Linux Insync

Fórumok

Üdv!

Az Insync alkalmazás egész jó. Fizetős, de talán annyit megér, amit kérnek érte. :)  (Bár furcsa, hogy a Google nem adott ki Linux GDrive klienst.)

Fc33 alatt használom pár napja (3.3.1.40899). Egy dolog "zavar", hogy "nem mindig" látom mit frissít.

Alul a "Scanning..." opciónál felhozza a folyamatban levő (éppen futó) frissítéseket. De utólag meg lehet ezeket nézni valahol (log-ban)? Azt vettem észre, hogy néha itt nem mutatja éppen mit frissít, de a GDrive-on látom, hogy végülis megfrissítette. Úgy láttam, hogy nem frissített, de mégis...

Más is tapasztalta ezt?

Hozzászólások

A logja SQLite alapú DB: ~/.config/Insync/logs.db

Egy "SQLite Browser"-el megnézhető, de nem igazán látni, hogy mit sync-elt.

# dnf install sqlitebrowser

 Ha felpattintod a tálcáról a bal felső sarokban van a feed ikon, nem ezt keresed? Ebben lehet aktivitás típusokra szűrni is.
Amúgy alkalmanként akcióztak, nekem is ingyen lett ;) Bár mára a KDE beépített online account támogatásával használom leginkább a drive-ot, szinkronizálásra azért megtartottam.

Licenc vásárlás mintha nem működne... https://www.insynchq.com/buy/prime
 

* How many licenses would you like to purchase?

Kupon nincs

* Which storage do you use?

Google Drive; email fiók megadva

* Payment method

Send invoice to different email; email megadva

 

A "Credit card" gombra kattintva nem történik semmi. :o

Bár furcsa, hogy a Google nem adott ki Linux GDrive klienst
 

Ne aggódj, jobb ez így, minthogy azon bosszankodj, hogy a google "jó" szokásához híven 2 éven belül a temetőben végzi...

Én használom, megvettem, a másfél évvel ezelőtti verzió jó volt, aztán jött egy UI frissítés, azóta tele van nem működő funkciókkal és hibákkal, a hibákat lassan és körülményesen javítják csak... de szerencsére leginkább UI hibák vannak, maga a szinkronizálás stabil.

Nem tűnt fel.

Mondjuk a GUI-t igen ritkán nyitom meg, max. megnézni a szinkronizálás állapotát, vagy változtatni, hogy melyik könyvtárat kérem, melyiket nem. Ezek a funkciók, szerencsére, működtek amikor próbáltam.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Online bankkártyás fizetés után mi a teendő? Mikor fog aktiválódni a teljes verzió? Automatikus lesz ha lekönyvelték?