Egyre biztosabb: összejöhet Orbán Viktor álma

Fórumok

Egyre biztosabb: összejöhet Orbán Viktor álma

A műsor első részében a frissen közölt májusi inflációs adattal foglalkoztunk. A 21,5%-os érték jobb, mint amit az elemzők vártak, így egyre biztosabb, hogy elérhető az év végére Orbán Viktor miniszterelnök által kitűzött egyszámjegyű ráta. Vendégünk volt Beke Károly, a Portfolio markoelemzője. A második blokkban a munkaerőpiac volt a téma, ugyanis kiderült, hogy az egyik magyar régió dobogós helyezést ért el a teljes EU-ban, annyira alacsony a területen munkanélküliség. Erről Hornyák Józsefet, lapunk munkaerőpiaci elemzőjét kérdeztük.

Ideológiailag képzetlenebb, hup-ra delegált gyurcsány-fasiszta propagandisták figyelmébe ajánlom a tényt, miszerint a Portfolio nem "fidesz-barát" médium. 

Hozzászólások

Mindenszar. Kivezeti. Nem vezeti be. Elinflálja. Tönkreteszi a x-et. Elszigeteli. Kettéosztja. Leépíti. Oroszbarát. Veri a feleségét. Grázban kezelik. Lopnak. Elcsalták a választást. Nem is kétharmad. Tiborcz. Mészáros. 

Ez nagyon proli. :D szétcringeltem az agyam

Most elképzelem, ahogy az árufeltöltők meg a bolti dolgozók garmadája hallgatja, elégedetten csettintenek, és el is hiszik, hogy a zórbán ellopta, ezért nem tartanak sehol az életben.

Bezzeg, ha *xy* kerülne kormányzásra, akkor itt mindenki nyugati béren töltené a polcokat a teszkóban.

Érdekes, valamiért Budapestről jönnek mindig ezek a hangok, illetve az ellenzék is itt tud egyedül valamit felmutatni. Budapest, ami megelőzte Bécst és Berlint életszinvonalban. Az örök elégedetlenek.

Nem bánnám. Visszatérhetnének a korábbi fegyelmezett költségvetéshez végre, ebben Matolcsynak igaza van szerintem. Azt meg hagyjuk, hogy mi is vezetett az EU rekorder inflációhoz. Szóval kevesebb duma, több munka, hajrá kormány!