watson hz9206 orion kód

Sziasztok,
remélem itt találok tv szakértőt.
A tárgyban szereplő univerzális távnyomónak nincs meg a manuálja, neten se találom. Az rc9206-höz való kódokat több helyen is felleltem, de azok nem jók.
Ez a távnyomó 4 jegyű kódot vár ez alapján, ami csak 1,2,3,4 jegyekből állhat.
Van valakinek a feltételeknek megfelelő orion kódja?
Válaszokat előre köszönöm.

Hozzászólások

el, ez tényleg egy csöves Orion :D
sztem az egyetlen vagyok ebben a közösségben, akinek csak csöves tv-je van, de híradóhoz, snookerhez tökéletes (igaz, az utóbbit csöves sony wega-n nézem), más meg nem érdekel. A családom többi tagja se tv függő.
Egyébként úgy kezdetem, hogy 1111 :)
Szerencsémre 1213 volt a jó kód.
Az volt a szívás, hogy számgombok hiányában a vol+/- és a PR+/- és mute-val kellett szerencsétlenkedni, azért tartott ennyire sokáig és okozott ínhüvelygyulladást.

seawar kolléga is így jellemzett nemrég :)

ha jól számolom, 5^4 lehetőség + minden bevitelt 2 gombnyomással kell lezdeni + 1 gombnyomás a teszthez és a gumi gombok miatt még néhány százalék unnecessary effort:)
kb. 2111-ig terveztem, aztán jött volna a plan B:
kocsival kiszaladok a munkahelyre, hazahozom az Arduino készletet, ráforrasztom a lapkára és for ciklusokkal végiglépkedek a kis Leonardoval. A kis piros ledet meg egy érzékelővel figyelve kilépne, ha a tesztelés sikeres (azaz felvillan a led). Tudom, az autógáz többe került volna, mintha a sarki teszkóban vettem volna egy másik távnyomót, vagy egy kuka mellől hazavittem volna egy másik csöves tv-t gyári távnyomóval.. :D ..de nem engedhettem, hogy egy ilyen primitív eszköz legyőzzön :D
Másrészről ezt a brutal force kódfejtést (valamilyen formában) felhasználhatom még szakkörön is, tehetségesebb gyermekeink örülni fognak ;)

Szerintem nem is kezdődhet, mert ezek nem szabványos URC kódok, hanem a watson saját kreálmánya.
Valószínűleg a számgombokon való spórolás miatt csak a kódok egy szűk részhalmazát ismerheti (a kevés kombinációs lehetőség miatt) és azoknak is kitaláltak új értékeket..