Málta -- MFSL VII. Vadászat

Beregeltem egy magyar társkereső oldalra.
Nézegetem a női profilokat. Csodálkozom.
Ilyen kedves, olyan aranyos, ennyire bújós, amannyira családszerető és mégsincs párja.
Hátha megtalálják itt az igazit. Közben még a havi pár ezer forintot is sajnálják a regisztrációs díjra.
Ha nem hajlandó feltölteni csak egy fotót magáról és csak a minimum információt adja meg ami ahhoz kell, hogy ne bannolják,
mit várhat az ember az nőtől?

Idézetek, hogy milyen társat keresnek:

"Igényes, karizmatikus egyéniség, aki szeret sportolni, utazni, mindemellett értelmes, kedves, jó humorú és megbízható."

"Megértő, érzekeny... kedves, figyelmes, türelmes.. :)"

A kedvencem, aki kurvára mindent megtenne egy jó fasziért, férjet keres, éjjel-nappal online, de 10+ olvasatlan levele van.

"Olyat keresek aki mellett magamat adhatom, akivel tudunk közösen nevetni, bolondozni, beszélgetni, és odafigyelünk egymásra. Komoly gondolkodású legyen.Szeresse a családját, tudjak tőle tanulni, és ő is tőlem."

"Tudni fogom, ha meglátom. Érezni fogom az első egymásra pillantásnál. De lehet, hogy már előbb... :-)"

"Magabiztos,sportos,humoros,igényes es őszinte FERFIT keresek."

"A Szem eldönti a szimpátiat, pár levél talán megerősiti azt majd a személyes megjelenés fokozhatja avagy épp végleg lezárhatja a folytatást.
Igy, hogy ide épp mit irok teljesen lényegtelen..."

"érett
önmagával szemben (is) őszinte
energikus
jó kommunikátor
ja, és bátor"

Néhány bemutatkozó szöveg:

"Azt hiszem, elérkezett az idő, hogy a komoly kapcsolaton túl, egy még komolyabb felé is merjek tekinteni és olyasvalakit találjak, akinek a férj-feleség fogalma nagyjából ugyanazt jelenti, mint nekem. Ha így van, akkor Te tisztában vagy azzal, hogy nem fogom tudni néhány mondatban kifejteni, mit gondolok arról az igazi társról, akiből csak egy lehet, mert ő nem a pasim, a barátom vagy a párom, hanem a férjem. Ha írsz email címet, nagyobb eséllyel tudok válaszolni"

"Egyedül élek. Főiskolát végeztem. Imások sportolni, kirándulni"

"A nőnek épp az az értéke, hogy a gondolkodása női. A szíve meg angyali!"

"Szeretném megtalálni az igazi pasit, aki nemcsak egyéjszakás kalandra vágyik. :) és aki szintén örökmozgó, életvidàm, pozitìv életszemlèletű. :))
(Utólagosan megjegyezném, ha valaki nem előfizető, legyen kedves leírni az e-mail címét. Nagyon köszi :) ) Ami fontos és megnyugtató lehet, meg van az összes fogam és fehérek is! ! ! :))))"

"Majdnem minden kerek!
Életre szóló hivatás, szép otthon, jó barátnők, egy spánielkislány...
De szeretnék már Valakivel jó időben jó helyen lenni, és ott is maradni! ! ! :)"

"Azt vallom, hogy pár mondatban nem lehet összefoglalni, valójában ki milyen. Ha szimpatikusnak talál valaki, úgyis megtaláljuk a módját, hogy megismerjük egymást. :-)"

"Alapjában véve bajai vagyok, de hét közben Szekszárdon élek és ott dolgozom. Szeretem a vígjátékokat, de a komolyabb filmeket is.
Szeretem a természetet és az állatokat."

"Komoly kapcsolatot keresek. Egy őszinte, sportokat, és természetet kedvelő embert, akivel nagyokat lehet beszélgetni. Még sohasem jekentkeztem internetes társkeresőbe, de mivel a barátaim itt találták meg párjukat, gondoltam lehet, hogy szerencsés leszek."

"szeretném megtalálni a páromat, és soha nem lehet tudni, hol fogom :-)"

"A határok és a korlátok miatt, amelyeket mi állítottunk fel saját magunknak, elveszett a határtalanság széles, mindent átölelő és éppen ezért leírhatatlan érzése, és ezáltal az élet érzése, vagy jobban mondva annak az érzése, ami az életet jelenti."

