K&H mobilbank

Fórumok

Sziasztok, napok óta olyan SMS-értesítések jönnek mobilfizetés után, hogy az egyenleginformációm nem elérhető. Ma már meguntam, és beléptem a netbankba, ahol nagy meglepetésemre az fogadott, hogy nulla forint van a számlámon - ez nyilvánvalóan nem igaz. Itt azt írják, hogy hétfőn volt valami szar a palacsintában, de azóta már úgy tűnik, leszedték az értesítést az e-bank felületéről.

Nem akarom feleslegesen basztatni őket: ha valakinek, aki ezt olvassa, szintén random lakossági K&H számlája van, plz nézze meg, nála is ez van-e. Köszönöm!

Hozzászólások

Ma délután jártam a netbankban, megvolt az ott tartott pénzem. Használni nem használtam a K&H-s kártyámat az utóbbi időben, így az sms-ről nem tudok nyilatkozni (főleg, hogy 10.000 ft felett kérek csak értesítést).

A mobilbank app volt keznel, de oda belepve helyesen irja (marmint nem 0) az egyenlegem. Kartyas vasarlast azt nem tudom, legutobb vasarnap kaptam smst utana es ott meg nincs informacio szerepelt.

Nekem nincs bajom sem a webbankkal, sem a mobilappal.
Bár éppen nemrég történt velük, hogy egy állandó utalást töröltem februárban, és márciusban az autómata mégis elutalta.
Bennmaradt a crontabban????

Írtam is nekik, rögzítették a panaszt, válasz 15 munkanapon belül. Az még nem jött el.
Kíváncsi leszek...

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Nekem a netbankban és a mobil appban is látszik a pénzem, viszont a vásárlás utáni SMS-ben nincs egyenleginformáció. Utalás után viszont mutatta mennyi maradt a számlán. Az SMS-eket visszanézve úgy tűnik tényleg hétfőn kezdődött a probléma.

Kutya legyek, ha értem. Most meg tudtam nézni Windows10 alól, és itt helyesen mutatja. A browser ugyanúgy Firefox66 (a másik gépen Chromiumból is ránéztem, ott ugyanúgy nulla volt). A különbség annyi, hogy a linux gépről egy holland endpointon keresztül mentem ki, most, win alatt pedig magyarról. Lehetséges az, hogy valami szabályozás miatt a nem magyar IP-ről hozzáférés butított adatokat kell mutasson?

----------------------------------
szélsőségesen idealista, fősodratú hozzászólás

az elmúlt ~fél órában pedig egyáltalán nem jön sms, ami a 2FA step lenne az utaláshoz. mondjuk én se vagyok normális, hogy sms-t használok ilyenre.

----------------------------------
szélsőségesen idealista, fősodratú hozzászólás