Te dolgoznál-e távmunkában otthonról?

Vagy mi az, ami neked tetszik az otthoni munkavégzésben? Te milyen feltételekkel dolgoznál otthon? Vagy jobban szeretsz bejárni az irodába? Jelenleg mennyire barétaid a kollegáid?

Hozzászólások

Be szoktam járni az irodába, viszont vannak olyan esetek, mikor ez nem kivitelezhető, akkor otthonról minden további probléma nélkül tudok dolgozni. Jobban szeretek irodában dolgozni, de ha úgy hozza a sors, akkor szívesen dolgozok otthonról is (ez mondjuk többe kerülne a munkáltatónak).

Jobban szeretek bejárni, mert rengeteg előnye van, de néhány hetente van olyan, hogy ha pl. el kell intéznem valamit nap közben, akkor nem megyek be, hogy ne kelljen annyit utazni.

Nekem megoszlik. Alapból csak hangulat kérdése, hogy hol vagyok ugyanis itthoni irodám és a benti is dedikált ahol egyedül vagyok. Itthon az ablakból a kertet nézem, bent pedig a gyárat. Az itthoni ezért kedvesebb. Személyes jelenlétem inkább csak szocializáció miatt szükséges és, hogy tudják van főnökük aki figyeli őket. :)

Nem, mert otthon nem tudnék kivel trollkodni. Vagyis de, de akkor azt az itteniek sínylenék meg ;)

--
trey @ gépház

En generikusan olyan feltetelekkel dolgoznek, hogy a munka el legyen vegezve, az meg az en felelossegem legyen, hogy fizikailag honnet vegzem el a feladatot. Ugyanez vonatkozik a munkaido kezdete/vege cimu kerdesekre
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Azt csinalom. Begipszelt labbal nem is fogok bejarkalni.
Egyebkent sokkal jobban szeretek bejarni, leszamitva az utazas idejet es koltsegeit.
--
zsebHUP-ot használok!

Otthonról dolgozom több éve. Nagyságrendekkel növelte a termelékenységem: tiszta klozet, tisztességes kávé, zene, kényelem. Természetesen határidők és kötelező megbeszélések szegélyezik Igorit nagy számban, de ez már csak ilyen ;] A kollégáim vidéken és külföldön vannak, eleve ritkán látjuk egymást; a viszonyok ettől változatlanok.

------------------------
Program terminated
{0} ok boto
boto ?

Csak távmunkában dolgoztam eddig.
Imádok egyedül lenni, csak a melóra koncentrálni, vagy meló közben nyomni egy instát, vagy ha úgy tartja kedvem felállni és elmenni autózni egyet, netán ha nincs kedvem dolgozni aludni délig...
Kötetlenség rulz! :)

Pont idén kezdtem el itthonról dolgozni, előtte 10 évig irodából toltam. Asszonyt kicsit szoktatni kellett, hogy hiába vagyok itt fizikailag, ennek ellenére még nem vagyok itt:D
Cserébe napi 2 óra utazást skippeltem az életemből, kaptam nyugodtabb környezetet és bejárok amikor be kell (megbeszélések, értékelők stb., kb heti 1 alkalommal).
Így a heti 1 alkalmat már autoval teszem meg (előtte BKV), ami szintén barátibbá tette az egész bejárást a részemről.

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Viszonylag sok átszállás (összesen 4) van nekem beiktatva benne ha BKV-val megyek + közöttük a gyaloglás. Ráadásként állva nem szeretek olvasni, másrészt engem is idegesít mikor más állva olvas, leszarva mindent ami körülöttük van

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Van azert a ket veglet kozott is boven egy szakadek. En sok olyan allva olvaso emberrel is talalkoztam, aki eleve ugy allt be, hogy elferjen mindenki, plusz egy finom megbokesre is reagalt, nem volt szukseg durva lokdosodesre. Nem mellesleg en is ilyen vagyok.

En azert olvasok allva, mert igy elterelem a figyelmemet arrol, hogy egyebkent nem birok huzamosabb ideig allni.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Elméletileg megoldható, de az én munkám ilyen formában eléggé hülyén nézne ki...
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Én csak távmunkában végzem a dolgom. Igaz, állapotomnál fogva nem is tudnék bejárni. Egyébként jártam az irodában és nekem bejött az ottani feeling. Igaz, a meleg ebéd nagyon hiányozna, ha bejárnék személyesen. :)

Ami jó itthon: a szabadság, ha kedvem tartja, simán bömböl a zene munka közben, és nem csökkenti a produktivitásomat.

A srácokkal jól kijövök, segítőkészek (főleg, ha lefagy az irodai gép és resetelni kell :D ). Viccet félretéve, nincs velük bajom.

Rendszerüzemeltetőként dolgozom, már 3 éve. RDP forever. :)
Ja, az állást HUP-on találtam. :) Vagyis ők rám. :)

--
-- GKPortál Blog
Tégy Jót!
Legyen neked is Dropbox tárhelyed! :)

Az igaz. Mas kerdes, hogy az irodahazak koruli kajaldak mennyire vannak felkeszitve peldaul egy mozgasserult ember befogadasara.

A hazhoz meno kaja meg... hat, hatarozottan nem emlekeztet egy otthoni etkezeshez. Sok esetben meg a "meleg"-hez is szo fer, pedig azt nem nehez elerni.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Mivel utálom az emberi fajt, így számomra csak a távmunka jöhet szóba :)
De jól is van ez így!