Ez megy az ország piacvezető biztosítási portálján

Emberek értékelik a biztosítókat:

5/5
Utazás előtt:
Igényeinknek megfelelő, neves biztosító, kiváló ár/érték arányú terméke.
Utazás alatt:
Nem történt káresemény az utazás ideje alatt ezért nem kellett kapcsolatba lépnünk a biztosítóval.

Ebből van kb 21 ezer darab.

Ha ők írták, azért szomorú, ha tényleg igazi emberek: az még szomorúbb.

Hozzászólások

JA, hát olyankor mindegyik biztosító, nyájas és kedves. Aztán ha fizetni kell (tökmindegy miről van szó, utasbiztosítás, lakás vagy KGFB) elérhetetlenek, félrepofázás megy, stb.

A feladat megoldása: az oldal nyaralást sorsolt az értékelők között.

Welcome to the online world :D

Amazon ebay tele van ilyenekkel. Az erdekelne ,hogy milyen a termek (ugye ha nem valami agyontesztelt mainstream termek akkor marad ez) amit megveszek erre ilyen ertekelesek vannak:

- Megvettem de meg ki sem bontottam eddig nagyon elegedett vagyok vele
- Gyors szallitas szep doboz
- Mar 1 napja hasznalom es meg birja

WTF?

Szerintem Amazon nagyon szűri a kamu értékeléseket. Még azokat is, amik kedvezményes áron lettek véve, és utána értékeli valaki.
Amazonon annyira rengeteg termék van, hogy nem érdeke az Amazonnak, hogy minden terméknél jó vélemények legyenek, hanem pont az az érdeke, hogy tényleg derüljön ki, melyik a rossz és jó termék. Nem gond, ha sok rossz termék kihullik, mert bőven van elég jó is. Szóval szerintem ők pont nem szorulnak rá, hogy manipulálják.

Nemrég volt cikk róla 444-en is, de régóta ismert fekete pr eszköz, hogy túl jó értékeléseket ad le a konkurenciád rólad, és ezért IS odavág az Amazon, mint a kamu like-ért is kéne mondjuk a Facebook-nak. Amazonnak főleg nem az a lényeg, hogy te ott legyél, nekik az a lényeg, hogy te kikutasd nekik, hogy megy-e az a termékkategória, és majd ők megrendelik Kínából helyetted, és eladják helyetted.

Mondjuk szerintem biztosítóval kapcsolatban értékeléssekkel nem sokra mész. Nem a jó értékelések miatt fog fizetni a biztosító. Hanem el kell olvasni a feltételeket elejétől a végéig, és össze kell hasonlítani az árakat. Vélemények itt annyira szerintem nem számítanak. Az ár a lényeg, és hogy mi van a szerződésben. Persze azért nem árt rákeresni a biztosító nevére, hogy mit írnak róla az interneten, de ezek a csillagos értékelések nem sokat segítenek.

Ugyan így elég elnagyoltnak tartottam mikor azt mondták, az Uber csillagos értékelős rendszere majd kiszűri a rossz sofőröket, mintha az átlag utas egyébként tudná, hogy mi történik a hátsó ülésről nézve, meg ismerné a megfelelő technikai állapot felmérésének lépéseit :D.