Safariban üres a POST

Fórumok

Sziasztok,

Van egy ASP.NET weboldal, ami POST-ban vár paramétereket. Ez teljesen jól működik az összes desktop böngészőben, viszont Safari alatt olyan, mintha a POST üres lenne. Ezt sem megcáfolni, sem alátámasztani nem tudom, tekintve, hogy Safarival nem tudok debugolni PC-n, az élesben történő "debugoláshoz" pedig elfogytak az erőforrások. A releváns google találtokat szintén átnéztem (talán nem mindet, de a nagy részét igen). Volt egy megoldásnak megjelölt fórum poszt, amire több hivatkozás is vezetett, ami a Windows hitelesítést jelöli meg problémaforrásnak, ezt megcsináltam, de még mindig nem működik. Az adatokhoz a Request.Form-on keresztül jutok hozzá. Aki bármit tud ezzel kapcsolatban segíteni, annak megköszönöm.
Update: Ami még itt érdekes lehet, az az, hogy https-ről vált http-re. Itt az összes böngésző megkérdezi, hogy az adatokat titkosítatlan csatornán küldheti-e tovább, leszámítva a Safarit. Nem lehet ezt valahogy kikényszeríteni? Vagy az egész oldalt secure-rá kell tenni? Utóbbi egyébként sem ártana.

Hozzászólások

Nézd meg Wireshark-kal a szerver oldalon, hogy mi megy a hálózaton, mit kap meg a webszerver. Akkor látni fogod, hogy tényleg üres-e a POST, vagy valami más hiba van, és lehet a megfelelő irányban haladni a hibakereséssel.

Vagyunk itt egy paran, akik meg tudjak nezni neked Safari alol is, valamint az inspectort is tudjuk hasznalni. Ha ossze tudsz dobni egy publikalhato oldalt, meg tudjuk neked nezni, hogy mit tapasztalunk.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Világos. De közben volt, aki tudott segíteni. Amit meg tudtunk állapítani, hogy tényleg üres a POST.
http://apple.stackexchange.com/questions/118150/safari-7-cant-connect-t…
Valami ilyesmire jutunk mi is és nem tudunk mit kezdeni a dologgal.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Safariban be tudod kapcsolni a developer módot a beállításokban, advanced fül alatt,Developer menüben pedig tudsz választani más useragentet. Már ha az segít. + találsz ott Error console-t, meg egyéb nyalánkságokat.
De developer kolléga azt mondta, authentication NTLM, IIS-ben negotiation off.

Az apple nem éppen dolgozik egy mezei fejlesztő keze alá :)

"De developer kolléga azt mondta, authentication NTLM, IIS-ben negotiation off."
Ez most így van, de valami még mindig nem jó. Egészen konkrétan a Neogtiate Providert távolítottam el a Windows Authentication-ből. Van még valami valahol, amit le kell esetleg tiltani? Engedélyezve van az anonymus hitelesítés és az űrlap alapú. Egyiket sem kapcsolhatom ki, mert akkor nem működik az oldal.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Ha a tudsz egy tűzfalat, amin áthalad a forgalom, akkor ott iptables PREROUTING és tcpbug kombó egész jó szokott lenni - bár ez csak http esetén működőképes. https esetén több kalapálás kell a dologhoz, de megoldható.