- sj blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1188 megtekintés
Hozzászólások
Nekem ez a 3-2-1: https://cookinloveblog.wordpress.com/2013/07/21/aperol-spritz-tour-cerc… :D
Üdv,
Marci
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Bár nem vagyok méltó rá, de elolvastam. :-) És még az alapanyagokat is meg lehet kapni itthon. Egy próbát biztosan megér.
-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Pro tipp: Sok bele a 3 Aperol, úgy nekem túl szirupos.
A habzóbor legyen száraz és ízlésem szerint kb. a 4-3-2 az igazi, csak az marketingben nem olyan erős.
Jó aperitif.
Üdv,
Marci
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
„Sok bele a 3 Aperol, úgy nekem túl szirupos.”
Nem kizárt, hogy az olaszok ezért tesznek bele 2 rész Aperolt. :-) (A proseccoból van 3 rész.)
-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Köszönöm! Így már minden világos! :D
Üdv,
Marci
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni