McLaren Indy 500 FAIL

Azert nem semmi, hogy mennyi toketlenseget sikerult osszehozni:

https://apnews.com/a8653967a9714ac7a9a3ba576f712fff

Hozzászólások

Zak Brown úgy néz ki komolyan gondolja, hogy a McLaren igazi sport márka legyen. Egységes színek, több kategóriában való megjelenés (csak megjelenés:) Biztos, hogy az Indy jót tenne a brand-nek + az amerikai eladásoknak (is).
Ha találnak valakit aki jövőre is finanszírozza a beruházást akkor tuti, hogy jövőre is elindulnak mínusz Alonso.
Kezdek babonás lenni Alonsoval... Vele egyszerűen nem fog menni.

Pedig most nem szart oda ahonnan eszik, es meg eszt sem osztott - igy nekem egy rossz szavam sincs. Siman megszivta, barki igy jart volna.

Amugy ezt a Mekk-klaren brandet uhh de elszabtak egy evtized alatt.. Bruce szerintem forog a sirjaban, pedig meg nem is tudja, hogy mara ilyen helyzetben majdnem eselytelen megjavitani ami ennyire elromlott. Gyari csapatoknak beletorik a bicskaja, nemhogy klienseknek.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Úgy láttam, hogy a McLarennek jót tett a Renaultos váltás, mert rájöttek, hogy a Hondával ketten voltak balfékek. De ez az Indy blama nekem azt mutatja, hogy még nem vettek vissza teljesen az arcból. Mindegy így is a kedvenceim maradnak. Jövőre kiderül, hogy Z.Brown hátralépése és az új arcok érkezése mekkora hatással lesz a csapatra.
(Tavaly ilyenkor kezdtek el leszakadni)

Szerintem a McLaren mara full gagyi, es nehany ev mulva F1 teren feledesbe is merul. Lassuk, kinek lesz igaza :)

Ui a McLaren belviszalyokrol jut eszembe, valamikor haborut viselt oregeket kerdeztem: mi a jobb, a haboru vagy a polgarhaboru? Azt mondtak, hogy inkabb 2 haboru, mint egy belkonfliktus. Utobbinal nem tudod kinek fordithatsz hatat es ez vert helyzet.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Loál ezdeszar

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"A week before Alonso’s first test in the car, the team realized it didn’t even have a steering wheel."

Kesztyűjük volt?

Ezt az Alonso ficsúrt én nem tudom emberszámba venni.
Annyira irritál a feje, elképedek magamon, hogy honnan jön ez az agresszió? :)

Sajnos most nem tudtam követni az eseményeket, de miután elolvastam, hogy mi történt, úgy gondolom, hogy több fejnek is hullania kellett volna. Megnézve a Netflix F1 sorozatát, nekem úgy tűnik, hogy Zak Brown sem a legmegfelelőbb ember erre. Értem én, hogy nem neki kellett volna a kormányért futkároznia, de végül is neki kellene ezt az egészet összefognia. Lassan illene eltolnia a biciklit.

--
trey @ gépház