Speedport W724V helyett regi D-Link DSL-584T

Fórumok

Hi,

Van egy igen regi D-Link DSL-584T router/modemem. Jelenleg egy Speedport W724V Type CI van a vonalon, ami ADSL (vagy most ugy hivjak Telekomeknal, hogy xDSL azt hiszem).

Probaltam mukodesre birni, de nem sikerult. Mondjuk nem is allitgattam sokat rajta, csak a felhasznalonevet es a jelszot allitottam be (marmint a szolgaltatoet). Vannak egyeb parameterek, mint mondulation mode, annex mode, VCI / VPI, de ezekhez nem nyultam, mert nem tudom mit jelentenek - felteteleztem, hogy az alapbeallitasok jok.

A kerdesem az volna, hogy kellene-e mukodnie a regi modememnek, a mostani ADSL vonalon / mi az ami miatt nem mukodik?

Koszi,

/sza2

Hozzászólások

Szerintem kellene, itt legalábbis a modem még ADSL2+ módba csatlakozik, de a saját modemeddel nem lesz IPTV/voip márha azon szolgáltatások is meg vannak rendelve.

Itt így van beállítva a Speedport :


Parameters	DSL
DSL Operating Mode	ADSL2+
Path Mode	ATM
State	online
Training Result	Showtime
Mode LO/I2	L0
VPI/VCI	1/32

Én a helyedbe elsőkörbe azt nézném meg, hogy az adsl@test / test
felhasználónév/jelszó párossal csatlakozik-e.

TV / VoIP nem jatszik, ugyhogy ez OK.

Az a gond, hogy a probalgatashoz mindig le kell lojem a netet.

Az adsl@test / test bejelentkezest nem probaltam, de a Speedport-tal a rendes felhasznalo / jelszo parossal mukodik, felteszem ehhez is jonak kellene lennie, de lehet, hogy majd kiprobalom.

A VCI es VPI parameterek default allapota nekem is ez, ezen kivul ugy latom a modulation type (ADSL2+ / multi mode) es az annex mode (annex b) allithato.

/sza2