Openscad STL render png

Sziasztok, hozzáértőktől kérnék egy kis segítséget. Debian alapon parancs-sorból szeretném legenerálni az STL állományokból a png képeket. Ez megy.

Amiben elakadtam, az az, hogy ha több szögből is szeretném ugyanezt megtenni, akkor azt hogyan kell? Nagyon nem vagyok benne az Openscad lelkivilágában, ha tudsz segíteni, akkor konkrét példával tedd kérlek.

Jelenleg a .scad file csak az stl import funkciót tartalmazza, és ezzel hívom meg: openscad -o minta.png --autocenter --viewall ./base.scad

Ha ugyanezt több szögből is szeretném, akkor azt hogyan kell?

Bár most még ennek is örülnék, de a próbálgatások során már most beleszaladtam abba, hogy túl nagy az STL mérete, a rendereléskor már panaszkodik miatta. Esetleg azt meg lehet csinálni, hogy adott [X|Y|Z] méret felett automatikusan átméretezze egy kisebb méretre?

Köszönöm előre is a segítséget!

Hozzászólások

--camera opció, ahol az argumentumok =translate_x,y,z,rot_x,y,z,dist vagy =eye_x,y,z,center_x,y,z. Pl: --camera=translatex,y,z,rotx,y,z,dist

Érdekes lehet még --autocenter ami a objektum közepére néz, és a --viewall ami úgy állíta a kamera távolságát, hogy minden benne legyen a képben.

Az STL méretével nem tudsz mit kezdeni, hacsak nem veszed lejebb a ívek felbontását és nem hagyod ki azokat az objektumokat a generálásból, amik nem látszanak az adott nézetből. $fa,$fs, $fn változokkal kontrolálhatod az ívek felbontását.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "