Ellenőrzött USB-C -- USB-A kábel Magyarországon?

Éppen veszek egy Nexus 5X telefont, ami USB-C csatlakozós, a töltője is USB-C csatlakozós, szóval az USB kábele USB-C -- USB-C... van ez a lista a "bevizsgált" USB-C kábelekről: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wJwqv3rTNmORXz-XJsQaXK1dl8I91V4…

Van valakinek tapasztalata, hogy a teszten átment kábelek megvehetőek-e valahol magyarországi boltban, vagy rendelnem kell? :)

Hozzászólások

Subscribe.
Én nem hogy bevizsgáltat, semmilyet sem találtam. Elsősorban autós töltőt kerestem, de beérném egy korrekt kábellel is.

--
Soli Deo Gloria

Én otthon tölteni a gyári kábelt és töltôt használom. Ha bajba kerülök és tölteni kell a telefont (vagy rom-ot flashelni) ahhoz vettem egy microusb- usb c átalakítót és az megy bármely microusb kábellel.
http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_251148.html
A CheckR app-al megnéztem és az átalakító "nem rontj el" a meglévô kábelt.

Nem nagyon találtam magyarországi bolt kínálatában USB-C kábelt, viszont fogok rendelni az alábbiból, ez rajta van a bevizsgált átalakítók listáján (LightningKID, Adapter, Micro B to C):
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B017P8ULCG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=…

Ha valakinek kellene, akkor tudunk osztozni a postaköltségen (~10 font), de még ma jelezze, mert este megrendelem.

Az amazon nem gyárt ilyet véletlen? A kindlekhöz adott kábeleik baromi jók, ilyen vastag műanyag borításuk van.

Van ebben az ugyben barkinek uj tapasztalata?

Hol vegyek es milyen usb A - usb type C kabelt Oneplus3-hoz? nem baj ha nem tudja gyorsan tolteni, de a munkahelyen es a kocsiban nem artana egy-egy kabel toltesi celra. 6-7 ezer forintot pedig soknak talalok egy usb kabelert. Meg a 1X USD-s kabel 10 USD-be kerulo szallitassal sem annyira palya.