Debootstrap Hiba plz help i am lama =]

 ( almasrates | 2004. augusztus 23., hétfő - 22:07 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hy!

386-os lapopot fogok kapni majd hamarosan arra gondoltam én is hogy debian linuxot rárakok.

- Tuti tuzfal! - lool elösszer az olvastam Tuti tüzifa! :D

Bye!

[quote:3826a5cc93="kpl55"][quote:3826a5cc93="almasrates"]Leszedtem a remek kis 7 CD-s debian 3.0r2-t és az 1. CD-n telepítés közben a következő hibával áll meg az install: DEBOOTSTRAP HIBÁVAL LÉPETT KI (1) . Ennyi innen nem megy tovább a telepítés. Légyszi segítsetek hogy mi lehet ez és hogyan lehet kiküsöbölni. Köcce. almas :cry:[/quote:3826a5cc93]

Melyik fázisnál fordul elő pontosan a hiba? Nincs véletlenül külön /boot partíciód? Engem egyszer ez szivatott meg nagyon :evil: A hibaüzenetre már nem emlékszem. :roll:

D.[/quote:3826a5cc93]

Köcce a segítséget, de nem ez volt a baj. Nemtom mért de az adott P2 333 celeronos gépre linux nem akart felmenni pedig direkt azért dobtam össze hogy ne kelljen szétkapni P4-esemet. Arra viszont azonnal felment mind a Debian mind a Mandrake. Na erre varrj gombot. Nem hiszem el hogy P2 celeronos gépre nem lehet ezeket a linuxokat felrakni :?

Leszedtem a remek kis 7 CD-s debian 3.0r2-t és az 1. CD-n telepítés közben a következő hibával áll meg az install: DEBOOTSTRAP HIBÁVAL LÉPETT KI (1) . Ennyi innen nem megy tovább a telepítés. Légyszi segítsetek hogy mi lehet ez és hogyan lehet kiküsöbölni. Köcce. almas :cry:

[quote:4ffcf2e4ab="almasrates"]Leszedtem a remek kis 7 CD-s debian 3.0r2-t és az 1. CD-n telepítés közben a következő hibával áll meg az install: DEBOOTSTRAP HIBÁVAL LÉPETT KI (1) . Ennyi innen nem megy tovább a telepítés. Légyszi segítsetek hogy mi lehet ez és hogyan lehet kiküsöbölni. Köcce. almas :cry:[/quote:4ffcf2e4ab]

Melyik fázisnál fordul elő pontosan a hiba? Nincs véletlenül külön /boot partíciód? Engem egyszer ez szivatott meg nagyon :evil: A hibaüzenetre már nem emlékszem. :roll:

D.

Hy!

Nekem P1 100-on volt a debianom.
Nézd meg hogy a vinyódat nem e logikai meghajtóként partícionáltad, nekem okozott már ez gondot. Esetleg cserélgesd ki a memóriákat.
Ha így sem megy akkor más gondok lesznek.

Bye

[quote:9610546e82="m4ki"]Hy!
Nekem P1 100-on volt a debianom.
...
Bye[/quote:9610546e82]

Tavaly 386-ra raktam fel sikerrel potato-t
Tuti tuzfal!