Eddig a VB

Az argentinok bun gyengek, nem erdemlik meg a csoportkorbol tovabbjutast. Szerencsere fekete testvereim egyenlitettek, igy jelen allas szerint csomagolhatnak a pampak bikai.

A nemetek sem tul acelosak eddig. A svedek ellen nem erdemeltek volna x-nel jobbat, de Kroos golja a vegen az tenyleg ott volt a szeren...

Hozzászólások

Na akkor jó hogy a Colombo-t néztem VB helyett :D

Az argentinok tényleg elég fosul kezdték a VB-t, de azért Rojo gólja a végén szintén ott volt a szeren :)
--
♙♘♗♖♕♔

Na, hál' istennek, a németek szépen hazacsomagolnak.

A 2018-as VB legjobb része a videobíró. Szidhatják, de szerintem lesznek itt még nagy meglepetések. Nagyrészt vége annak a gyakorlatnak, hogy a bírói ítéletek a nagymenő csapatoknak kedveznek.

A koreaiak ellen is behúzta a lest szemrebbenés nélkül a partjelző. Ha ott nincs gól, akkor máshogy alakul a meccs képe. Szerencsére győzött az igazság, a németek meg hazamennek egy megalázó második gól emlékével.

Merki majd ölelgetheti a kis csapatát.

--
trey @ gépház

Igaz, bár ezért van több játékvezető a pályán. A múltban számtalanszor nyert olyan csapat, amelyik nem érdemelte volna meg. Sokszor csak azért fújtak be egy-egy gólt, mert valami sztár szerezte. Ott van Maradona kézzel bepiszkált gólja. Ha lett volna ilyen technika akkor, sok meccs máshogy alakult volna.

--
trey @ gépház