Mcafee kinyírta magát

Hozzászólások

Az igazság most sem fog kiderülni.

Dehogynem.., az utóbbi pár évben alaposan elpofátlanodott világbirodalmi gittegylet műve. Eléggé egyértelmű!

Szerkesztve: 2021. 06. 24., cs – 16:00

Az igazság odaát van. És most már John McAfee is.

RIP

tokeletes befejezes. akar sajat maga, akar nem (bar ezt nem ertem miert lenne jo barkinek is). amit akart az eletben mar kiprobalt (koko, kurvak, stb). innen mar csak lejtmenet van, 75 evesen mar felesleges varni a szabadulast, akarmennyit is kap. tudta jol, a csucson kell abbahanyni. :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Jeffrey Epstein did not kill himself.

Ismeretes, hogy jó előre megmondta, hogy nem fogja megölni magát, de arra számít, hogy a titkosszolgálatok meg fogják ölni, ahogy Jeffrey Epsteint is.

Illetve ismeretes az is, hogy hogyan bántak Julian Assange-zsal. Kínzással is felér, amit a demokrácia fellegvárában csinálnak a politikai foglyokkal. Ugye McAfee-t papíron adócsalás miatt körözték, de nyilván azért volt szálka a rendszer szemében, mert politikai összefüggésű témákban is rendszeresen szólt. Tehát nem voltak túl szépek a kilátásai. Úgyhogy az sem teljesen kizárt, hogy valóban önkezűen lépett ki a világunkból.

Sosem fogjuk megtudni, de RIP! Én kedveltem nagyon a szókimondását, és a poénjait.

McAfee AntiVirus trial didn't uninstall itself. :)

A legpozitivabb hozadeka a csavonak az, hogy ra tudott mutogatni Steve Jobs, amikor tele akartak baszni ellenseges cegek kuldottei adware-rel es crapware-rel a jovoveli frissen vasarolt MacBookokat. :)

Nekem a virusirtojanak az eltavolitasarol keszitett videoja tetszett. Nincs vele semmi kapcsolatom, de az alapjan jo arc lehetett. (gondolom megunta, hogy ot szidjak, pedig mar semmi koze nem volt a programhoz)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Alaphangon nem volt normális a fazon.

- Mcafee kinyírta magát.
- Engem?

“Any book worth banning is a book worth reading.”