file fetöltés probléma

Hello,

Adott egy dima-tol bérelt tárhely, telepítve egy wordpress. A célom napi 1-2 kép lenne amit korlát nélkül fel tudok tölteni, de...:

 

_MG_4026.pngPost-processing of the image failed likely because the server is busy or does not have enough resources. Uploading a smaller image may help. Suggested maximum size is 2500 pixels.

A wp feltöltés közben ezt írja, át van állítva a feltölthető méret IS 120mb-ra, de azt sem fogadja el, ráadásul ilyen php.ini-ket irogat, néztem ott is megvan adva nagyobb méret.

Mivel már több éve nem foglalkoztam ilyesmivel és akkor sem merültem bele, ezért most kérnék egy kis segítséget.

Köszönöm.

Hozzászólások

A nulla egész tizenkét század bit (120mb) hogyan értelmezendő?

szerintem itt nem a post_max_size vagy a max_upload_filesize a szűk keresztmetszet, hanem a memória fogy el alatta.

a memory_limit környékén néznék szét. bár nem tudom, mennyire jó ha ~végtelen memóriát adsz webfolyamatnak. nem ismerem a wp lelki világát, de én feltöltés után cronnal méretezném, vagy filterezném a képeket.

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

A dima nem optimális wp hostolásra.

Konvertálás, thumbnail gyártás közben a gd alatt fogy el a memória (vagy csak terhelt a gép és kilövi a konvertáló szálat) - valószínű nem a fájl méret a gond, inkább a pixel méret, néha hinni kell a hibajelzésnek ;-)

Megoldás lehet:

* egy jobb host pl rackforest vagy nyomsz egy gombot egy digitalocean wp dropleten és 5 perc múlva fut egy tisztességes környezet heti 1 sör árából.

* lokálisan méretezed a képet és közvetlen töltöd fel az uploads könyvtárba majd vmelyik média import pluginnal beimportálod a wp médiatárba.