogulásom.

:)

A "nem jelent meg" az összesen nulla darab szavazat.

Igen, igen, kezded kapiskalni! Nulla szavazat a kormanyvaltasra, 2 311 317 szavazat a status quo-ra.

Azzal a 2.3 millio extra szavazattal a galaxisbol is ki lehetett volna uzni az Orbant, akarhogy osztjak a valasztokeruleteket. Sajnos a huvos tavaszi idore valo tekintettel a demokracia unnepe erdektelensegbe fulladt.

Amihez elég a szavazatok kevesebb, mint 30%-a(!)

2022-ben listán 54% felett kapott a Fidesz–KDNP pártszövetség. Egyéniben meg a legtöbb szavazatot kapó jelölt nyert. Ha nem tetszik a kilencvenes évek elején bevezetett rendszer, nyerj választást és változtasd meg.

 

Hogy is mondta Buffon...?

Nem tudom, nem voltam ott.

:)

Nem tudom, ballib körökben hogyan terjedtek el ezek a hülyeségek, de elég népszerűek arrafelé.

Van egy geopolitikai adottság. Oroszország közel van, nem rettenetesen fejlett. Ez azért jó, mert könnyebb terméket eladni arra, ha netán mi sem vagyunk rettenetesen fejlettek. Van energiája viszonylag olcsón, nekünk meg nincs. Ezen felül történelmi tapasztalat, hogy nem jó velük rosszban lenni, mert beletapos a földbe. Ha netán csecsen az illető, különösképp nem jó rosszban lenni vele, mert könnyen levághatja az ember fülét, farkát, kinyomhatja a szemét. Helyi érzéstelenítés nélkül. Ráadásul csak a hecc kedvéért senkivel sem célszerű rosszban lenni, amikor üzletelni is lehetne vele.

A másik oldal meg épp a mi területünkön a mi véráldozatunkkal akarja legyőzni Oroszországot. Elég nagy baj, ha ezt a konvergens folyamatot nem látjátok, nézd csak meg a nyugati kommunikáció alakulását az idő függvényében! Már bocs, de én nem akarom legyőzni az oroszokat, de az USA velem, általam (is) igen.

Most ott tartunk, hogy olyan jó nekünk ez a nyugati orientáltság, hogy vehetjük drágán az amerikai palagázt az olcsó orosz földgáz helyett, de hát így mulat egy magyar úr. És mindemellett egy világháború felé haladunk szélsebesen. Az oroszok ugyan telibesz.rnának minket, de nekünk nem jó a béke, unalmas, nekünk csapatokat és fegyvereket, lőszert kellene küldeni ellenük. Én ugyan nem tudom, hogy miért, nekem semmi bajom velük. Gondolom, azzal sem mondok újat, hogy el fog csattanni néhány nukleáris fegyver, ha valóban betámadja Európa az oroszokat. Az meg nem túl kellemes, ha az embernek leég a bőre, megvakul, de szerencsétlenségére életben marad.

Nincs semmiféle sakkban tartás. Azt kellene belátni, hogy nem poén ideológiai okok miatt rátámadni egy nukleáris nagyhatalomra. Amúgy sem lenne gerinces, de ez az ostobaság minősített esete, amit viszont a Nyugat egyfajta gőggel csinál, mintha sérthetetlen lenne. De hát nem az. Ebből belátható időn belül nagyon nagy baj lesz.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

A durva igazabol a szovegertes teljes hianya. Az OP tobbszor elmondta, hogy most a topicba hozott egy temat, ezert teljesen mindegy, hogy neked az aranyered faj vagy a fitymaszukuleted vagy a huvelygombad vagy gyurcsany. Ezert "tokmind1 milyen a tobbi" ebben a topicban. Ha egyeb fajdalmaidrol akarnal irni, akkor tudsz neki blogot/topicot nyitni es majd ott sirunk kozosen azokrol a temakorokrol.

