Beszállítói adatbázis kezelése

 ( Fisher | 2016. december 7., szerda - 16:44 )

Szükségem van egy olyan webes alkalmazásra, amivel megoldható, hogy:

- kategorizálni lehessen: gyártó / kereskedő
- kapcsolattartók nevét/elérhetőségét, véleményezést - több szempont alapján (elérhetőség / segítőkészség / pontosság…) és mindezeket, mármint a véleményezést lehessen projektenként hozzáadni (év, projekt neve, ki volt vele kapcsolatba és utána a véleményezése)
- cég véleményezést: – raktárkészlet / árak / pontosság / hozzáállás /
- cég kategorizálás: fő beszállító / alternatíva / kerülendő, stb. (magyarul még – plusz egy - attribútum is kellene amit erre elhasználnánk)
- webshop regisztrációt (weblap link, belépési kód, jelszó)
- kulcsszavak, a profilról (pl. lemezmegmunkálás, forgácsolás, vagy kereskedőnél hajtóművek, szervómotorok), ezeket esetleg kategóriáknak létrehozni és azon kategóriákba sorolni az egyes cégeket.
- találkozók követése. Kapcsolattartó, téma, projekt, kollégánk, stb.
- legyen megjegyzés rovat commentet írni
- egész adatbázisban userek, csoportok jogosultság kezelése (read/write, stb)
- listázás cég szerint vagy kategória szerint vagy kapcsolattartók vagy hozzájuk rendelt projekt alapján (céges projekt) alapján.

Igazság szerint van már ilyenünk (Egroupware), de most kell egy másik, mert csak. Tíz perc után ideges lettem a free trial, ittnézzedmeg meg (letölthetetlen community edition, ami mégis letölthető csak nem úgy) minden után, ezért inkább kérdezek, hogy ismer-e valaki ilyet, ami ezeket tudja? Elvileg nem kellene egy full CRM, mert akkor a trágyahalom egyik fele az egyikben lenne, a másik fele meg a másikban, és persze a káosz csak nőne. Igen, azt is értem hogy ez egy excel táblában is elférne, de most nem erről van szó. Pl. a találkozók követése lehetne egy szabadszöveges mező, amibe fel lehet írni a szarságokat (még ha ez így szerintem hülyeség is).

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem jön be az én cuccom? Szerintem lehet hogy szükséged lenne egy ilyen testre szabhatóságra ilyen egyszerű felülettel és ilyen feature-ökkel:

https://service.celly.hu/main?menu=main_info&lang=hu#features

Havi pár ezerért megbeszélhető az ár (storage space és user szám függő). Nyitott vagyok egy szerintem jó ajánlatot adni.

Helyi telepítés is megoldható.

Ha már ajánlottam ezt neked valamikor és nem tetszik, akkor elnézést a plusz körért.

Igen, régebben nézegettem ezt, de nem fogott meg.