Apache az összeomlás szélén ?

Fórumok

Apache az összeomlás szélén ?

Hozzászólások

Szóval a probléma egyszerű de nagyon összetett:
1. Az apache2 egyzserűen nem futtatja a php -t hanem ha meg akarha vki nyitni az oldalt akkor le akarja tökltetni a filet!
Ez a probléma egy hosszas szenvedés után jött elő amikor is egy php107 programhoz kelett volna gd vagy gd2 -t telepíteni, de egyszerűen a gd 1 nem működött gd 2 meg nem ment fel. ImageMagick -ot is akartam telepíteni de semmi eredmény. Kivéve amikor egy retsart után ezzel a hibával jött elő az apache2. Azt gondoltam egy gyors újratelepítés csak az egész, de ez sem javított a problémán :( . Nem tudtam eklképzelni mi lehet a proléma ezért az apache2 -t letöröltem, mindenhonnan még az etc/apache2 mappát is hogy minden tiszta legyen, de a telepítésnél az apache nem rkaott fel csak mappa szerkezetet. Ekkor beraktam régebbi apache fileket, így elindult az apache de u.a. a hiba jött elő. Egy reboot után megimsételtem a műveletet de semmi!

Kérlek ha valakinek van ötlete, hogy mi a probléma, vagy hogy hopgyan lehet TELJESEN! az apache2 és apache -t le4írtani és full 0 -ról kezdeni az pls segyítsen. Thx

apt-get remove --purge apache2
És az /etc/apache2-t hagyd, azt a purge megsemmisíti. (ezért csináljál mentést) Ha kézzel buzerálod, akkor meg szívsz... (úgy mint én postfixel múlt héten...)

Üdv, Csaba

dpkg - warning: while removing apache2-common, directory `/etc/apache2/mods-available' not empty so not removed.
dpkg - warning: while removing apache2-common, directory `/etc/apache2' not empty so not removed.

[quote:795d6f8e98="Tarokkk"]dpkg - warning: while removing apache2-common, directory `/etc/apache2/mods-available' not empty so not removed.
dpkg - warning: while removing apache2-common, directory `/etc/apache2' not empty so not removed.

Nos, erre nem gondoltam... Csinálj egy backupot, aztán rm -rf /etc/apache2/*
Lehet, hogy akkor is butáskodni fog, ha 1általán nincsen /etc/apache2. Az a lényeg, hogy a purge az agyonhackelt config-ot is leszedi.

Csaba

Addig jutotttam hogy néhány oldalt már behoz de a php107 -esek miég mindig szarok

Nagyon köszi!
Minden ami apache és apache2 leszedtem a Php ás stb -kkel együtt tisztára a --purge -val. Utánna install és müxött!