Ügyes terelés, de az úgy nem fog menni, hogy kiragadtok valamit a kontextusából, majd beszéljünk arról a környezete nélkül. Próbáltátok ezt már a háború kapcsán, ahol a világ keletkezése 2022. február 24-e, amikor is a gonosz oroszok megtámadták a jóságos ukránokat, de nincs a történetnek se előzménye, sem az USA-nak nagyhatalmi érdekei. Mondjuk így tárgyalni valamit meglehetősen gyerekes és értelmetlen. Ezért aztán teljesen lényegtelen, hogy az OP azt szeretné, hogy lejtsen a pálya, de nem, mindent kiterjesztő értelmezéssel, a teljes környezetében és peremfeltételekkel kell tárgyalni.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Pont tereles ellen szolalt fel OP, erre megint terelsz :D

Egy telefonhivasrol szol a post es a maffia modszerekrol. Azota van mar haborutol kezdve oreganyam terde kalacsa is. Csak nehogy arrol kelljen beszelni, ami az eredeti tema :)

Amugy ti jatszatok a hulyet vagy tenylegesen hulyek vagytok? Megoregedtetek es megindultatok a retardacio lejtojen? Marmint ha mar tereles, legalabb az lehetne relevans, de bazd meg ahhoz is hulyek vagytok :D

Arulo!!! Felveszi masok beszedet!

Mi lesz a kovetkezo? Felrak ujsagirok telefonjaira kemszoftvert, hogy kemkedjen akkor is, mikor epp o szemelyesen nem tudja megnyomni a record gombot? Elaruljak a sajat nepuket, csaladjukat, gazdajukat az ilyen gonosz hangfelvetelt keszito aljadekok.

Felveszi masok beszedet!

Személyiségi jogot sért, ráadásul annak minősített esete, egy kifejezetten bizalmas, vagy annak vélt emberi kapcsolatban. Az ilyenre életfogyt lenne a helyénvaló válasz, de a nyugati társadalmak nem az erkölcsösségükről híresek, szóval ezt azért ne várjuk.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ez a post az összes hsz-el az egyik legszomorúbb dolog a héten :\

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Az, hogy embereknek a vérmérsékletük és a megtévesztettségük alapján egy és ugyanazon valóságról különböző véleménye alakul ki?

(Köszönhetően az egész világon a fizettet és egy-két ördögi kézből manipulált híreknek és újságírásnak?) - vagy az, hogy ha valakit jól megfizetnek, képes bármilyen emberellenes, pénzhajhász hatalmi csoportosulás szócsöve lenni?

Mert a tömegek megtévesztéséhez elég a médiában az erkölcstelenség, a gerinctelenség elfogadása? Hol vannak az alkotó egyén életét a napi mocsokból kiemelő, nembeli létezés órái? A feddhetetlenség és az erkölcsi elkötelezettség az iránt, hogy az emberi életet úgy éljük le, hogy ne kelljen életünk végén szembe köpni saját magunkat?

Vagy lehet, hogy a "pénz hatalma" felülír minden, a múltban az egyéni létezésre természetszerűleg elfogadott emberi közösségi, társadalmi erkölcsi szabályt, és mindenkinek aki érvényesülni akar, a továbbiakban ezt kell az emberi élet általános céljának tekintenie?

Hová vannak lerakva a következő generációnak a helyes utat mutató szocializációs "kilométerkövek"? És ki az, aki a jövőnkre utat, erre tekintettel épít?

Sok, jelenlegi életünkben megválaszolatlan kérdés..!

Egyszer olvastam valami nagy gondolkodotol, aki a pocegodorre hasonlitotta a tarsadalmat.

Ott is valahogy ugy, hogy a szar vagy lemegy az alajara, vagy feluszik a tetejere es valahol a kozep reszen egy nagyon nagyon kis retegben van tiszta viz.

Sajnos nem talalom, sokkal kifejtetteben es leiro eletmu, a fenti egy rendkivul pongyola tomorites, de igazan "picturesque" jelleggel adja at.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.