Egyre biztosabb: összejöhet Orbán Viktor álma

Fórumok

Egyre biztosabb: összejöhet Orbán Viktor álma

A műsor első részében a frissen közölt májusi inflációs adattal foglalkoztunk. A 21,5%-os érték jobb, mint amit az elemzők vártak, így egyre biztosabb, hogy elérhető az év végére Orbán Viktor miniszterelnök által kitűzött egyszámjegyű ráta. Vendégünk volt Beke Károly, a Portfolio markoelemzője. A második blokkban a munkaerőpiac volt a téma, ugyanis kiderült, hogy az egyik magyar régió dobogós helyezést ért el a teljes EU-ban, annyira alacsony a területen munkanélküliség. Erről Hornyák Józsefet, lapunk munkaerőpiaci elemzőjét kérdeztük.

Ideológiailag képzetlenebb, hup-ra delegált gyurcsány-fasiszta propagandisták figyelmébe ajánlom a tényt, miszerint a Portfolio nem "fidesz-barát" médium. 

Hozzászólások

Mindenszar. Kivezeti. Nem vezeti be. Elinflálja. Tönkreteszi a x-et. Elszigeteli. Kettéosztja. Leépíti. Oroszbarát. Veri a feleségét. Grázban kezelik. Lopnak. Elcsalták a választást. Nem is kétharmad. Tiborcz. Mészáros. 

Ez nagyon proli. :D szétcringeltem az agyam

Most elképzelem, ahogy az árufeltöltők meg a bolti dolgozók garmadája hallgatja, elégedetten csettintenek, és el is hiszik, hogy a zórbán ellopta, ezért nem tartanak sehol az életben.

Bezzeg, ha *xy* kerülne kormányzásra, akkor itt mindenki nyugati béren töltené a polcokat a teszkóban.

Érdekes, valamiért Budapestről jönnek mindig ezek a hangok, illetve az ellenzék is itt tud egyedül valamit felmutatni. Budapest, ami megelőzte Bécst és Berlint életszinvonalban. Az örök elégedetlenek.

Nem bánnám. Visszatérhetnének a korábbi fegyelmezett költségvetéshez végre, ebben Matolcsynak igaza van szerintem. Azt meg hagyjuk, hogy mi is vezetett az EU rekorder inflációhoz. Szóval kevesebb duma, több munka, hajrá kormány!

Ez is olyan mint a magabiztosan 430 eurohoz szamolt jovedekiado valtoztatas ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.