25 éve űrben rekedt nigériai asztronauta kér segítséget

Hozzászólások

Kerbal Space Programban nekem is egyszer keringett egy űrhajósom egy szál szkafanderben a Hold körül néhány évet. Végig vigyorgott :-)

Jó én lehet elfogult vagyok már kicsit, de szerintem nevetséges a kerbalért ez a pénz, a duplája is az lenne. 1 éve kizárólag ezzel játszom, megunhatatlan és elképesztő mennyiségű szórakoztató/oktató élményt nyújt :) Ráadásul tökéletesen fut a linux 64 bites kliens.

Amikor az első űrhajód landol a holdon, vagy üzembe helyezed a saját űrállomásod - megfizethetetlen élmény. :)

+1, bár én egy kicsit régebben kezdtem és mostanra egy kicsit belefáradtam. De még hátra van egy Tylo landing/ascending, és egy Eve ascending. Na meg meg kell látogatnom a Dres-t :-).

Üzemagyagot bányászó és előállító űrhajóm már van viszont, és használtam is a Jool holdjain, úgyhogy valamit már elértem :-).

Szegény úgy járt, hogy egy Mun felszálló egységnek pont néhány m/s hiányzott a stabil pályára álláshoz. Úgyhogy az egyetlen esélye a túlélésre az volt, hogy kilép az űrbe, és a jetpack-je segítségével megemeli a periapszist annyira, hogy elkerülje az összeütközést a Holddal. Ez össze is jött, de itt megnyugodtam és a mentőexpedíció néhány évvel később jött csak. És persze nem haza indult akkor sem, hanem egyből a Jool felé...

Ez vmi hatalmas ! :))

"Értem én, hogy villanyos autó, de mi hajtja?"

A velvet.hu linkek rontjak az oldal szinvonalat szvsz. :^P

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám