NFS pótléknak linuxon?

Fórumok

need for speed underground / most wanted
szintű és grafikával rendelkező
vagy csak közel hasonló autós versenyzős játékot keresnék ami elfut egy
IBM T420 -as intel procis masinán is.

Ötletek? Javaslatok?

Hozzászólások

Ebbe a szálba lehet +1-ezni azoknak, akik másik NFS-re gondoltak.

Üdv,
Marci

mondom, ezt már a főnökkel kell lebeszélni hogy az "...előbb hozzászólunk mint átolvassuk..." karakterek kedvéért
pl. legyen plakát méretű ez az információ :)

persze ahogy Apám mondta, látni is tudni kell nem csak nézni, nekem valahogy mindig minden fórumon megragadja a figyelmem a kategória, mégiscsak okkal van ott,
de én kérek elnézést hogy magamból indultam ki,
majd írok Trey-nek hogy a kedvetekért írja át ;)

Nem érted. A hozzászólásokból az látszik, hogy sokan azért kattintottak ere a témára a címlapon, mert kapásból arra az NFS-re gondoltak, amire a Linuxszal együtt említve az ember automatikusan gondol. Amikor megnyílott a téma, természetesen "mindenki" azonnal rájött, hogy ez nem az az NFS, amire számítottak, néhányan ennek a meglepetésüknek hangot is adtak.

Nem, nem arról van szó, hogy előbb válaszolunk, majd utána olvasunk és értelmezünk, hanem arról, hogy nem mindenki bírta ki olvasás és értelmezés után, hogy megjegyzést tegyen a félrevezető témacímre.

A "plusz egy" ötlete szerintem kifejezetten jó, úgy humoros, hogy ugyanakkor nem bántó, szerintem segít abban, hogy felhívja a problémára a figyelmet :)

Igazad van, ott látszik, viszont a "friss tartalom" használata esetén nem, én meg úgy használom a HUP-t.

https://i.imgur.com/M4FWuW2.png

Tehát valóban hülyeséget írtam a címlappal kapcsolatban, nem a címlappal van baj, hanem azzal, amit hibásan én gondoltam annak, mivel a fejemben nekem a "friss tartalom" már átváltozott címlappá :)

Pont pár napja eszembe jutott nekem is. De inkább olyan formában, hogy valami rendes image-ből virtualizálva NFS 1/2/3.

Javaslat: nevezd át a topic nevében az NFS-t Need For Speedre.

Nekem is csak a Racer jutott eszembe, mint natív linuxos játék. De csak régi 32 bites bináris van hozzá, meg valami elavult fmodex audio libre épül, utoljára ilyen 7.10-es Ubin tesztelte a fejlesztője, mikor az utolsó linuxos változat (0.5.4) készült 11 éve. Modern rendszereken nem sikerült elindítanom. Érdekes Windowsra van 0.9.0-ás, de mivel a forráskód nem nyílt, ezért linuxos bináris kizárt.

Még a Re-Volt-nak van linuxos változata, RVGL, ingyenesen letölthető, de kellenek hozzá a játék adatfájljai a windowsos változatból. Igaz ez sem egészen NFS-szerű, de hibátlanul fut modern rendszereken is, meg a mai napig kap frissítéseket.

No keyboard detected... Press F1 to run the SETUP

Lotus III: The Ultimate Challenge

Torcs, NFS wine-ban (pl. Playonlinux, uj Steam, esetleg dual boottal), regebbi NFS-ek, SSHFS.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin