Facebook Ads Manager (Facebook vers helyett)

 ( hendrick | 2019. augusztus 30., péntek - 22:17 )

Hirtelen Nagy Bandó András egyik kabaréja jutott eszembe, amikor két autó karambolozik, és káromkodás helyett... (Trabant vers)

De akkor tárgyra: kb pár perceket tudok dolgozni az admanagerben egy magán hirdetésen, mert kb ennyi idő után lockolja a hirdetési fiókot valami nagyon frankó algoritmus, aztán kézzel kéregetem a feloldást, most már kb 10. alkalommal a mai napon.
Az első találkozásom az admanagerrel olyan jó volt, hogy azt mondtam utálom a facebookot, de az ad manager az ott van a szeren, ezért érdemes megtartani a fiókot, és akkor jött a mai nap... Ofcourse semmi indokolás, csak notification a fiók tetején, hogy nem tudsz törölni, módosítani, mert inaktív a fiókod, és nem is jelenik meg hirdetésed. Aztán a mobiltelefonomra jött egy üzi (2 hete feltelepítettem az fb appot) a hetedik zárolás alkalmával, amiben leírták, hogy a kreatív tartalommal van baj. Persze ez is érdekes, mert a support magyar nyelven kérdez, magyar sablonválasz jön, ez meg angolul jött, persze ez nem zavar. Ez kb az a kép lehet, ami elvileg szabad felhasználású cc licences, de üsse kavics ezt is töröltem.
Mégis lockoltak megint. Majd töröltem korábbi kampányokat amik már lefutottak, de bennük volt ez a kép, már sehol nincs meg az a kép, és mégis lockoltak megint. Ma van valami nagy fb business üzemzavar vagy mi? Vagy csak valami szófordulatra nagyon rákattant egy algoritmus, pedig tök ártatlan garázsvásár hirdetés...

Edit: posztolás óta még 2x felold-zárol and so on...
Edit2: még egy zár+felold, és összereszeltem a hirdetést, élesítve, hát most nem merek egy ideig semmihez hozzányúlni, nehogy triggereljek valamit megint...