furgefutar.hu megbízható?

Ismeri, használja valaki a furgefutar.hu -t?
Külföldre kellene elküldenem egy kicsi csomagot. Magyar Posta nem túl nyerő, mert 1kg alatt nem ismernek kategóriát és ezért egy 350 grammos csomag elég drága náluk.
furgefutar.hu oldalán eléggé jó árak vannak csak furcsa, hogy náluk például az UPS vagy 40% alacsonyabb árat mutat mint az UPS saját oldalán.

Hozzászólások

Kétszer használtam eddig.
Kiválasztottam a futárszolgáltatót, utána már azzal álltam kapcsolatban.

Érdekes volt, hogy a legolcsóbbat választottam, mégis, mikor a futár kijött, csodálkozott, hogy miért őket, mikor ők drágák, náluk van olcsóbb.

Ki kellett nyomtatnom a mindenféle okmányokat, ráragasztani a csomagra, aztán házhoz jött érte, és vitte.

2016 óta 7 alkalommal használtam őket. Éppen múlt héten volt a legutóbbi. Szerintem nagyon jó a felületük, kényelmesen használható. A rendelés leadása után már valóban a futárszolgálattal van kapcsolat... GLS-t rendeltem főleg, de volt példa DPD-re is.
Minden alkalommal a háztól házig opciót használtam. Egyszer a futár nem jött a csomagért, és semmit nem is küldtek. A fürgefutárral vettem fel a kapcsolatot, és akkor ők lerendezték a futárszolgálattal és még a szállítási díjat is visszaadták. Igaz én kértem, de nem vackoltak... Másnap jött a futár és elvitte a csomagot. Szóval szerintem nagyon ügyfélbarát cég.

Ha kiválasztod a "nincs nyomtatóm" opciót, akkor nem kell nyomtatni semmit. A futár hozza a matricát amit rányom ott helyben előtted és viszi is el.