Stop the Steal

"Facebook Inc. said it is removing all content mentioning “stop the steal,” a phrase popular among supporters of President Trump’s unproven claims of election fraud, as part of a raft of measures to stem misinformation and incitements to violence on its platform ahead of President-elect Joe Biden’s inauguration."

Erről ez jut eszembe:

- Különös, furcsa emberek a kínaiak, Culum - mondta Struan. - Például: a hárommillió kínai közül csak a császár használhat bíborvörös tintát. Képzeld csak el, ha Viktória királynő egy nap így szólna: "Mostantól fogva rajtam kívül senki se használhat bíborvörös tintát." Bármennyire is szeretjük őt, negyvenezer brit azonnal esküvel fogadná, hogy attól kezdve soha nem használ más tintát, csak bíborvöröset. Magam is így tennék.
- Ezenfelül minden Kína-járó azonnal küldene neki utánvéttel egy hordó bíborvörös tintát, és tudatnák őfelségével, Britannia királynőjével, hogy borsos ár fejében készségesen lennének a Korona szállítói - tette hozzá Longstaff, önkéntelenül is lenézően elmosolyodva. - És a levelet bíborszínű tintával írnák. És szerintem jogosan tennék. Hová is lennénk kereskedelem nélkül?

Hozzászólások

<OFF>Ez milyen rohadt egy angol mondat. Háromszor futottam neki, míg sikerült értelmeznem... </OFF>

Egyébként honnan van az idézet? Olyan Lem-es.

Szerkesztve: 2021. 01. 14., cs – 09:54

Szerintem meg válaszképpen az fb-t kell eltávolítani az életünkből, - minden kicsit is gondolkodó embernek, - nem pusztán a szolidaritás okán..! - "hárommillió kínai közül" ??? - Volt ilyen szám valaha is a teremtés óta?

(Ugyan nem sok, de az FB csak 70 millió szavazó állampolgárt néz hülyének??? - Van ész gőg rendesen.)

technikailag nem fontos itt a szám mivel a regény főszereplője kb hasra csapva mondott egy számot(amit nagynak gondolt) mivel ebben az időben még nem engedték be Kínába az idegeneket és kereskedni is csak egy városban lehetett (btw olyan 300 millió körül volt)

No rainbow, no sugar

Szerkesztve: 2021. 01. 14., cs – 10:07

--

No rainbow, no sugar