napi szösszenet

15 évvel ezelőtt láttam egy filmet akkor még feliratosan, és csak emlék foszlányok vannak belőle:

Egy zombi félévé átalakult emberek vannak a végén ennyire emlékszem kezük pedig átalakul kard szerűvé, és egy nagy gépezet részévé vállnak, van pár ember aki úgymond tudatánál maradt és kiszabadulnak a gépből.

kevés infó és nagyon rég volt, hátha valaki emlékszik ebből a nagyon kevés töredékből.

az is lehet hogy csak álmodtam :D

Viszont... 

Otthoni kis szerverem ami egy ezer éves 2 magos gép volt egy i3 4.gen gépre cseréltem, ami 20 napja nagyon jól muzsikál. előző már nagyon lassú volt, mivel ha egyszerre 1000 képhez akar készíteni bitképet, el is esett teljesen. 
szeretnék majd egy normális képgalériát beszerezni, ami átlátható és funkció szempontból is frankó, mivel fotózással foglalkozok és nem akarok semmiféle fotókat feltölteni semmilyen nyilvános megosztóra.

mondjuk ilyen villany árak mellett lehet nem fog sokáig tartani...

Hozzászólások

A film esetleg nem a "Tetsuo: The Iron Man" vagy "Tetsuo II: Body Hammer"?

Ron Perlman + gőzhajtású légijárművek + kardos mutáns zombik -> mutáns krónikák 2008 //imdb 5,2 aránytalanul alulértékelve :):):)//

A film lehet a Mutáns krónikák?

Ha igen, akkor ajánlom a magyarul megjelent könyvet, a filmnél sokkal jobban sikerült.

egy 4.gen brand i3 gép havonta fogyaszt kb. 30 kWh áramot, ha van benne 1 ssd + 1 nagyobb tányéros lemez. Az pedig 2100 Ft havonta. :) Ha másra is használod, akkor is túl sok? Ha beleférsz a havi fogyasztási limitbe, akkor meg megúszod 1050 Ft-ból, az még barátságosabb.

S amúgy azt tippeltem hogy 15 év, de úgy nézem telibe. Tényleg az a film. 

Régen tetszett csak nem emlékeztem a sztorira.