Amd64 + Debian-sarge + Bind

 ( Beanie | 2004. december 23., csütörtök - 21:13 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hali,

Sarge alatt van gondom a Binddel, apt-vel raktam fel, megcsináltam named.conf-ot, lokál zónákat, stb. Aztán indítom, semmi hibaüzenet. Nézem: top. Sehol.... Még egyszer átnéztem a konfigot, megnéztem doksiban is, úgy tűnt jól írtam. Felraktam forrásból ugyanez. Próbáltam törölni apt-vel, de elcseszte, és beragadt, ez mondjuk még nem is baj, mert forrásból fel tudom rakni, csak hát nem indul. Mit ronthattam el szerintetek?

[quote:94f8049e40="Beanie"]Hali,

Sarge alatt van gondom a Binddel, apt-vel raktam fel, megcsináltam named.conf-ot, lokál zónákat, stb. Aztán indítom, semmi hibaüzenet. Nézem: top. Sehol.... Még egyszer átnéztem a konfigot, megnéztem doksiban is, úgy tűnt jól írtam. Felraktam forrásból ugyanez. Próbáltam törölni apt-vel, de elcseszte, és beragadt, ez mondjuk még nem is baj, mert forrásból fel tudom rakni, csak hát nem indul. Mit ronthattam el szerintetek?[/quote:94f8049e40]

Szerintem probald meg felpumpalni a loglevelt, es syslogban nezd az uzeneteket. Nomeg named nevu processzt keress, meg veletlenul se bindet :)