"Nincs előfizetésem! Tehát írj elérhetőséget, ha szimpatikus lennél, tudjak válaszoln! :-)"

"Családcentrikus, céltudatos, humoros társam keresem komoly kapcsolat céljából. Beszélgessünk egy habos kávé mellett és a többit meglátjuk... :)

Egyébként pedig, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Amit kedvelek: kirándulás, biciklizés, színház, reggeli kávé friss illata, napsütés, mosoly, közös pillanatok, beszélgetések egy pohár bor mellett

(kérek elérhetőséget)"

-----------------------------
Azt hiszem egy ideig marad az ínhüvelygyulladás inkább.

Hozzászólások

Ne vedd sértésnek, de élőben nem próbáltál még ismerkedni?

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Átfogalmazom. Offline ismerkedés, értsd munkahely, szórakozóhely, könyvtár, helyi élelmiszerbolt, csinos szomszéd nő. Tehát nem hirdetve, hanem személyesen. Nem kritika, csak furcsállom, hogy ennyire kizársz minden mást a párkereső hirdetéseken kívül.

Mostani párommal is online ismerkedtem meg, de nem társkeresés céljából, nem pár/társkereső oldalon. Valahogy ez a hirdetés dolog nekem nem jön be, olyan, mintha eladnám magam, illetve mintha vásárolni szeretnék. Emellet van ismerős, aki többször próbált így párt találni, kb 10 év alatt 0 sikerélmény, ellenben jópár nagy csalódás érte.

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Ah vagy úgy!
Nem zárom ki ezeket sem az életemből. Jelenleg azonban eléggé be vagyok korlátozva,
reggel 5:30-kor kelés, gyerek feleltése, bepakolás, lerakom az iskolában 7-kor,
rohanás a munkahelyre, délután 5:30-ra vissza érte a suliba, utána vacsora, leckeírás, fürdetés, mese, altatás.
Este 8 körül szabadulok fel kicsit. Hétvégén takarítok, mosok, a gyerekkel vagyok. Szóval nem nagyon fér bele az időmbe,
hogy leszakítsak valahol fél órát napközben csajozásra.
--
Ami elől menekülsz, az után szaladsz.

Iskolában simán lehetnek a gyereküket egyedül nevelő anyukák.
Iskola és munka után elmehetsz a gyerekkel játszótérre, ahol ugyanez.
Iskola és munka után elmehetsz a gyerekkel sétálni, boltba ahol találkozhatsz egyedülálló nőkkel.
Hétvégén elmehettek kirándulni, múzeumba ahol megint csak találkozhatsz egyedülálló nőkkel.
Munkahelyen, ebédszünetben, munkába és onnan haza utazás közben (kivéve, ha autózol vagy motorozol. Tömegközlekedés vagy bicikli a legjobb erre).

Ha valakivel kölcsönös szimpátia megvan, akkor ha gyerekes, lehet közös gyerekprogramokat szervezni, ha egyedülálló, akkor meg hármasban el lehet menni ide-oda.

Offline gondolom maltai nokkel tud foleg ismerkedni, meg mindenfele turistakkal. Magyar tarskereson meg magyarokkal. Az, hogy melyiket preferalja, egyeni izles kerdese. Mindenesetre megertem, ha emiatt az online ismerkedest valasztja.
A brazil nok gondolom masok, mint a maltaiak, ott lehet, az offline jobb. :)

--
Is that a banana in your pocket, or are you just happy to see me?
Neither, it's my new iPhone.

"olyan, mintha eladnám magam, illetve mintha vásárolni szeretnék"

Azt ismered hogy "Everything in Life is Sales"?
Amikor interjúra mész, amikor elmondod egy ötleted a főnöködnek, randin, leánykéréskor, mindig :) Nézd pozitívan, ajánlom ezt a könyvet: Daniel Pink - To Sell Is Human

+1

A vadászat hasonlattal élve a társkereső oldal olyan mint ha befizetnél egy hajtásra az N+1. lesre. Amit a legjobb leseken nem lőnek ki az lecsorog hozzád és esélyt kapsz, hogy rálőj.

Ezzel szemben egy igazi vadász oda megy ahol a vad fellelhető. Megfigyeli őket, megismeri a vadak szokásait. Kiválasztja a legjobb példányt. Becserkészi és elejti.

Lényeges különbség.

Mi baja önnek? A szülővárosom. Árdon csak szekszelek.

Nekem ez a kedvencem:
"Egyedül élek. Főiskolát végeztem. Imások sportolni, kirándulni"
Tiszta Wolfné. :)

--
Ami elől menekülsz, az után szaladsz.

Teljesen mindegy, mit ír. Ha szimpatikus lesz valakinek, s ez kölcsönös, akkor öröm, boldogság, különben vagy csak öröm, vagy még az sem. :) Mondjuk az a fajta igénytelenség, hogy nem olvassa vissza magát, a bemutatkozó szövegben elgépelések vannak, sokat elárul. Más ez fórumon, blogon, de egy bemutatkozásban...

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Szerintem picit túlreagálod és nem nézed a másik fél szemszögéből ezt. Mégis, mi a fenét kellene írnia? Írod, sajnálják a párezer forintot. Nem mindenkinek megy annyira jól a szekér, hogy kidobjon havonta pár ezrest gyakorlatilag a semmire. Helyesebben nem semmire, a reményre. Konkrét „terméket” ugyanis nem vihet haza ennyiért.

Nézd azt is, hogy a nemek közti ösztönös különbségek okán sok férfi bepróbálkozik bárkivel, mindegy, csak lyuk legyen rajta alapon, így aztán nagyon sok megkeresést kap a nő, ami számára értéktelen. Másfelől, ha beszűkíti a lehetőségeit, akkor kizárhatja azt, akivel boldog lehetne az életben. Az sem utolsó szempont, hogy amíg keres, egyszer-egyszer nyilván szüksége van a testének ápolására is...

Szóval nem egyszerű. Különben írd már le légy szíves, Te mit írnál egy nő helyében bemutatkozó szövegnek, amire neked, mint férfinek, felcsillanna a szemed! Tényleg érdekel, saját értékrented szerint milyen egy jó bemutatkozó szöveg.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Egyet kell, hogy értsek veled. Igazából nem tudom, hogy mit kellene írnia, doktori disszertációt biztosan nem.
És persze nem az eszükért szeretjük a nőket leginkább. Ez nem sértés akar lenni.

Egyébként meg szinte teljesen mindegy, hogy mit ír.
Legyen legalább öt kerek, egész magyar nem helyesírási hibáktól, elgépelésektől hemzsegő iromány.

Persze azért vannak első látásra is menthetetlen esete, mint mondjuk ez itt:

--
Ami elől menekülsz, az után szaladsz.

Tul hamar nekiugrottal megint a falnak.
Bonts egy sört, tedd be ezt a lemezt es lazulj el. Tudom, mar a Komuves Kelemen is megmondta, asszony kell a hazhoz, de te meg nem heverted ki az utolso kapcsolatod sebeit.
--
FeZo

Ilyen szintű profilokat nagyjából random generátorral is lehet alkotni, aztán a másik oldal, aki ismerkedni vágyik, azt a kis aprót, amibe kerülnek az oldalt használhatóvá tevő funkciók jól kifizeti, és csodálkozik...

Az ilyen oldalak tele vannak kamu profilokkal. Nem csak userek adnak meg kamu adatokat és képeket, hanem az adminok is, hogy lásd mennyi szabad nő van náluk és regisztrálj pénzért szerelem reményében.

Az Ashley Madisont hova sorolod? Amikor a botrany kirobbant (feltortek, kipakoltak egy csomo adatot), elemzok megneztek, es a noi profilok jelentos resze kamunak bizonyult.

--
Is that a banana in your pocket, or are you just happy to see me?
Neither, it's my new iPhone.

+1

Válásom után regisztráltam egy ilyen oldalra, mondván nézzük meg, ez milyen.
Jött pár nap múlva egy levél, amit csak pénzért lehetett elolvasni. Fizettem (nem tudom, talán egy hónapot).
Elolvastam: egy amerikai nő volt, aki kb. annyit írt, hogy üdvözöl az oldalon.
Én írtam néhány helyi nőnek, egy se válaszolt. Az egy hónap során kaptam kb. 15 levelet, az első levélnek a mintájára készültek, csak a név és a köszönés tért el.
Közben találtam több profilt, amiben ugyanazok a képek szerepeltek eltérő adatokkal (csinoska volt).

Az egy hónap után nem fizettem többet, és azóta nem is jártam ilyen oldalon.

Ugyanakkor ismerek két házaspárt is, akik online találkoztak és évek óta jól megvannak. Szóval nem azt mondom, hogy nem működik, de nem csodálkoznék, ha a profilok több, mint a fele tényleg kamu lenne.